Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    03. Studeni 2020. 15:30

Lucky🍀

Andela di si nam sa vijestima od doktora, kako je prošlo?
    Ancy kad je tvoj pregled?

Joj ko ce cekat sutra da ti pisnes

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 15:42

Lucky🍀

Andela di si nam sa vijestima od doktora, kako je prošlo?
    Ancy kad je tvoj pregled?

U 17.40  ne mogu ni ja docekati vise. Javim se
    Andela i ti javi ako si bila kako je proslo 

tina25
    03. Studeni 2020. 16:54

Ancy_23

I da zaboravila sam natipkati…prati ti to svejedno ako potamni jos malo mozda je T u pitanju.
    Sjetim se uvijek nase Malle kako je imala Lh trakicu tamnu i onda pozitivan test

I sutra cu jednu isto...pocinjem ih koristiti na 10DC, i ovaj mjesec je bila jako svjetla, vidila se tek kad se osuši, ove dvije su tamnije nego ta sto je bila...i onda su polako tamnile ali nisam sigurna da sam uhvatila PIK uopće 😏

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    03. Studeni 2020. 17:37

Lucky tvoje su dosta tamnije nego moje...meni je problem znati jesu mi i inace u ovom dijelu ciklusa takve jer ih nisam koristila nakon sto uhvatim PIK...a ovaj mjesec sam u istoj dilemi kao i ti...jeli bila O ili ne..ali ajde saznat ćemo sve kroz par dana...ja cu ako izdržim u nedjelju piškiti test hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

03. Studeni 2020. 17:40

Lucky🍀

Znaci od gore prema dole, gornja je trakica od prije par dana, srednja od jucer, donja od danas
    https://ibb.co/kc3wWrx
    Nesto se kuha sigurno, e sad jel T il cista, saznat cemo uskoro….

Daj vise pisni taj test. I drzim 🤞 da je T u pitanju

• Manchy
    03. Studeni 2020. 17:45

Ako je kojoj za utjehu i ja sam imala krvarenje za vrijeme O,trajalo par sati i tjt i evo ga + ko kuca🤗...tako da curke sve je moguceeee dok vjestica ne dode,a pritisak imam i ja i bolna leđa koja ubijaju 😭😌

BAJOMA
    03. Studeni 2020. 17:45

Lucky🍀

Znaci od gore prema dole, gornja je trakica od prije par dana, srednja od jucer, donja od danas

Wuhuu🤞🤞🤞

tina25
    03. Studeni 2020. 17:47

Lucky a kod mene opet ni jedan simptom haha...niti grudi bole ni nista...jedino danas malo osjetim leđa...i ne znam više sta je sa tim vjetrovima od mene, od 3DPO imam bas uzasne vjetrove...nikada nisam tako imala, a nisam čula da je to bas bio simptom trudnoće nekome haahah

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

03. Studeni 2020. 17:50

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

Daj vise pisni taj test. I drzim 🤞 da je T u pitanju

Pa pisnula sam ga jutros 😂 prolistaj pa ces vidit kako Bajo i ekipa bacaju filtere i traze sjene sjenine sjene 🙈

Jesam sada da. Joj 🙈. Ja mislim da ti sad ipak lovis pik tek. Daj mi reci ovo sto je FF oznacio O. To je na temelju tempice, trakica ili? 

Sara 🌸
    03. Studeni 2020. 18:03

Lucky🍀

Ti još mojih trakica imaš? Bome... ja bi ih potrosila dosad da hvatam.pikove 😂 razumno trošiš. nekako se moram složit s Martinom. Iako bi volila da je T. Svakako pišni ti ujutro ponovo test za T, jer nikad ne znas sa ovin trakicama. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.