Jutro cure. Život sam prespavala, sinoć do kasno imala goste. Nisam ni htjela piškiti. Napuvala se ko žaba od sinoć, prdim ( da oprostite) mogu svoj rezervoar plina u autu napunit 🤦🤦 jutros su lagano i grčevi, znači teta će svaki sekundi. Novi ciklus, nova nada 😎🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća to je stav! Odmah sad u nove pobjede i nema predaje. A plinovi haha to je sve normalno
@lucky moguće da je cista, evo kod mene već treći ciklus stoji to nešto, 20 mm, on napiše inhomogena tvorba i ne zna šta je to ali pojavilo se od klomifena...
Ipak se nadam da ćš ubrzo saznati i vidjeti što dalje...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ma samo pozitiva, a šta ću sad neću plakanjem prizvati dijete, doći će i moje vrijeme 🥳
Evo link bebača u razvoju od samog začeća slikice su prekrasne http://uspesnazena.com/mudre-misli/kako-nastaje-ljudski-zivot/ baš sam se rastopila 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Mattan a kako to da ništa više ne poduzima po pitanju te tvorbe koju imaš, on samo mirno čeka da se nešto desi, a ne zna što to imaš ustvari, čudan je taj doktor skroz.
Pa nemam ti pojma stvarno, to se smanjuje i kao on misli da je to fiziološko i da neće stvarati problem, a isto bi mi O trebala tu biti na desnoj strani, još mi tu i jajovod zaštopan 😂😂 Ako bude T ovaj mjesec to će biti neko čudo...
A štaš moraš im vjerovati 🙄

6tt+2 imamo 💗
Lucky aj ti pisni bar jedan test pa da vidimo ako je bil skroz bez ikakvih sjena sjenica onda je cista ,no mene dere osjecaj da je t u pitanju neznam zasto 🤞🤞🤞

Mattan a da nemamo izbora, kako kazu tako je i nadaj se najboljem… Ali drzim ti 🤞🏻 da se desi cudo 🍀
Bajo moja, moj optimist 💛 pisnut cu sutra jos jedan samo zbog tebe pa makar bio i proziran na kraju
Jeeee, tko zna, možda cista nije cista nego bebač... To bi bilo ekspresno, s obzirom da si tek preuzela popis 😂😂😂

6tt+2 imamo 💗
Mattan a da nemamo izbora, kako kazu tako je i nadaj se najboljem… Ali drzim ti 🤞🏻 da se desi cudo 🍀
Bajo moja, moj optimist 💛 pisnut cu sutra jos jedan samo zbog tebe pa makar bio i proziran na kraju
Jeeee, tko zna, možda cista nije cista nego bebač… To bi bilo ekspresno, s obzirom da si tek preuzela popis 😂😂😂
Ja sam joj rekla da ce samo jedan ciklus odradit iako su liste sad školski uredne a ne kaos kao kod mene 😂😂😂😂🙈

Lucky navijam za najkrace vodenje liste ikad. Da nam udes u povijest ehehhe
Kaća svida mi se link. Pogledala sam ja takvih i filmica i svega
Hej curke :)
Znaci test danas negativan.. 🤷🏽♀️🙈
Mozda da pricekam koji dan.. pa probam ponovo 😭
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji