Kaća to je stav! Odmah sad u nove pobjede i nema predaje. A plinovi haha to je sve normalno
@lucky moguće da je cista, evo kod mene već treći ciklus stoji to nešto, 20 mm, on napiše inhomogena tvorba i ne zna šta je to ali pojavilo se od klomifena...
Ipak se nadam da ćš ubrzo saznati i vidjeti što dalje...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ma samo pozitiva, a šta ću sad neću plakanjem prizvati dijete, doći će i moje vrijeme 🥳
Evo link bebača u razvoju od samog začeća slikice su prekrasne http://uspesnazena.com/mudre-misli/kako-nastaje-ljudski-zivot/ baš sam se rastopila 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Mattan a kako to da ništa više ne poduzima po pitanju te tvorbe koju imaš, on samo mirno čeka da se nešto desi, a ne zna što to imaš ustvari, čudan je taj doktor skroz.
Pa nemam ti pojma stvarno, to se smanjuje i kao on misli da je to fiziološko i da neće stvarati problem, a isto bi mi O trebala tu biti na desnoj strani, još mi tu i jajovod zaštopan 😂😂 Ako bude T ovaj mjesec to će biti neko čudo...
A štaš moraš im vjerovati 🙄
6tt+2 imamo 💗
Lucky aj ti pisni bar jedan test pa da vidimo ako je bil skroz bez ikakvih sjena sjenica onda je cista ,no mene dere osjecaj da je t u pitanju neznam zasto 🤞🤞🤞
Mattan a da nemamo izbora, kako kazu tako je i nadaj se najboljem… Ali drzim ti 🤞🏻 da se desi cudo 🍀
Bajo moja, moj optimist 💛 pisnut cu sutra jos jedan samo zbog tebe pa makar bio i proziran na kraju
Jeeee, tko zna, možda cista nije cista nego bebač... To bi bilo ekspresno, s obzirom da si tek preuzela popis 😂😂😂
6tt+2 imamo 💗
Mattan a da nemamo izbora, kako kazu tako je i nadaj se najboljem… Ali drzim ti 🤞🏻 da se desi cudo 🍀
Bajo moja, moj optimist 💛 pisnut cu sutra jos jedan samo zbog tebe pa makar bio i proziran na kraju
Jeeee, tko zna, možda cista nije cista nego bebač… To bi bilo ekspresno, s obzirom da si tek preuzela popis 😂😂😂
Ja sam joj rekla da ce samo jedan ciklus odradit iako su liste sad školski uredne a ne kaos kao kod mene 😂😂😂😂🙈
Lucky navijam za najkrace vodenje liste ikad. Da nam udes u povijest ehehhe
Kaća svida mi se link. Pogledala sam ja takvih i filmica i svega
Hej curke :)
Znaci test danas negativan.. 🤷🏽♀️🙈
Mozda da pricekam koji dan.. pa probam ponovo 😭
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
E da cure bas sam htjela prokomentirati nesto. Znaci ja nikad nikad nisam osjecala kada je O.
Sad ne znam jer je to zato sto nisam pratila pa sam ako bi me nesto i zignulo dolje to prepisivala necemu drugome. Sad kad sam bila na uzvu pa znam da je ovulacija na lijevom jajniku tocno osjecam kad me zigne onako zaboli. Ne konstantno ali me s vremena na vrijeme onako probode. Tako da tocno znam da je to taj lijevi.
Bas me zanima sad jel to zbog klomifena, jer ne mogu se bas sjetiti da sam tako to osjecala.
Doduse nisam bas ni imala svoje ovulacije kak spada ove godine tako da nisam imala ni sta osjetiti
Sortiraj odgovore
Najstariji