Malala kuzim te ali ono totalno! Tako je meni bilo kad je sestricna muzeva obznanila. Takoder imam sogoricu ali oni su u Njemackoj. Imaju klinca od god i 4 mj...
Isto naslucujem da ce i ona uskoro obznaniti T jer je rekla onako meni u razgovoru jednom da ne zeli veliku razliku izmedu djece. I sve me strah kako cu reagirati...ovako kad pomislim bas me briga neka im neka su sretni neka imaju i 10tero, a sa druge strane lako je to sad reci...ali kad te lupe te tuga te jad, pa ljutnja sto ti nisi T a njima eto kao od sale...
Znam sve draga..znam kako se osjecas.
----
Probaj misliti samo o sebi. Ti tvoj muzu i tvoje dijete i bok. Doci ce red na tebe trudi se i dalje i ne odustaj.
😘
Lucky bome ja cu se morati boriti u sljed 2 tj za 5 min sa dragim. A taman u sljed 2 tj ako bude sve ok bi trebala biti O.
Muz mi u uto ide u slavoniju...ja u cet idem na uzv...i onda poslije toga i ja za njim na vikend...
Samo kuca puna ljudi kolinje...mah.
I onda sve ispocetka ali kod mojih vikend iza 12.12 🙈
Tak da se nadam da ce O biti nekad preko tjedna da se stignemo keksnuti.
---
Ne mogu reci da sam bas opustena nesto. Prvi put sa klomif. nam nije uspjelo. Sad je ovo vec 2 runda.. glava me stalno boli, jedva cekam da popjem klom.do kraja da prestane. Htjela bi to bas jako sad za Bozic...a sve kao da se hoce urotiti protiv mene.
Da mogu otisla bi sad 2 tj na go sa dragim da se mozemo samo bebi posvetiti.
Ahh sta je tu je...dati cu sve od sebe..i nadati se najboljem.🤞🍀
Ancy a nadam se da cete ako nista uhvatit 5min za sebe i ubacit plivace pa nek se bore kako znaju 🤞🏻 uh bas uzas ovo tempiranje, pa jel ce O, kad se keksnut da ne bude previse, a ni premalo, pa ovo pa ono… Majko mila jadne li smo 😅
Cure moje moramo biti pozitivne koliko god nekad tesko nam padalo, i ja kamo god pogledam sve one cure koje su mi sto frendice, sto poznanice, sve trudne, i ti sve odjednom sad kad i ja pokusavam, a ne ide mi, a one sve evo navalile sa fotkama s trbuscicima po drustvenim mrezama, mislim drago mi je zbog njih, ali si pomislis boze moj toliko zena, zasto se bas ja moram dobrano potrudit da uspije…ali s negativom si necemo pomoc, upravo suprotno…ja ovaj put zelim crvsto vjerovat i dat sve od sebe da uspije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Potpisujem sve sto si rekla 💪😊
Samo naprijed i doci ce i nase vrijeme 🍀🤞😘
Ancy kuzim te, ja ni jedan ciklus ne znam Hocemo uspiti pokriti o. S obzirom na klince i posao moraju nam se zvijezde poklopit
Ne sumnjam da ce te uspiti ukrasti 5min za sebe 🤞💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke :)
Evo i mene napokon, dok sam sve procitala.. 🤗
Ancy sto se tice bazalne, ja bas detaljno mjerim i nisam ni dana propustila, i ono sto sam skuzila je da temp. kasni dan/dva za ovulacijom. (To kazem jer sam isla zadnja 2 ciklusa na folikulometriju, i dr. je potvrdila da je folikul pukao, a temp. je jos bila nisko. Tek se podigla nakon dan i pol.)
Lucky ma 12. je dobitni mjesec za tebe.. sve se poklopilo! Drzim fige i uzivaj u odbrojavanju 😍
Malala saljemo ti snagu da izdrzis.. ponekada je tesko i neobjasnjivo, ali novi ciklus donosi novu nadu 🥰
Sanjarka drzimo fige da se zvijezda poklope. 🎉🍾🥂
Sto se mene tice nemam vise testova 😱 tako da nisam testirala 🤦🏽♀️ a i oni First Response su skupi kao suho zlato 😭 Jedino imam LH trakice i sad sam jednu onako bezveze isprobala.. Simptoma nema, 13 dpo, M nema.. Bojim se ja da niceg nema 🤣
LH trakica: https://ibb.co/T0K6zzp
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Sanjarka mogu mislit kako je tek tebi uz djecu posao i sve...ja bolje da sutim 😅 al eto bas se sad to tako poklapa. Uloviti cemo negdje 5 min..
Lh baby bas zanimljivo ovo za bazalnu. Bas cu i ja to popratiti malo bolje. Ici cu vjerovatno na jos jedan uzv pa cu mjeriti tempicu i vidjeti sto trakice i gin kaze.😉
A ti nista trk po testic drzim fige da M ne dode!
Cure moje točno znam kako se osjećate, zapamtite da imate pravo na te osjećaje. Nije to ništa negativno prema njima, samo ste ljute i tužne zbog sebe. I to je sasvim u redu. Najgore je trpati osjećaje u sebe. Zato smo tu 🥰🥰
Ja nisam još piškila. Danas prolila kavu u svekrve, kaže ona ne sekiraj se to znači dobitak i dobre vijesti. Kasnije zava priča o nekim testovima za trudnoću i ženama koje pokušavaju ostat trudne bez ikakvog povoda. Nitko ne zna da radimo na bebi. Točno konstam da sutra pišnem pa šta bude 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky kao nisi mogla da sjedneš od ovulacije, ne zato što ste betonirali 😂😂
Ma pišnit ću iz zabave iako sam više pesimistična nego obratno
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky https://ibb.co/ynf5bVc evo i ja sam nareckala pola ananasa. Pa malo papam malo dragi ukrade. Ostatak u frizider za sutra.
I dobro ti kaca kaze to je od betoniranja 🤣🤣🤣
Ancy 🤭🤭 i da, citala sam da s ananasom ne treba bas pretjerivat prije O jer bi ti moglo zakiselit sluz pa spermici ne mogu prezivit, ali od O pa do 6dpo je bitna bas ta srz u sredini, vise nego sve ostalo. Tako da ja za sad srz papam i mozda cu jos pomalo ostataka ananasa cisto da sam ziher 😁 sretno nam 🍀🍀🍀
A majke ti hahaha 🙈🙈 , dobro da nisam puno 🤣
Ali daleko je jos moja O.
Zato i kazu sve je dobro dok konzumiras umjereno. Pa cak i sex 😅 jer i spermicima treba odmor i regeneracija... 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji