@lucky slažem se s tobom, all smo napale kad nemamo više sjena u grupi, sve neke debele crte 😂
Ugl ja ću IVF 7vaj mjesec, ak budem korona free naravno...
Naribao me zašto ujutro ne pijem mlaku vodu s limunom i ne jedem KRUPNO mljeveni kaznene sjemenke pa tek onda NESICU 😂😂😂
Eto đavla haha pa reko nije mi nitko rekao da to valja 🤪 ai dobila predavanje o kiselinama, lužinama i crijevnim trepetljikama koje maze i guraju jajnu stanicu 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lanene*
6tt+2 imamo 💗
Lucky, jel se sićaš moje sjene koja se samo pod određenim kutem mogla vidit. Držim fige da bude plusčina 🧡
Lhbaby čestitam! Nek bude školska trudnoća. 🧡
Mattan, taj tvoj doktor se ponaša ko da bi tribala sve znat🤦🏻♀️ Držim fige za uspješan IVF.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mattan nisi me dozivila bila al dobro. 🤪
Ponavljam pitanje, kod kojeg si ti doktora u Os i sta kazu kad ce krenuti raditi ivf postupke? Hvala 😘
Joj oprosti, promaknulo mi 🤔 Ja sam kod Popovića, koliko sam shvatila oni rade ali bez stimulacija, dakle samo prirodne procese, vidjela sam a da se dr,. Abičić isto vratila za ostale ne znam...
@Sara mislim da se pravio važan pred mladom i novom kolegicom koja je bila unutra hehe I inače je on otkačen malo 😁
@lucky treba mi raspored za dodatke i gluposti koje pijem 😂
I da cura koja je bila sa mnom u sobi je trudnaaaa, isto Ivf i to prvi...
6tt+2 imamo 💗
Lucky, jel se sićaš moje sjene koja se samo pod određenim kutem mogla vidit. Držim fige da bude plusčina 🧡
Lhbaby čestitam! Nek bude školska trudnoća. 🧡
Mattan, taj tvoj doktor se ponaša ko da bi tribala sve znat🤦🏻♀️ Držim fige za uspješan IVF.
Bas Na tvoju sjenu sam i pomislila kad sam joj jutros filtrirala sliku 😂😂😂
Joj ja sam sad sva uzbudena i jedva cekam da nasa Lucky ponovo piski
LHbaby ma tako mi je drago sto je plus. Sad se samo opusti i uzivaj
Jel normalno da se na 8 DPO vidi na LH trakcama testna crta? Ja sam mislila da se vise ne ocitava nakon O... https://ibb.co/hXgbsVk
Ili su i mene ovaj mjesec odlučile trakice zezati kao i Lucky
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jel normalno da se na 8 DPO vidi na LH trakcama testna crta? Ja sam mislila da se vise ne ocitava nakon O…https://ibb.co/hXgbsVk
Ili su i mene ovaj mjesec odlučile trakice zezati kao i Lucky
Tinci meni ti se uvijek vidi testna. Znaci kad nije O u pitanju onda je tako svjetlija a kada je O onda znamo da je kao kontrolna ako ne i tamnija od nje.
Jedan ciklus sam cijeli radila trakice i uvijek se uz testnu i kontrolna linija vijdela samo kazem bila je tako bljedunjava.
I da zaboravila sam natipkati...prati ti to svejedno ako potamni jos malo mozda je T u pitanju.
Sjetim se uvijek nase Malle kako je imala Lh trakicu tamnu i onda pozitivan test
Sortiraj odgovore
Najstariji