Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    03. Studeni 2020. 18:03

Lucky🍀

Znaci od gore prema dole, gornja je trakica od prije par dana, srednja od jucer, donja od danas
    https://ibb.co/kc3wWrx
    Nesto se kuha sigurno, e sad jel T il cista, saznat cemo uskoro….

Ti još mojih trakica imaš? Bome... ja bi ih potrosila dosad da hvatam.pikove 😂 razumno trošiš. nekako se moram složit s Martinom. Iako bi volila da je T. Svakako pišni ti ujutro ponovo test za T, jer nikad ne znas sa ovin trakicama. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    03. Studeni 2020. 18:07

Lucky znaci vjetrovi i neka nadutost dolje u trbuhu...držim 🤞🤞 da se nešto ljepo kuha kod obadvije 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

03. Studeni 2020. 18:13

Lucky🍀

Tina puno cura je ovdje vjetrove navelo kao zbakove T, takooo daaa ima nade ima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Martina nebi se zalila iskreno ni da pik ulovim, sve samo da je pozitiva 😁 O mi je FF oznacio sam na temelju tempice, jer nisam upisivala nikakav lh pozitivan test jer su trakice bile taman tako oko 15 i 16dc tamne al nikako bas pik, a bila bolesna, pa je valjda sve poludilo. Tako da i ja sumnjam u tu O.

Razumijem da. Bas smotano. Budes vidla svakako kako ce se odvijat dalje  i definitivno nabacite akciju. Za svaki slucaj da ide O 😉 i da za koji dan uradi Testic eto cisto da vidis sta ce biti jer situacija je bas zeznuta 🙈

Kaća
    03. Studeni 2020. 18:17

Lhbaby baš sam imala osjećaj za tebe, Bravo čestitam. Želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️
    Bajo znači potpis ti je vrištanje 😂😂 show
    Lucky neću komentirat ovaj test od dns, samo ću ti reći daj ti to pišni opet u četvrtak 😎

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 18:33

Hej curke evo mene sa pregleda!
    Imam jedno zlatno jaje od 13.9mm 😇🥚
    Prvo je nasla desni jajnik i gleda ona gleda kaze 0 bodova tu se nista nije razvilo (mene vec znoj oblio) 
    Okrene na dr stranu a na lijevom jedan kapitalac 🙏
    Nemam cista sve je uredno osim sto mi je klomifen dosta stanjio endometrij jbg. Tako da je rekla gin sad do O samo cikla caj od vrkute i jacanje endometrija.
    ----
    Odnose mi je preporucila svaki drugi dan. Rekla je samo opusteno haha, kaze ona nemoj ni trakice ni nista gledati i opterecivati se, pusti uzivaj. Lako za reci, ali puna sam nade i nadam se da ce upaliti 🤞😊

BAJOMA
    03. Studeni 2020. 18:44

Lucky🍀

Sara🌻

Lucky🍀

Znaci od gore prema dole, gornja je trakica od prije par dana, srednja od jucer, donja od danas
    https://ibb.co/kc3wWrx
    Nesto se kuha sigurno, e sad jel T il cista, saznat cemo uskoro….

Ti još mojih trakica imaš? Bome… ja bi ih potrosila dosad da hvatam.pikove 😂 razumno trošiš. nekako se moram složit s Martinom. Iako bi volila da je T. Svakako pišni ti ujutro ponovo test za T, jer nikad ne znas sa ovin trakicama. 🙈

E ova danas je bila zadnja, vise nemam 😂 ostale su mi zelene dvije, tri i one plave easyhome tako da cu tek sad bit zbunjena jer ne znam kako one reagiraju u svim situacijama. Ali narucila sam novu zalihu rozih s alija pa se nadam da nece putovat sto godina 😂 Sutra necu pisnuti testic, mozda prekosutra ako mi se nastave ovi menga bolovi i ako tempica nastavi rast.

Meni za ljubav pisni bar lh trakicu🤞🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 18:45

Andela kako je kod tebe stanje? Ako si napisala vec sry nisam vidjela. 

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Studeni 2020. 19:08

Andela pa jaooo koje dobre vijesti 😊super super😊! Drzim nam fige, skupa u pobjede!🤞
    A vrkutu mi je gin rekla cak i 3 salice dnevno
    Ciklu sam pila do sad 1 casu dnevno ali mislim da cu i to pojacati na 2 do 3 dnevno. 
    Lucky  😈 leze u nama i nedaju mira. Ja mislim da cu piskiti lh da budem sigurna da je bila O i da imam uzorak kako izgledaju trakice u slucaju da ne uspije ovaj ciklus. Ali uspjeti ce..moraaa 🤗
    I btw jedva cekam da u cetvrtak opet pisnes testic 😘

• malaga
    03. Studeni 2020. 19:48

Cure, pitala sam već prije, ali nitko nije odgovorio: što je na kraju s ciklom (i ananasom), u kojem dijelu ciklusa ih uzimate?

Mallla
    03. Studeni 2020. 20:32

Haj cure vidim ovdje je napeto baš. 
    LHbaby čestitam ❤️
    Lucky kuha se kuha, tako sam i ja mislila da kud sad O ili cista ili T na kraju T. Ajde nastavi piškat LH trakice i ako one nastave bit postojane nema šta bit nego T.... Navijamooo 😀
    E da i meni je sutrašnji pregled otkazan jer mi je gin u samoizolaciji, pa sam dalje na čekanju. 
    Inače imam cjelodnevne mučnine koje me čine neupotrebljivom i ds nisam na poslu rekla ne da bi me skužili nego se vidi iz aviona.... Te slatke muke meni sad nisu slatke al izdržavam za viši cilj! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani