Pozz curke...morala sam ponovo sve praviti nadam.se da me se sjecate..nick je bio jelenajelena😕..samo da se malo javim i da vidim ima li sta novo al nemg da sve procitam koliko stranica ima😁uglavnom kod mene sve isto.osim ovajj sto sam dva puta u 10 dana dobila☹pa nzm jel neka imala takvo nesto,ali je bas jako sa ugruscima?sorry na dugom postu💕
Malaga koliko ja znam ciklu je dobro piti do ovulacije jer zadebljava endometrij. Za ananas sam cula da je isto dobar ali ga nisam uzimala.
Malla bas mi je zao zbog pregleda. Nadam se da ces uskoro dobiti novi termin i vidjeti svoju mrvicu 😊
Thx, cure :) evo ja 7 dpo, pijem ciklu baš, al valjda ne može naštetiti, možda sutra dodam ananas. Lucky, kako ti ide seed cycling, primjećuješ li neke promjene?
Thx, cure :) evo ja 7 dpo, pijem ciklu baš, al valjda ne može naštetiti, moždasutra dodam ananas.Lucky, kako ti ide seed cycling, primjećuješ li neke promjene?
Iskreno nemam ti pojma, jer sam na klomifenu od kad sam krenula i sa seed cyclingom pa je prvi ciklus sve bilo super, ovaj ciklus je sve kaos, a zadnjih 5 dana ne mogu smoothie niti jogurt niti nista sa tim sjemenkama jer mi lose sjedne.
😂😂😂😂 a nemoshahjahahhahahah ej zeno drzim fige ko luda da je T u pitanju
Jutro cure
Danas sam na 5 DC krenula sam sa pijenjem FemiSan A kapima. Odlučila sam potrošiti 2-3 bočice pa šta Bog da. Mislim da nemam šta izgubiti.
Jutro zenske!
Evo ja jutros umjesto kave caj od vrkute pijemNadam se da ce mi se endometrij zadebljati, moram danas i po ciklu. Sve cu piti samo da pomogne.
Lucky iskreno se nadam da nije cista. Iako sam cula da klomifen osim sto stanjuje endom. da moze izazvati i pojavu cista. Ne znam jooj bas je zeznuto to kod tebe. Ali ne gubi nadu dok ne dode M sve je moguce. Najbolje da pisnes jos koji testic. Cure vide sjenu sjenine pa mozda stvarno je tako. I nadam se da je T u pitanju
zelim ti T koliko zelim i sebi.
Ma svima zelim ovdje bas ste mi drage sve zenske moje!
Jutro cure
Danas sam na 5 DC krenula sam sa pijenjem FemiSan A kapima. Odlučila sam potrošiti 2-3 bočice pa šta Bog da. Mislim da nemam šta izgubiti.
Nemas sto izgubiti. Mozda ti bas to pomogne i bude dobitni ciklus! Ja sam uvijek za sve i sve treba probati da ti poslije ne bude zao sto nisi.
Bajo 😂 evo nakon danasnje tempice i FF je maknuo O, sto potvrduje moje sumnje, mislim da nije T u pitanju nego cista.
🤬🤬🤬🤬 Žao mi je 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Malala joj bas mi je zao sto si se razbolila. Nadam se da nije gđa korona. Ako si u mogucnosti otici na svoju ruku na test odi. Ne treba ti sad da se nerviras i mislis jel je ili nije
Jutro cure. Život sam prespavala, sinoć do kasno imala goste. Nisam ni htjela piškiti. Napuvala se ko žaba od sinoć, prdim ( da oprostite) mogu svoj rezervoar plina u autu napunit 🤦🤦 jutros su lagano i grčevi, znači teta će svaki sekundi. Novi ciklus, nova nada 😎🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji