Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    28. Studeni 2020. 08:34

Lucky🍀

Jutro zemice 🤗 konacno vikend pa sam si dala oduska i odspavala 😊
    Pikula i ja mislim kao i cure, ali drzim 🤞🏻 da krivo mislimo, pisni opet i sretno!
    Ancy vec sam i s ovim uzbudena sto se malo mice s mjesta, a kamoli kad pik ugledam konacno opet 😂 ah mi klomifenke i nasi problemi 🙈😂

Kad bi ljudi znali sto me cini sretnom... piskenje po trakicama 🤣🤣
    Ja jedva cekam uzv sljed cet i da krenem u pisanje haha 😊 jedino mi je mali bed sto sljed vik moramo na kolinje kod svekra i svekrve...dobro nekako sumnjam da cu bas tad imati O prije da ce biti tek onaj iza tj. 
    Ali i taj iza vik smo na kolinju ali kod mojih 🙈🙈🙈
    A nekako cemo ugurati keksice haha 🤭
    Sad mi je O bila na lijevom jajniku na 18dc...ako bude opet lijevi isto tako mogu ocekivati.

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Studeni 2020. 08:35

Btw danas sam se ustala samo da izmjerim bazalnu i onda sam spavala do pola 8. Sad dragi i ja lagano kafenisemo ☕ a ja citam forume hehe. Bas volim malo mira i subotnje jutro.

LHBaby1
    28. Studeni 2020. 09:17

Dobro jutro curke :)
    Lucky i Ancy23 bazalna se ne propusta 😭 meni je vec normalno cim otvorim oci mjerim 🤣 
    Ja sam danas opet testirala i crtica je ista kao i jucer, mozda cak i svijetlija nijansicu (ali u 3h ujutro sam morala piskiti nisam mogla izdrzati) tako da eto nije bio uzorak onaj pravi kak treba, ali eto 🤷🏽‍♀️ 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 09:43

Lucky🍀

Ja si sad lijepo idem skuhati kavicu, napravit dorucak, pojest popit sta treba, sve to ispiskit i onda idemo u najmanje trosatno apstiniranje od svega da se ukaze dobra crtica 😂🤞🏻

Super plan 🤣🤣
    Ja svoje krecem piskit sutra 😁💪 ne mogu docekat haha 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    28. Studeni 2020. 09:45

Cure ne mogu ja bez vas. Ne razgovaram s nikom da pokušavamo jer "laici" nemaju osjetljivost na temu kao vi. Martina rasplakala me tvoja objavi. Strašno mi je žao, iskreno se nadam da si okej koliko možeš bit i da imaš utjehu u mužu i obratno. Nadam se da će vam pauza donit pozitivu i više snage za daljnje postupke. ❤️ S tobom sam mislima. 
    Ostale cure sa plusićima čestitke, želim vam urednu i dosadnu trudnoću. 🥳🥳🥳

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    28. Studeni 2020. 09:49

Šta se tiče mene, ja sam na 10dpo. Uspjeli smo na kraju imate odnose 12 sati nakon peaka. Zadnja 4 dana prijavljujem češće mokrenje, plinara kao što je rekla jedna od vas je otvorena i nemilosrdna 😂 i navukla sam prehladu 😑 to sve nazad 4 dana traje bez prestanka. Jel to neki znak, nemam pojma, al se još nisam testirala jer tek u srijedu imam ne dobit. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    28. Studeni 2020. 10:00

Ma stavi šta sad 😂 za 2.12. Mene je očito prijateljica začarala. Rođena je 27.8. i sve bebe iz društva su oko njenog rođendana. Još prošle godine je rekla da skupim noge do 11. mj jer i moja beba se mora rodit u osmi. Možda je bila u pravu samo godinu dana uranila 😂😂
    Pročitala sam da imaš bomba folikula, nadam se da je uspješan. Loviš sada peak? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    28. Studeni 2020. 10:10

Malala moj PMS je inače dva dana zatvora i vjetrova prije M, ja imam još 3 dana do gospođice a ovi simptomi traju već 4 tako da me to malo alarmiralo. I začepljen nos također. Ne znam odakle, pazim se jajeta obavezno, čak i vunena traka za kosu. Spavam u papama (terluci) što mi baka isplela. Čitala sam da trudnoća baci imunitet na koljena da ne bi odbacilo bebu kao strano tijelo, pa smo podložnije prehladama. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

tina25
    28. Studeni 2020. 10:19

Da i ja prijavim svoje "simptome" haha.. Danas sam 4DPO, od jučer imam povremene jako slab grčeve, osjetim ih onako na min-dvije...vjetrovi, i M mi ide na živce i kad pogleda u mene hahaahah...ali imam ja još 10-11 dana do ne dobiti, tako da je to prerano za neke simptome T

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    28. Studeni 2020. 10:21

Kaća

Šta se tiče mene, ja sam na 10dpo. Uspjeli smo na kraju imate odnose 12 sati nakon peaka. Zadnja 4 dana prijavljujem češće mokrenje, plinara kao što je rekla jedna od vas je otvorena i nemilosrdna 😂 i navukla sam prehladu 😑 to sve nazad 4 dana traje bez prestanka. Jel to neki znak, nemam pojma, al se još nisam testirala jer tek u srijedu imam ne dobit.

Zvuci dobro 🤞🤞🤞🤞😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.