Vidim ja vi sve jedete taj ananas a ja ga ne vooolim 😆
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mene tjera na povraćanje miris ananasa 🤔
Ako dođe vještica ovaj ciklus dragi je pristao na profertil up i spermio iza nove godine.
Dok god ne počne službeno u pretrage i nema ništa na papiru očito mu se lakše nositi s tim. Zato umotežw toliko uz milion i jednu izliku, al svi znamo o čemu se radi
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malala, Lucky, Ancy ma imam 50kom LH trakica, pa rekoh da bar to popiskim kad vec testova nemam.. 🙈 Ne smatram da to ista pokazuje u ovoj fazi, nego eto tek tako. 😭 Sto se tice ananasa volim ga, ali cak mi je sipak drazi. Mislim da sipak isto ima odlican utjecaj na endometrij itd..
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Vidim ja vi sve jedete taj ananas a ja ga ne vooolim 😆
Ni ja 🤮🤮🤮
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Onda nisam jedina hahaahah, a šipak obožavam 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro cure, dali koja danas radi testic? :)
Meni vjestica totalno izblesirana, cetvrtak dobila slabo islo, petak tekla, subota slabo, nedjelja vecer poplava. Opet krenulo. Sigurno je od caja nema sta drugo bit. A opet bi ga pila jer kazu da je dobar. Muz mi ide na spermiogram ovaj tjedan, mozda cak i sutra zvat ce danas. Ici ce u Medico tu u Rijeci pa onda moram zvat svog ginica da vidi nalaz. Pa cemo vidjet za dalje. Barem nesto pozitivno. I voljela bi da je s njim sve u redu, da spermici plivaju kako treba 😊 Ipak muskarci to drukcije prozivljavaju nego mi zene.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro zenice… Ponedjeljak… Uh 😴
Kiky ako si cetvrtak dobila onda ti na ovom tickeru krivi dc pise, jer si danas 5dc vec 🤭 samo neka muzic ide, je istina da oni to lose podnesu ako nesto ne valja, ali prezivit ce 💪🏼 ali nadam se da je sve ok kod njega 🤞🏻
Moja tempica se digla odma u nebesa, nikad nije tako 🤭
Zaboravila sam kako promjenit datum na tickeru 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky koji pik si imala woow držim 🤞🤞🤞
A vidim i ludi skok tempice 🤞🤞🤞 .
Za 7 dana test hocu😘😅
Uživaj Lucky u Adventu i svemu što dolazi, ne kvari si ovo vrime gledanjem i traženjem sjena (uspij izdržat bar do 11 DPO) 😉 Držim fige za plusić, baš se sve lipo poklopilo. Aloo, O na 15 DC, skoro ne može savršenije. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji