Jutro cure!
Kod mene je kavica na stolu.
Vidim Lucky fino ti je oznacio FF Ovulaciju i sad brojimo
Cure koje danas ne trebaju dobiti ajmo di ste testice na sunce hehehe!
---
Update kod mene...popila sam jutros zadnji klomif. Sinoc kad sam se umirila u krevetu osjetila sam lijevi jajnik par puta bas me piknulo. I sad znam da je to tocno jajnik. I prosli mj sam imala O na lijevom da li je moguce opet na istom? hmm...Ne bi li se desni i lijevi trebali izmjenjivati...no dobro vidjeti cu sutra na uzvu sta gin kaze, koja fabrika radi hahah
----
Ja sam jucer bas uzivala sama doma. M mi nema i bas sam si uzela vecer za sebe. Nekad je bas lijepo predahnuti od njih ali danas ce mi vec faliti heheh.
Ja pišnula i ništa. 😔 Pošto je test žnji piše pričekati 5 min, pa ću pričekati ali pokazalo bi odmah da ima nešto. 🤷♀️
-.- bas mi je zao. A pricekaj jos...
Dobro jutro curke :)
Kod mene dosla M tocno u dan 🙈
Ali idemo u nove Bozicne pobjede.. 🎁
Anchy meni vec 2. put zaredom lijevi, jer idem na folikulomertriju pa znam.. to sam se i ja pitala, ocito mi lijeva strana bolje radi. Bas cu vidjeti ovaj mjesec pa ti javim.
Lucky 💪🏽💪🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Neznam u čemu je stvar sa lijevim jajnikom🤣,ovaj mjesec svima radi samo lijeva strana 🤣, jučer me žigao i to baš lijevi. Ponadala sam se evo O ubrzo,a trakica kaže nema od tog ništa 🙄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ajde LHBaby bas javi zanima me
E cure koje vi toplomjere koristite za bazalnu. Ja imam digitalni sa jednom decimalom i ispod jezika mjerim. Ali ne mogu se oteti dojmu da nije bas neki...ne vjerujem mu bas. Imam doma i onaj normalni koji svi imamo na zivu, ali ko ce s njim mjeriti i drzati ga 5 min ispod jezika..a i ne bi mogla bas dobro ocitati...
Neznam u čemu je stvar sa lijevim jajnikom🤣,ovaj mjesec svima radi samo lijeva strana 🤣, jučer me žigao i to baš lijevi. Ponadala sam se evo O ubrzo,a trakica kaže nema od tog ništa 🙄
Haha lijeva strana rastura
Možda nam lijevi donese sreću 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Možda nam lijevi donese sreću 🤞
Zamisli da sve ovuliramo na lijevom i bude dobitno da bar!
Lucky ja doma imam taj digitalni 1 decimala isto pisti kad je gotovo, onda klasicni na zivu, i beskontaktni ja ga pistolj zovem! A voljela bi ovaj na 2 decimale haha...ako ga nabavim cijeli arsenal toplomjera cu imati doma.
Mislim da je i kod mene O bila na lijevom, jer sam sa te strane osjetila boluckanje heheh...znaci noćas sam se budila svaka 2 sata koliko sam bila žedna, jutros me glava boli i cicke počinju boliti
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutrooooo
Ja prijavljujem egg sluz i to dosta 😁😁😁
Ne znam koji je jajnik jer me ne boli ni jedan jos
Ali obicno na desnom imam ranije o
Samo ovo je treci ciklus zaredom ranija o
Sto se desilo lijevom jajniku 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙