Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 07:49

Jutro cure!
    Kod mene je kavica na stolu.
    Vidim Lucky fino ti je oznacio FF Ovulaciju i sad brojimo 
    Cure koje danas ne trebaju dobiti ajmo di ste testice na sunce hehehe!
    ---
    Update kod mene...popila sam jutros zadnji klomif. Sinoc kad sam se umirila u krevetu osjetila sam lijevi jajnik par puta bas me piknulo. I sad znam da je to tocno jajnik. I prosli mj sam imala O na lijevom da li je moguce opet na istom? hmm...Ne bi li se desni i lijevi trebali izmjenjivati...no dobro vidjeti cu sutra na uzvu sta gin kaze, koja fabrika radi hahah
    ----
    Ja sam jucer bas uzivala sama doma. M mi nema i bas sam si uzela vecer za sebe. Nekad je bas lijepo predahnuti od njih  ali danas ce mi vec faliti heheh.

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 08:35

malala

Ja pišnula i ništa. 😔 Pošto je test žnji piše pričekati 5 min, pa ću pričekati ali pokazalo bi odmah da ima nešto. 🤷‍♀️

-.- bas mi je zao. A pricekaj jos...

LHBaby1
    02. Prosinac 2020. 08:50

Dobro jutro curke :)
    Kod mene dosla M tocno u dan 🙈
    Ali idemo u nove Bozicne pobjede.. 🎁
    Anchy meni vec 2. put zaredom lijevi, jer idem na folikulomertriju pa znam.. to sam se i ja pitala, ocito mi lijeva strana bolje radi. Bas cu vidjeti ovaj mjesec pa ti javim.

Lucky 💪🏽💪🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

danchy1990
    02. Prosinac 2020. 08:55

Neznam u čemu je stvar sa lijevim jajnikom🤣,ovaj mjesec svima radi samo lijeva strana 🤣, jučer me žigao i to baš lijevi. Ponadala sam se evo O ubrzo,a trakica kaže nema od tog ništa 🙄

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 08:59

Ajde LHBaby bas javi zanima me 
    E cure koje vi toplomjere koristite za bazalnu. Ja imam digitalni sa jednom decimalom i ispod jezika mjerim. Ali ne mogu se oteti dojmu da nije bas neki...ne vjerujem mu bas. Imam doma i onaj normalni koji svi imamo na zivu, ali ko ce s njim mjeriti i drzati ga 5 min ispod jezika..a i ne bi mogla bas dobro ocitati...

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 09:00

danchy1990

Neznam u čemu je stvar sa lijevim jajnikom🤣,ovaj mjesec svima radi samo lijeva strana 🤣, jučer me žigao i to baš lijevi. Ponadala sam se evo O ubrzo,a trakica kaže nema od tog ništa 🙄

Haha lijeva strana rastura 

danchy1990
    02. Prosinac 2020. 09:09

Možda nam lijevi donese sreću 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 09:16

danchy1990

Možda nam lijevi donese sreću 🤞

Zamisli da sve ovuliramo na lijevom i bude dobitno  da bar!
    Lucky ja doma imam taj digitalni 1 decimala isto pisti kad je gotovo, onda klasicni na zivu, i beskontaktni ja ga pistolj zovem! A voljela bi ovaj na 2 decimale haha...ako ga nabavim cijeli arsenal toplomjera cu imati doma. 

tina25
    02. Prosinac 2020. 09:16

Mislim da je i kod mene O bila na lijevom, jer sam sa te strane osjetila boluckanje heheh...znaci noćas sam se budila svaka 2 sata koliko sam bila žedna, jutros me glava boli i cicke počinju boliti

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 09:27

Jutrooooo

Ja prijavljujem egg sluz i to dosta 😁😁😁
    Ne znam koji je jajnik jer me ne boli ni jedan jos
    Ali obicno na desnom imam ranije o
    Samo ovo je treci ciklus zaredom ranija o
    Sto se desilo lijevom jajniku 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.