Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    02. Prosinac 2020. 12:01

Hvala Anchy, saljem ti zagrljaje i trudnicke prasine 💫🤗

2021. M 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 13:09

Bumo vidjeli, prvi mjesec mi je da mjerim pa sam si sad sva uzbudena oko toga svega haha
    Jeste vidjele snjezic vi zagrepcanke? Ne znam dal u dr. krajevima pada...ali ja sam maloprije poslovni auto cistila od snijega 
    Vrijeme kao stvoreno za ususkati se pod dekicu uz dobru knjigu/film, caj, kavu ili toplu cokoladu. I jos kad bi bebita bila u trbuscicu  Jedva cekam!

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 13:26

Joj da idealnoo, godisnji pa plusic i bebica pa jos godisnjeg pa uopce ne odes na posao nego produzis na porodiljni hehehe 
    Sva sreca ja ne moram biti tako sredena za ured. Aliii da.. poslovni auti ocisceni a moj 0 bodova, eno ne vidim ga od snijega 

danchy1990
    02. Prosinac 2020. 13:30

Lucky spominje godišnji pa sam i ja poletila da vidim kalendar, još 3 tjedna 😍. Otprilike će biti vrijeme za test pa ću se moći u miru radovati plusu 🤞🤣.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Miakamo
    02. Prosinac 2020. 13:39

Samo da prijavim da je i kod mene ovaj mjesec ovulacija bila na lijevom jajniku 😊. Neko je pitao zar se ne bi trebali mjenjati jedan mjesec jedan a naredni drugi jajnik. I ja sam tako mislila al ocito nije, jer se meni isto desava da dva mjeseca uzastopno osjecam desni i evo sad lijevi. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:47

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 14:17

Lucky🍀

Dobro ima li ovaj forum ikakve administratore, samo nas spamaju ovi biseri….

Haha bas  ne trebaju nama tu novci samo pozitivan test, mi smo skromne!

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Prosinac 2020. 14:25

anci000 🌸💞

Lucky🍀

Dobro ima li ovaj forum ikakve administratore, samo nas spamaju ovi biseri….

ja u u nasoj grupi pponudila 85$ da presten pisat al ne razumije naski izgleda

Haha dobra si 

Sara 🌸
    02. Prosinac 2020. 14:31

A možete prijavljivat pa možda se udostoje izbrisat, ali ovako neće. 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

ana0310
    02. Prosinac 2020. 15:13

Lucky🍀

Bolje da nam ponudi neku babu gataru koja će nam reć kad ćemo ugledat plus da se džabe ne mučim do tad

Za 8 dana ev 😘

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.