Hvala vam cure, stvarno dobro tješite 😁da ne pišem svakoj posebno. Ma ne bojim se ja toliko koliko zvuči 🤪I sama sam med. djelatnik pa sam dosta realna oko tih komplikacija i svega sam se nagledala... A u trenu u glavu dođu gluposti...
Tuga je trajala kratko, brzo sam se prebacila u neko super stanje uma 😊 Uzmem si neki kreativni projekt i uživam...
Znači @točkice bitno nam je da nam se biologice oprave čim prije, i da mi i doktori nemamo Covid, i baš u ovo ludo vrijeme moraš biti sretan da uopće možeš na Ivf...
😘 svima!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure
Ja procurila
Mallla pisi me za 25. 11
Nego. Ovaj put mi je dosla na 14dpo a inace dode 15dpo
Zbam da lutealna moze varirat
No ono sto je mene zbunilo ovaj mjesec
Pikcina ( testna jaca od kontrolne) na 10dc a temp raste tek 13dc ( 11 i 12dc je bila 36.3)te ff oznacava o na 12dc. E sad je moguce da je ipak 11dc bila o (sto bi pasalo s mojom lutealnom) a temp porasla tek nakon 2 dana ili je ipak veca mogucnost da sam ovulirala 48h od pikcine?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja bi uvijek vise vjerovala tempici i oslanjala se na to, ako je vidljiv rast bio na 13dc ja bi rekla da je O bila 12dc 😉 jel sad mozes krenut u akciju konacno? 😁
Ma znam da je temp pouzdanija, Al ne znam jel postoji sansa da zakasni s porastom 1 dan 😅
Di mi je Silver sad?
Cisto sam znatiželjna, nije toliko ni vazno
Joj za tjedan dana mi je pregled, pa dok dodu nalazi vjerovatno jos toliko.... Bit ce na knap 🙄😁
Ako ne, za Bozic piskim plusic 💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bravo Mattan tako i treba, glavu gore i u nove pobjede, i docekat ces svoju mrvicu 🥰
Ja evo sto vise pratim svoju tempicu sve vise vidim da ovaj FF serucka da oprostite, nema tu nigdje O, jer tempica ode svaki dan sve nize, jos cemo bit strpljivi pa ako ne dode M ginic ce radit sve u 16 😂
Tebe to baš zeza 🤷♀️
Ja ne pratim temp, ali vjerovatno bi izludila poznavajući sebe....
Klomifen, jao... Meni nije napravio ništa u smislu folikula, stanjio mi endometrij a i cijeli imuni sistem mi zdrmo... Ali to je mislim samo kod mene 🤪
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure!
Nisam od jutra stala posla preko glave, ajde bar ce mi dan brze proci!
Mattan drago mi je sto se ne das i sto ides dalje jos snaznije tako treba!
Sanjarka ako je bila pikcina ovaj prosli ciklus vjerujem da ce i u ovome biti tako i da ces stici obaviti pretrage i uloviti pik
Jutreko zene moje! Danas krenula sa klomifenom, bas ssm uzbudjena, nadsm se da he ovaj mesec taj!❤️ Javljaj te klomifenoe svoja iskustva!
Ja sutra pijem prvi klomifencic, pratimo se i drzim nama svima klomifenkama fige da ovaj ciklus bude dobitan!
Ultrazvuk mi je 03.11. Bas polazem nade, drzim fige 🤞
I meni isto 3.11 uzv..vidis bas zanimljivo ja krecem piti od 3 do 7 klomifen i 8 dan idem na uzv.
A meni je gin rekla da pijem samo 1 tabletu 5 dana. Citam stalno o tome svemu i sad si bas mislim sta ako uopce ne izreagiram na klomifen i ode jos jedan mj u vjetar
A valjda bude dobro, treba probati...
Da li je ovo pik,ili treba biti jos tamnija? https://ibb.co/vXwXfxx
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Da li je ovo pik,ili treba biti jos tamnija? https://ibb.co/vXwXfxx
pik, pik! ponovi još jednu danas da vidiš kakva će ta biti, ali svakako navali na dragog 🤞🏻
Vec smo mi jutros obavili 😉 jer mi je13 dan ciklusa,a sinoc je trakica bila skroz svijetla,oko 22 sam je napravila a danas ovu oko 12,i da je tako brzo potamnila hm
Spontani u 9 tj.02 2020
Lako to sve 1 pik,ja sam sebe ufilmala da moram sva dana imati tako jaku crticu i da je to onda to,jer mi se to desilo samo jedan put 15 i 16.dan ciklusa je bila bas tamna i tada sam ostala trudna,al na žalost stalo je srce u 9 tjednu..tako da ja hvatam dvostruki pik 😅😅
Spontani u 9 tj.02 2020
Sortiraj odgovore
Najstariji