Erdina Cestitam! ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure. Inventura jučer. Ubile smo boga u sebi, došla sam četveronoške kući. Sad laganini kavica i ne mogu pohvatati tko šta di. Čestitam na plusićima, i vidim da egg factory radi na najjače baš mi je drago. Imam osjećaj da će biti puno "pijanih beba"
Meni došla jučer vještica jučer, kičma me rastura od menstruacije i od posla. Malo odmaram i čekam da završi da možemo u nove pobjede 🥳🥳🥳🥳 Lucky piši me za 28.12 ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kako na Lily promijenim da mi je 2. dc?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kako na Lily promijenim da mi je 2. dc?
Moras napravit novi pa opet zalipt ovdje kod
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moras napravit novi pa opet zalipt ovdje kod
Hvalaa 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Imam ja digitalni za bazalnu s 2 decimale, ne mogu se sjetiti koja treba, pa mogu pokloniti :)
2021. M 💗
Ja vas i dalje citam i navijam za plusice i bozicna cuda 🤗🤗🤗
2021. M 💗
Imam ja digitalni za bazalnu s 2 decimale, ne mogu se sjetiti koja treba, pa mogu pokloniti :)
Ja sam pisala o toplomjerima! Budem jos ovaj ciklus ovako sa svojim sa 1 decimalom da vidim hocu li O uspjeti popratiti s njim, ako ne upali trazim te da mi posaljes hehe!
Hvala ti!
Kako si nam ti Ancice?
Ja sam pisala o toplomjerima! Budem jos ovaj ciklus ovako sa svojim sa 1 decimalom da vidim hocu li O uspjeti popratiti s njim, ako ne upali trazim te da mi posaljes hehe!
Hvala ti!
Kako si nam ti Ancice?
Jooj daa, ti si ta, moze cuvam ti ga 😄
Super, jucer bila na pregledu, srce kuca ko veliko i beba je skoro 2 cm, nemam nikakva krvarenja i gin je prezadovoljan 😊
2021. M 💗
Hvala ti!
Kako si nam ti Ancice?
Jooj daa, ti si ta, moze cuvam ti ga 😄
Super, jucer bila na pregledu, srce kuca ko veliko i beba je skoro 2 cm, nemam nikakva krvarenja i gin je prezadovoljan 😊
Ajme divno. Onda fino opusteno uzivaj i neka tako sve i ostane.
Sortiraj odgovore
Najstariji