Martina bem ti život kad se ponadaš a on te pljune u lice! Nažalost znamo da je češće kod postupaka nego u prirodnoj trudnoći, ali isto tako sada znaš da je uspjelo.. Kada prođe tuga neka te to drži 💗
Mislimo na tebe i tu smo za sve 💜
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tockica, cestitam 🎉 Neka bude skolska i dosadna.
Lucky, ti je to, navali za vikend i dobro zabetoniraj 🤗
Martina, ajme, nemam rijeci osim da mi je jako zao. Nadam se da je sve proslo bez vecih problema i bolova za tebe. Malo sada odmori i daj tijelu priliku da se oporavi. sa pocetkom godine dolazi novi pocetak i za tebe. Glavu gore i samo hrabro. 🍀
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Jutro lijepe moje! ☕
Kod mene slapovi niagare 🤣 morala sam jucer i tableticu jednu!
Ali sutra krecem sa klomifenom🤷🏼♀️, vec sam dog uzv sa gin. Tako da tece sve po planu.
Petak i vikend na vidiku, gdje ces bolje.
Nadam se da ste mi dobro sve 😘
Dan/dva propust forum i vidim nove plusiće. Cestitam Dreamer i Tockica 🍼🥂🍾
Martina 😢 zao mi je, ali saljemo snagu za iduci pokusaj 💪🏽
Lucky znaci lijepi folikulici se razvijaju 🙏🏽☺️
3sreca a da ti lijepo dodjes u moje drustvo Letrozola pa da skupa pokusavamo 😜 kad vec znamo da si imala pozitivno iskustvo
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Dan/dva propust forum i vidim nove plusiće. Cestitam Dreamer i Tockica 🍼🥂🍾Martina 😢 zao mi je,ali saljemo snagu za iduci pokusaj 💪🏽
Lucky znaci lijepi folikulici se razvijaju 🙏🏽☺️
3sreca a da ti lijepo dodjes u moje drustvo Letrozola pa da skupa pokusavamo 😜 kad vec znamo da si imala pozitivno iskustvo
Hej draga!
Kako si nam ti? Ima kakvih simptomcica vidim 11dpo si
Lucky piskila LH prije 3 dana,ništa naravno. Sad bi već trebala početi svaki dan pa da vidim hoće li početi tamniti. Vrijedno pijem minimalno 2 šalice čaja i nadam se da će napraviti čudo 🙃.
Jesu tvoje počele tamniti ?
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Lucky vidim da ratni plan imas i debele carape hehe!
Ja isto kujem planove, racunam kad bi mi mogla biti O. Danas idem u nabavku cikle. Pokusati cu je piti bar 2 do 3 case dnevno + ananas. Radim test jedan hehe , zanima me koliki ce mi endometrij biti ako do sljedeceg cet pijem ciklu i jedem ananas svaki dan. Necu pretjerivati ali ono umjereno. Ako bude deblji nego prosli ciklus znaci da funkcionira.
I ovaj put cu traziti gin barem jos jedan uzv. Ne bi htjela fulati ovulaciju. Bas zelim biti 100% da sam sve pokrila.
Tako da plan je tu sad jos samo fali malo Bozicnog cuda i mrvica je tu
Ancy_23 i Lucky od simptoma samo izostanak simptoma 🤣 Uglavnom inace imam bolne i jako napete grudi uvijek nakon ovulacije pa do M, bas ono izrazito ne smijem ih dotaknuti, a sada bas nista. Mekane su i ni malo bolne. 🤷🏽♀️ Eto, jedino to je drukcije nego inace.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Jutro cure...ja sam danas 3DPO, i jedini simptom mi je da mi M ide na živce 😂😂😂 nista ne kaže stavi ruku preko mene ja se odmah maknem hahaha...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji