Bumo vidjeli, prvi mjesec mi je da mjerim pa sam si sad sva uzbudena oko toga svega haha
Jeste vidjele snjezic vi zagrepcanke? Ne znam dal u dr. krajevima pada...ali ja sam maloprije poslovni auto cistila od snijega
Vrijeme kao stvoreno za ususkati se pod dekicu uz dobru knjigu/film, caj, kavu ili toplu cokoladu. I jos kad bi bebita bila u trbuscicu Jedva cekam!
Joj da idealnoo, godisnji pa plusic i bebica pa jos godisnjeg pa uopce ne odes na posao nego produzis na porodiljni hehehe
Sva sreca ja ne moram biti tako sredena za ured. Aliii da.. poslovni auti ocisceni a moj 0 bodova, eno ne vidim ga od snijega
Lucky spominje godišnji pa sam i ja poletila da vidim kalendar, još 3 tjedna 😍. Otprilike će biti vrijeme za test pa ću se moći u miru radovati plusu 🤞🤣.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Samo da prijavim da je i kod mene ovaj mjesec ovulacija bila na lijevom jajniku 😊. Neko je pitao zar se ne bi trebali mjenjati jedan mjesec jedan a naredni drugi jajnik. I ja sam tako mislila al ocito nije, jer se meni isto desava da dva mjeseca uzastopno osjecam desni i evo sad lijevi.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs
Dobro ima li ovaj forum ikakve administratore, samo nas spamaju ovi biseri….
Haha bas ne trebaju nama tu novci samo pozitivan test, mi smo skromne!
Dobro ima li ovaj forum ikakve administratore, samo nas spamaju ovi biseri….
ja u u nasoj grupi pponudila 85$ da presten pisat al ne razumije naski izgleda
Haha dobra si
A možete prijavljivat pa možda se udostoje izbrisat, ali ovako neće. 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bolje da nam ponudi neku babu gataru koja će nam reć kad ćemo ugledat plus da se džabe ne mučim do tad
Za 8 dana ev 😘
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji