Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Prosinac 2020. 14:12

Joja💙

Ancy_23

danchy1990

Jooj,šta nam vas dvije radite,mislim da bi mi ostale dosad piskile hrpu testova 🤣

I ja bi da piskee!! Ali opet ih razumijem, evo ja prva necu prije 14dpo piskiti

Osim ako te mi ne uvjerimo da piskis prije hihihihi 🤗

hehe nikad ne reci nikad

Pokloncic13
    16. Prosinac 2020. 14:14

Hahahah ja se vodim da mi je nemoguce Ostat T od jednog odnosa i to vjerojatno prekasno 🥴 ono,ne zanosim se ja..ali svejedno piskim lh kad uopće ne treba 😅😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Prosinac 2020. 14:19

Pokloncic13

Hahahah ja se vodim da mi je nemoguce Ostat T od jednog odnosa i to vjerojatno prekasno 🥴 ono,ne zanosim se ja..ali svejedno piskim lh kad uopće ne treba 😅😅

Ja sam prije 4mj zatrudnila od jednog odnosa 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    16. Prosinac 2020. 14:39

Samo kad se sjetim da sam prosli put ostala trudna iz prvog pokusaja 🧐 kroz glavu mi prodje sto pitanja.,... Kak sad toliko muke, truda, emocija uzalud...... Nadam se bar da je to znak da jednog dana kad uspijemo napravit bebicu i docekamo plusic, da ce onda ta trudnoca biti i usojesna za razliku od proslog puta.

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Prosinac 2020. 14:44

Joja💙

Samo kad se sjetim da sam prosli put ostala trudna iz prvog pokusaja 🧐 kroz glavu mi prodje sto pitanja.,… Kak sad toliko muke, truda, emocija uzalud…… Nadam se bar da je to znak da jednog dana kad uspijemo napravit bebicu i docekamo plusic, da ce onda ta trudnoca biti i usojesna za razliku od proslog puta.

E to se i ja pitam. kako je prvi put moglo biti tako savrseno. Ostala T nit znala kad je O niti sto su lh trakice! Bez brige i pameti.
    Nadam se da cemo nakon ove borbe i muke sa zacecem dobiti najljepsi poklon, i da ce nam svima trudnoca proci lagano i bez stresova

16. Prosinac 2020. 15:16

Pokloncic13

I kod mene ista stvar, jedan odnos i to vjerojatno prekasno.🥺 i ne zelim se zanosit, ali opet se nadam i opet cu pocet umisljat simptome samo se cekam🤣

Pokloncic13
    16. Prosinac 2020. 15:23

https://ibb.co/qddZHNT
    Evo ja pisnula LH..ne vidim bas neki napredak 😅😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Joja 🙏
    16. Prosinac 2020. 15:29

Pokloncic13

https://ibb.co/qddZHNT
    Evo ja pisnula LH..ne vidim bas neki napredak 😅😅

Bar ima nesto !! Ima nade :D 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    16. Prosinac 2020. 15:33

zoe_r

Pokloncic13

I kod mene ista stvar, jedan odnos i to vjerojatno prekasno.🥺 i ne zelim se zanosit, ali opet se nadam i opet cu pocet umisljat simptome samo se cekam🤣

Pratis li bazalnu temperaturu? Oprosti ako sam te to vec pitala, sve mi se pomijesalo 😀

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Pokloncic13
    16. Prosinac 2020. 15:40

Pratim pratim,do danas mi je varirala oko 36,65 danas je bila 36,80 ravno. Da sam bar ranije iskusavala lh prije očekivane menstruacije pa bi mi bilo jasnije. Ali ja mislim da će mi doc za 2 dana garant. Da mi nije tako skraćen ciklus,već bi sutra pisnula hcg.
    Znaci Bajo je imala negativne lh,a bila trudna? Lucky,ja naručila pre seed. Ima da malci jure formulu između Bozica i nove godine 🤣😇

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.