Mene je danas neka losa vibra preplavila.... Bas sam tuzna zbog svih tih pokusaja, milijun pitanja u glavi zasto nikako nemogu ostat trudna i da li cu se ikad ostvarit kao majka. Jucer sam isto takva bila i govori meni moj dragi ne brini se ako ne bude nikako onda cemo posvojit....i onda se isto mislim sta on misli u svojoj glavi kad svaki put dodju stvari.. Nece bas da prica o tome.
Uglavnom eto takav je dan danas 😞
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sanjarka aha to ako budem onda cu s prvim, pa bar da se imam s cim zanimat tih 17 dana cekanja 😅
Imala sam na umu onu srz ananasa od O pa do 6dpo jest, ali danas nisam nikud stigla i nadam se da cu nac friski ananas negdje u nekom ducanu i krenut od sutra, mislim da sam ananas u lidlu vidla pa cu se ujutro zaputit tamo 😁
Ja se taman spremam do ducana po ciklu i ananas...😊
Vec radim opskrbu i nadam se da ce se neki lijepi folikulic stvoriti. 😍🍀
Kiky sry ali meni je prekomično kad mengu zovete STVARI 😜😂😂😂
Kao u srednjoj na tjelesnom kažeš M, i obilježen si i svi znaju da imaš M tuuu strašnu stvar 🥵🤭😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kiky sry ali meni je prekomično kad mengu zovete STVARI 😜😂😂😂
Kao u srednjoj na tjelesnom kažeš M, i obilježen si i svi znaju da imaš M tuuu strašnu stvar 🥵🤭😂😂
Hahah a stvari to mi je tako ostalo u navici 😂😂😂😂😂 od srednje skole😂😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky u napad,nema ne mogu i neću 🙊😉
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Hahahha, prije par godina moja mater odvela brata na more, on izlazi iz mora dolazi do nje i pita je da šta se ona ne kupa. Ona će njemu da to da ne može, da ima stvari. A on će njoj: Ma ajde se ti okupaj, ja ću ti ih pričuvat. 😂
Al menstruacija mi zvuči previše ozbiljno. Nikad to nisam rekla osim kod ginekologa 😂
Kiky, sve smo mi imale te dane. Nakon pobačaja je mene uvatila misao da jel ta T bila čista slučajnost, i izgubila sam je i hoću li ikad više moć zatrudnit. I moj je meni reka:" ako ne bude, ne bude, posvojit ćemo. Nisan ja tebe ženija da bi ti meni rađala dicu. Nije da ne bi volija, al to bi bio šlag na torti, a ne "pod obvezno". "
Tvoj sigurno šuti, možda se i on pita dal je problem u njemu. Svako sebe okrivljava u tišini a nitko nije kriv, dajte si to do znanja jedno drugom.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I samo da se ogradim posvajanje je meni oduvijek bilo negdje u prikrajku misli. Ali život donese neke druge stvari i pomrsi racune. I to "posvojit cemo" ne dozivljavam zdravo za gotovo, ali uz svu tu proceduru i godine koje prolaze dok se posvoji dijete, lakše je imat svoje, ako nema problema sa plodnošću. Jednostavno birokracija ubije svaku želju. U Hrv ako se dobro sjećam podataka na svako dijete u domu ima 10 parova koji ga čekaju. Ja jednostavno ne znam zašto ti domovi nisu prazni. Doduse, jedan od razloga leži u tome što bi svatko želio bebu.
Nije ovo tema LH trakica, al eto, morala san reć da me neko ne bi krivo razumija.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jednom davno dobila sam butelju crnog vina, i pospremila, jer vino obicno ne pijem, a mislim da je danas pravi dan da popijem casicu, dvije dok cekam da MM dode s posla
https://ibb.co/grPHrtt
Hahaha, popij zeno i dvi, al ako ti bas bas dugo stoji postoji mogucnost da nece valjat. Al nadan se da hoće 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mmmmm lucky crveno i ja volim ❤🍷
Dobro je za krvotok a bome i za opustanje taman ces biti u dobrom raspolozenju za dragog 😈 😊😉👌
Kiky Sara je sve lijepo rekla!
Nadam se da ce ti ovi losi dani brzo proci. Svi imamo takve.
I meni te crne misli krenu kad se sjetim da sam prosle godine u ovo vrijeme najblizima obznanila da sam T. A ni pomisliti ne smijem kako sam se veselila Bozicu 2020 sa bebom od 6 mj pod borom
Evo i sad mi se stegne oko srca i zeludac okrene kad pisem ovo. Bude tesko i pitas se zasto meni.
Evo ja se pokusam svaki put trgnuti kad mi tako dode, krenem nesto raditi, pricati sa dragim zaokupiram se i onda to prode.
Meni sad i pomaze to sto radimo na bebi ponovo..stalno mislim o tome i veselim se, osjecam da je to tu i da me mrvica ceka 😊🍀
Biti ce sve dobro draga 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji