Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Studeni 2020. 10:11

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🦋

🦋Anitram1982🦋

BAJO1

Je nam Martina ima šta simptoma

Jutros menga bolovi krenuli i bol i ledima. Jedino nemam boli u jajnicima kao obicno. 🤷‍♀️ 9dpo sam - 4dnt

Kad planiras piskit? 🙂🤞🤞🤞🤞

U nedjelju.

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    13. Studeni 2020. 10:39

Sanjarka88 🦋

Jutrooooo ☕

Kiky si ponovila trakicu sinoc? Navali 😁😁😁
    Mallla bravo za malo srce ❤️❤️❤️ Uzivaj 🤗
    Sara pisulinac 🥰 Cestitam ❤️ ja obozavam decke. On mi je puno veca maza nego sta je ona ikad bila. Totalna je istina da su decki mamini a cure tatine 😁
    Ma samo nek je zivo i zdravo!

Ma slažem se skroz. Kad san jučer vidila šta izvodi dok me pregledavala i kad je rekla da je sve u redu, bilo mi je svejedno više. https://postimg.cc/1nsdKFYB ovdje nesto broji, naj mi ova sličica 😂
     Samo se ženskom rodu osjećam bliže, al nadam se da će se to sad promijenit. A i za žensko smo imsli ime već 7 godina, za muško tek nedavno. Onda kad daš karakter tom imenu i umislis neke stvari, zapravo je to cista navika na tu misao.
    Martina, isčekujem nedilju za jedan divni plusić 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMA
    13. Studeni 2020. 11:01

Sara🌻

Sanjarka88 🦋

Jutrooooo ☕

Sara pisulinac 🥰 Cestitam ❤️ ja obozavam decke. On mi je puno veca maza nego sta je ona ikad bila. Totalna je istina da su decki mamini a cure tatine 😁

Ma slažem se skroz. Kad san jučer vidila šta izvodi dok me pregledavala i kad je rekla da je sve u redu, bilo mi je svejedno više.https://postimg.cc/1nsdKFYB ovdje nesto broji, naj mi ova sličica 😂
    Samo se ženskom rodu osjećam bliže, al nadam se da će se to sad promijenit. A i za žensko smo imsli ime već 7 godina, za muško tek nedavno. Onda kad daš karakter tom imenu i umislis neke stvari, zapravo je to cista navika na tu misao.

♥️♥️♥️🐣🍼

tina25
    13. Studeni 2020. 12:28

antonela98

Bok cure! Nova sam ovdje :)
    Decko i ja pokusavamo ostati trudni vec dva mjeseca, ali ispostavilo se da zadnji put prije dva tjedna nisam imala ovulaciju pa sam odlucila pokusati s trakicama.
    Dobila sam malo sluzaviji iscjedak prekjucer i jucer mi je ovu -test dosao pozitivan, danas isto, ali iscjetka je puno manje. Oba dana cetice su jako tamne.
    Kada bi po tome trebala biti ovulacija? Imali smo odnose 10.i12. i namjeravamo opet danas 🤣 nisam bas upucena u sve ovo..

https://imgbb.com/upload
    U ovaj program stavi sliku pa nam zalijepi za vidimo

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    13. Studeni 2020. 12:37

Sara🌻

Sanjarka88 🦋

Jutrooooo ☕

Ma slažem se skroz. Kad san jučer vidila šta izvodi dok me pregledavala i kad je rekla da je sve u redu, bilo mi je svejedno više.https://postimg.cc/1nsdKFYB ovdje nesto broji, naj mi ova sličica 😂

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Sanjarka88
    13. Studeni 2020. 13:53

antonela98

https://ibb.co/fF8gknQ

Ovaj sto je malo svjetliji je od jucer, cini mi se da su naopako

Pik! Sretno 😁

Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 14:33

Antonela98 sluz ti se nekad ne vidi na vam a iznutra (gdje i treba biti) je bude puno, a ovo ti je pik i nema ti pravila, keksajte se po željama samo to odradite 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 14:35

Točkice definitivno tamne, nznm kakav ti je inače ciklus ili se smrdalo od pikanja? 

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    13. Studeni 2020. 14:42

antonela98

Imam jedno pitanje. Sad sam opet piskila i prva crta mi je dosta svijetlija nego jutros, cak svijetlija i od jucerasnje, sta to znaci?
    Bas me sve ovo buni

Znači da je hormon Lh u opadanju te da je ovulacija prošla... 

6tt+2 imamo 💗

Mallla
    13. Studeni 2020. 16:48

Hvala cure ❤️❤️😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.