Lucky za Boga, znam da imas hrpu testica pa sta te kosta pisnit jedan, za nas
Ali sad odmah 🙏🙏😁😁😁 čuda su moguća!
Ispravi me pls na listi za 23.11
Sta prije gudura dođe, prije idem u nove pobjede 😁🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky za Boga, znam da imas hrpu testica pa sta te kosta pisnit jedan, za nas
Ali sad odmah 🙏🙏😁😁😁 čuda su moguća!
Ispravi me pls na listi za 23.11
Sta prije gudura dođe, prije idem u nove pobjede 😁🤞
Kad dode doma nek iskoristi jedan test i to je to -
Znaci lucky nema uc na wc na poslu🤞🤞🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ma ja sam sigurna da će Lucky danas piškit, to ona samo nas želi držati u neizvjesnosti, da malo osvježi forum, neka akcija...hahaha
Jutro 😊
Evo ja sa dragim pijem ☕
Dosao nalaz imam koronu. Tako da sam doma i cekam da prode tih 10 dana. Hvala Bogu nije mi nis strasno osim sto okusa i mirisa nemam i nos mi je malo zastopan. Pokupila sam je od kolege na poslu a di je on to pokupio nemam pojma. Moj M je super i za sad nema nikakvih simptoma.
Lucky pisni nama za ljubav hehe. ❤
Malala nadam se da nemas koronu drzim 🤞
Ancioo citam i ja vasu temu samo ti svrati ovdje 😘
Jao zeneee pa vi ste ziva komedija 😂 bas vas volim!
Jednogdana da, da dodem svakako na uzv kad krenem s klomifenima (ovaj put je ispao nesporazum zbog one lude sestre). Nestrpljivije ste od mene 🙊 ali mene uopce ne vuce da popiskim test jer uopce ne mislim da je moguce da sam T, znaci ama bas nikakav, niti malo, nista, nada osjecaj nemam da bi mogla biti, osim tih grceva i bolova koji se pojacavaju do navecer, grudi minijaturne ni nema ih, ne bole, tempica niska, svi testovi do sad bili negativni, jedino trakice skoro pozitivne stalno i zato se ne zelim uopce ubacit u pricu da je moguce da sam T. Ali ajde kad dodem s posla popiskit cu jedan testic da vam udovoljim 😉 pa se onda bar vise ne moramo bavit samnom, vec me je dosta i previse 😂😂
Ma ne mislim na UZV kad kreneš sa klomifenima, nego na bazni UZV koji se radi prije nego uzmeš prvi klomifen da doktor zna situaciju, da li ima početnih folikula, i da može kasnije pratiti. Taj UZV se radi na CD2 ili najkasnije CD4
Pa ne moraš osjećati baš ništa a možda jesi T...nego ako ispadne da nisi svakako moraš doktoru spomenuti da imaš pozitivne LH testove...morao bi ti provjeriti hipofizu...
Lucky kako misliš nisi trudna a vodiš odbrojavanje? 😁
Anchy_23 proći će i to brzo! Sretno!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucky kako misliš nisi trudna a vodiš odbrojavanje? 😁
Anchy_23 proći će i to brzo! Sretno!
Ja sam joj rekla da vodi 1 ciklus i to joj jedovoljno .😘😘😂
Sledeci al samo 1 ciklus listu vodis ti i to ce bit dovoljno( ako ovaj keksic upali onda ti oprastam ne vođenje liste).
Znam da si i na drugom forumu al mozes bit i ovdi🤞🙏🏻🤞😬🤞🙏🏻
Jutro 😊
Evo ja sa dragim pijem ☕
Dosao nalaz imam koronu. Tako da sam doma i cekam da prode tih 10 dana. Hvala Bogu nije mi nis strasno osim sto okusa i mirisa nemam i nos mi je malo zastopan. Pokupila sam je od kolege na poslu a di je on to pokupio nemam pojma. Moj M je super i za sad nema nikakvih simptoma.
Luckypisni nama za ljubav hehe. ❤
Malalanadam se da nemas koronu drzim 🤞
Ancioocitam i ja vasu temu samo ti svrati ovdje 😘
Uh, nek cim prije prođe i bez stranih simptoma 🤗
Ako je Lucky trudna, onda stvarno vođenje liste ima neku magiju 😂😂 tako da i ja to želim hahaahah, što prije voditi listu 😂😂
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ne znam zene al ja se danas osjecam dosta lose, jedva stojim, od ovih grceva i bolova u ledima ne znam jel ce M, jel moram na wc ili sto vec i lagano mi je bas muka da mi sve stoji u grlu…uopce ne znam kako cu izdrzat do kraja radnog vremena, najrade bi otisla kuci, jos se bojim da nisam opet pobrala neku virozu il koronu 🙄
Aj doma i piski 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji