Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LHBaby1
    28. Studeni 2020. 20:34

Lucky kakav pik 💪🏽👌🏽😍 
    Malala sudju jednostavno nikad kraja.. uvijek je tu, kod nas kao da nas 10 zivi a samo nas je dvoje 😭 Izdrzi 💪🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Kiky 🥰
    28. Studeni 2020. 21:58

Meni menga (stvari 😂😂) gotove. Danas na ulosku jako malo krvi. Cetvrtak vecer i jucer je islo nesto a danas nista vise, par kapi. Cudan ciklus uglavnom 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    28. Studeni 2020. 22:10

Lucky🍀

Malala da te ne pere neka implantacijska nervoza 🤭 ne zelimo cut za pms jer mi ovdje vise necemo neko vrijeme imat pms ☝🏻
    Kiky cekaj koliko su ti stvari trajale? 3 dana? I koliko inace traju?
    Mi smo vojnike ubacili, nismo ni stigli do kreveta 😂 bolja je akcija u boravku, mozda bude plodonosno 😂😂

Inace mi traju 5 dana a ovaj ciklus samo 3 dana i to sam jedan krvarila a ostala dva dana jedva je bilo nesto. Danas sam mjenjala ulozak par puta i na svakome samo malo sukrvice.
    Ciklus mi se ocito poremetio nesto. Pila sam caj od marulje ovaj ciklus do ovulacije, mozda mi je od njega 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Studeni 2020. 08:16

Jutro ☕
    Ne mogu vjerovati da vec palimo prvu adventsku 🕯💫
    Neka nam donese bozicno cudo taman kada zadnju budemo palile mozda i ugledamo +😊🙏
    ----
    Ja prijavljujem glavobolje. Sinoc i jutros malo. To mi je od klomifena. Tjesim se jos 3 dana i gotova sam s njima. 
    Lucky danas i sutra samo betonaza 💪🍀
    ----
    Ostale nadam se da ste okej. Vidim da nas je dosta na ringispilu emocija kako malala kaze, cas sreca cas tuga..a kad tome dodamo i pms i ostalo kuku nama! 🙈
    Najbitnije je da se drzimo i ne odustajemo od nasih ciljeva 😘

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Studeni 2020. 08:20

E da znam da je to vec negdje pisano i mislim da sam shvatila kako mjerenje bazalne funkcionira..
    Ali ajde pliz da mi netko ponovi, neka od nasih veteranki u mjerenju bazalne 😉😊 Kako po tempici skuzimo da je Ovulacija nastupila?
    Na dan O naraste temp onda dr dan padne a kasnije opet porast i ako je T u pitanju tako bi trebala i ostati? Ili sam krivo to shvatila. Hvalaa unaprijed 😘

Kiky 🥰
    29. Studeni 2020. 08:44

Jutros je rodila moja najbolja projateljica...jutros me bas malo strecnulo kada mi je poslala sliku od malene..zajedno smo planirale da cemo ostat trudne i ona od prve. Ja cu na svoj rodjendan u 9mj 😊 Zato beba ceka 12mj

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 09:33

Lucky🍀

Inace moja tempica se jos nije digla, ocekujem O danas kroz dan, sto je i super, bar ce vojnici od sinoc stic doc na odrediste da srede to jajce ludo 🤭 vidjet cemo sta ce tempica sutra rec 🤞🏻

Naravno da ce te betonirat vi to i danas 😁😁 i sutra 
    Opkolite ga sa svih strana 🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Studeni 2020. 09:50

Lucky ma samo sredite to jajasce  u napad hehe 🤞🍀

Sanjarka88
    29. Studeni 2020. 11:26

Lucky🍀

Cure moje ma nema mu spasa, nece imat izlaza niti drugog izbora nego se zagrlit s jednim od spermica 😂😂
    Ima li kod ikoga ikakvih simptoma, dolazi li O, ili ne dolazi M?

Kod mene mirno. Danas krecem piskit trakice 
    Zadnja 2 puta je bio pik na 10dc a o 12dc
    S obzirom da zna biti i 17dc mozda se nacekam
    Vidit cemo 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Studeni 2020. 11:46

Ja jedva cekam krenuti piskiti po trakicama. Cekati cu sljedeci cet tad sam 8dc i idem na uzv..od onda krecem sa trakicama. Piskit cu i roze i zelene nema da profulam 🤞💪🍀
    Ovo je sad onaj dosadni period...M polako zavrsava pijem klomifen...i eto cekam taj sljed cet i onda krece zabava 😉👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.