Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    03. Studeni 2020. 10:30

@lucky slažem se s tobom, all smo napale kad nemamo više sjena u grupi, sve neke debele crte 😂
    Ugl ja ću IVF 7vaj mjesec, ak budem korona free naravno...
    Naribao me zašto ujutro ne pijem mlaku vodu s limunom i ne jedem KRUPNO mljeveni kaznene sjemenke pa tek onda NESICU 😂😂😂 
    Eto đavla haha pa reko nije mi nitko rekao da to valja 🤪 ai dobila predavanje o kiselinama, lužinama i crijevnim trepetljikama koje maze i guraju jajnu stanicu 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    03. Studeni 2020. 10:30

Lanene*

6tt+2 imamo 💗

ana0310
    03. Studeni 2020. 10:31

Lucky, mislim da je sjena tu 😊
    https://ibb.co/W2m9yWT

2021. M 💗

Sara 🌸
    03. Studeni 2020. 10:40

Lucky, jel se sićaš moje sjene koja se samo pod određenim kutem mogla vidit. Držim fige da bude plusčina 🧡
    Lhbaby čestitam! Nek bude školska trudnoća. 🧡
    Mattan, taj tvoj doktor se ponaša ko da bi tribala sve znat🤦🏻‍♀️ Držim fige za uspješan IVF. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    03. Studeni 2020. 10:56

točkicaa

Mattan nisi me dozivila bila al dobro. 🤪
    Ponavljam pitanje, kod kojeg si ti doktora u Os i sta kazu kad ce krenuti raditi ivf postupke? Hvala 😘

Joj oprosti, promaknulo mi 🤔 Ja sam kod Popovića, koliko sam shvatila oni rade ali bez stimulacija, dakle samo prirodne procese, vidjela sam a da se dr,. Abičić isto vratila za ostale ne znam... 

@Sara mislim da se pravio važan pred mladom i novom kolegicom koja je bila unutra hehe I inače je on otkačen malo 😁

@lucky treba mi raspored za dodatke i gluposti koje pijem 😂

I da cura koja je bila sa mnom u sobi je trudnaaaa, isto Ivf i to prvi... 

6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    03. Studeni 2020. 11:08

Sara🌻

Lucky, jel se sićaš moje sjene koja se samo pod određenim kutem mogla vidit. Držim fige da bude plusčina 🧡
    Lhbaby čestitam! Nek bude školska trudnoća. 🧡
    Mattan, taj tvoj doktor se ponaša ko da bi tribala sve znat🤦🏻‍♀️ Držim fige za uspješan IVF.

Bas Na tvoju sjenu sam i pomislila kad sam joj jutros filtrirala sliku 😂😂😂 

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 11:12

Joj ja sam sad sva uzbudena i jedva cekam da nasa  Lucky ponovo piski
    LHbaby ma tako mi je drago sto je plus. Sad se samo opusti i uzivaj

tina25
    03. Studeni 2020. 14:44

Jel normalno da se na 8 DPO vidi na LH trakcama testna crta? Ja sam mislila da se vise ne ocitava nakon O... https://ibb.co/hXgbsVk
    Ili su i mene ovaj mjesec odlučile trakice zezati kao i Lucky 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 15:02

tina25

Jel normalno da se na 8 DPO vidi na LH trakcama testna crta? Ja sam mislila da se vise ne ocitava nakon O…https://ibb.co/hXgbsVk
    Ili su i mene ovaj mjesec odlučile trakice zezati kao i Lucky

Tinci meni ti se uvijek vidi testna. Znaci kad nije O u pitanju onda je tako svjetlija a kada je O onda znamo da je kao kontrolna ako ne i tamnija od nje. 
    Jedan ciklus sam cijeli radila trakice i uvijek se uz testnu i kontrolna linija vijdela samo kazem bila je tako bljedunjava.

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 15:04

I da zaboravila sam natipkati...prati ti to svejedno ako potamni jos malo mozda je T u pitanju.
    Sjetim se uvijek nase Malle kako je imala Lh trakicu tamnu i onda pozitivan test 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.