Jooj,šta nam vas dvije radite,mislim da bi mi ostale dosad piskile hrpu testova 🤣
Zajebala me onda tempica kad je skočila preko 37 i sad sam skeptična 😂 sad vi ispaštate 😂😂😂
Ni neznas kako nam je 🤣 gore nego tebi 🤣

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jooj,šta nam vas dvije radite,mislim da bi mi ostale dosad piskile hrpu testova 🤣
I ja bi da piskee!! Ali opet ih razumijem, evo ja prva necu prije 14dpo piskiti
Osim ako te mi ne uvjerimo da piskis prije hihihihi 🤗
hehe nikad ne reci nikad
Hahahah ja se vodim da mi je nemoguce Ostat T od jednog odnosa i to vjerojatno prekasno 🥴 ono,ne zanosim se ja..ali svejedno piskim lh kad uopće ne treba 😅😅

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hahahah ja se vodim da mi je nemoguce Ostat T od jednog odnosa i to vjerojatno prekasno 🥴 ono,ne zanosim se ja..ali svejedno piskim lh kad uopće ne treba 😅😅
Ja sam prije 4mj zatrudnila od jednog odnosa 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo kad se sjetim da sam prosli put ostala trudna iz prvog pokusaja 🧐 kroz glavu mi prodje sto pitanja.,... Kak sad toliko muke, truda, emocija uzalud...... Nadam se bar da je to znak da jednog dana kad uspijemo napravit bebicu i docekamo plusic, da ce onda ta trudnoca biti i usojesna za razliku od proslog puta.

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Samo kad se sjetim da sam prosli put ostala trudna iz prvog pokusaja 🧐 kroz glavu mi prodje sto pitanja.,… Kak sad toliko muke, truda, emocija uzalud…… Nadam se bar da je to znak da jednog dana kad uspijemo napravit bebicu i docekamo plusic, da ce onda ta trudnoca biti i usojesna za razliku od proslog puta.
E to se i ja pitam. kako je prvi put moglo biti tako savrseno. Ostala T nit znala kad je O niti sto su lh trakice! Bez brige i pameti.
Nadam se da cemo nakon ove borbe i muke sa zacecem dobiti najljepsi poklon, i da ce nam svima trudnoca proci lagano i bez stresova
I kod mene ista stvar, jedan odnos i to vjerojatno prekasno.🥺 i ne zelim se zanosit, ali opet se nadam i opet cu pocet umisljat simptome samo se cekam🤣
https://ibb.co/qddZHNT
Evo ja pisnula LH..ne vidim bas neki napredak 😅😅

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/qddZHNT
Evo ja pisnula LH..ne vidim bas neki napredak 😅😅
Bar ima nesto !! Ima nade :D

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
I kod mene ista stvar, jedan odnos i to vjerojatno prekasno.🥺 i ne zelim se zanosit, ali opet se nadam i opet cu pocet umisljat simptome samo se cekam🤣
Pratis li bazalnu temperaturu? Oprosti ako sam te to vec pitala, sve mi se pomijesalo 😀

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji