Lucky znaci vjetrovi i neka nadutost dolje u trbuhu...držim 🤞🤞 da se nešto ljepo kuha kod obadvije 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina puno cura je ovdje vjetrove navelo kao zbakove T, takooo daaa ima nade ima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Martina nebi se zalila iskreno ni da pik ulovim, sve samo da je pozitiva 😁 O mi je FF oznacio sam na temelju tempice, jer nisam upisivala nikakav lh pozitivan test jer su trakice bile taman tako oko 15 i 16dc tamne al nikako bas pik, a bila bolesna, pa je valjda sve poludilo. Tako da i ja sumnjam u tu O.
Razumijem da. Bas smotano. Budes vidla svakako kako ce se odvijat dalje i definitivno nabacite akciju. Za svaki slucaj da ide O 😉 i da za koji dan uradi Testic eto cisto da vidis sta ce biti jer situacija je bas zeznuta 🙈
Lhbaby baš sam imala osjećaj za tebe, Bravo čestitam. Želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️
Bajo znači potpis ti je vrištanje 😂😂 show
Lucky neću komentirat ovaj test od dns, samo ću ti reći daj ti to pišni opet u četvrtak 😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hej curke evo mene sa pregleda!
Imam jedno zlatno jaje od 13.9mm 😇🥚
Prvo je nasla desni jajnik i gleda ona gleda kaze 0 bodova tu se nista nije razvilo (mene vec znoj oblio)
Okrene na dr stranu a na lijevom jedan kapitalac 🙏
Nemam cista sve je uredno osim sto mi je klomifen dosta stanjio endometrij jbg. Tako da je rekla gin sad do O samo cikla caj od vrkute i jacanje endometrija.
----
Odnose mi je preporucila svaki drugi dan. Rekla je samo opusteno haha, kaze ona nemoj ni trakice ni nista gledati i opterecivati se, pusti uzivaj. Lako za reci, ali puna sam nade i nadam se da ce upaliti 🤞😊
Znaci od gore prema dole, gornja je trakica od prije par dana, srednja od jucer, donja od danas
https://ibb.co/kc3wWrx
Nesto se kuha sigurno, e sad jel T il cista, saznat cemo uskoro….
Ti još mojih trakica imaš? Bome… ja bi ih potrosila dosad da hvatam.pikove 😂 razumno trošiš. nekako se moram složit s Martinom. Iako bi volila da je T. Svakako pišni ti ujutro ponovo test za T, jer nikad ne znas sa ovin trakicama. 🙈
E ova danas je bila zadnja, vise nemam 😂 ostale su mi zelene dvije, tri i one plave easyhome tako da cu tek sad bit zbunjena jer ne znam kako one reagiraju u svim situacijama. Ali narucila sam novu zalihu rozih s alija pa se nadam da nece putovat sto godina 😂 Sutra necu pisnuti testic, mozda prekosutra ako mi se nastave ovi menga bolovi i ako tempica nastavi rast.
Meni za ljubav pisni bar lh trakicu🤞🤞
Andela kako je kod tebe stanje? Ako si napisala vec sry nisam vidjela.
Andela pa jaooo koje dobre vijesti 😊super super😊! Drzim nam fige, skupa u pobjede!🤞
A vrkutu mi je gin rekla cak i 3 salice dnevno
Ciklu sam pila do sad 1 casu dnevno ali mislim da cu i to pojacati na 2 do 3 dnevno.
Lucky 😈 leze u nama i nedaju mira. Ja mislim da cu piskiti lh da budem sigurna da je bila O i da imam uzorak kako izgledaju trakice u slucaju da ne uspije ovaj ciklus. Ali uspjeti ce..moraaa 🤗
I btw jedva cekam da u cetvrtak opet pisnes testic 😘
Cure, pitala sam već prije, ali nitko nije odgovorio: što je na kraju s ciklom (i ananasom), u kojem dijelu ciklusa ih uzimate?
Haj cure vidim ovdje je napeto baš.
LHbaby čestitam ❤️
Lucky kuha se kuha, tako sam i ja mislila da kud sad O ili cista ili T na kraju T. Ajde nastavi piškat LH trakice i ako one nastave bit postojane nema šta bit nego T.... Navijamooo 😀
E da i meni je sutrašnji pregled otkazan jer mi je gin u samoizolaciji, pa sam dalje na čekanju.
Inače imam cjelodnevne mučnine koje me čine neupotrebljivom i ds nisam na poslu rekla ne da bi me skužili nego se vidi iz aviona.... Te slatke muke meni sad nisu slatke al izdržavam za viši cilj!
url=https://lilypie.com]
Haj cure vidim ovdje je napeto baš.
LHbaby čestitam ❤️
Lucky kuha se kuha, tako sam i ja mislila da kud sad O ili cista ili T na kraju T. Ajde nastavi piškat LH trakice i ako one nastave bit postojane nema šta bit nego T…. Navijamooo 😀
E da i meni je sutrašnji pregled otkazan jer mi je gin u samoizolaciji, pa sam dalje na čekanju.
Inače imam cjelodnevne mučnine koje me čine neupotrebljivom i ds nisam na poslu rekla ne da bi me skužili nego se vidi iz aviona…. Te slatke muke meni sad nisu slatke al izdržavam za viši cilj!
Ajme izdrzi ja nisam imala nego 1 dan, al zato me sad žgaravica svaku vecer ubija , al dobro izdrzat ces i ti pa i ja ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji