Evo da se i ja javim. Danas mi je 12dpo. Nemam bas neke posebne simptome, grudi me bole kao i inace a ostalo nista, osim sto mi je potkozni prist izasao na celu. Ne pamtim kad mi je bio. Nisam radila test jer nekako se ne nadam previse ni ovaj ciklus. Ustvari vec sam se nekako pomirila sa cinjenicom da cemo morati u mpo vode.. Vidila sam da ima plusica… Sretno vam zenice 😘
Sretno i bez stresa 🤞🤞 Neka nam ova corona donese nesto i pozitivno 🎊➕➕♀️♂️
Maryclear je to je pik ako ste jucer onda je to ok, ne bi skodilo i danas jos ubaciti kojeg vojnika. 😂
Koliko dugo pokusavate?
Kiky svejedno drzim 🤞
Ako ne uspije ovako hvala Bogu ima drugih opcija tako da samo pozitivno. Dogoditi ce se jednom svima nama sigurna sam ! 💪
Ancy , ja prijavljujem da nemam nikakve specijalne promene, sve je normalno za sada, citala sam da kada koriste klomifen curama kasni M….( nadam se da nama nece doci 8 mjeseci od tog dana) i da ce nam upaliti iz prve terapija! 😍Ajmeeee kako bi bila sretna bebaci za bozić , od same pomisli bi sad pevala !!!🤞
Pokloniti unuka ili unucicu za Bozic mojima. To bi bilo nesto najljepse. 🥰
Ja danas prvi popila i sve oke za sad.
Jedva cekam utorak i uzv!
Samo neka tabletice odrade svoje i sve bude oke. Pa da se preselimo na ljetne bebice mi klomifenke 🤞
Maryclearje to je pik ako ste jucer onda je to ok, ne bi skodilo i danas jos ubaciti kojeg vojnika. 😂
Koliko dugo pokusavate?
Kao prvo nemojte mi na VI, imam 30 i osjecam se starom kad me tako oslovljavate 😂😅
Pokušavamo od 8 mj ove godine. Ja sam imala u planu vec i 4 mj, ali corona malo sve zeznula 😅 Htjela sam imati malog jarca 🐐 ali sad mi svejedno sta je samo da je zdravo 🍀🍀🤞Bit ce i danas akcije 🎉✨🎆
Maryclearje to je pik ako ste jucer onda je to ok, ne bi skodilo i danas jos ubaciti kojeg vojnika. 😂
Koliko dugo pokusavate?
Kao prvo nemojte mi na VI, imam 30 i osjecam se starom kad me tako oslovljavate 😂😅
Pokušavamo od 8 mj ove godine. Ja sam imala u planu vec i 4 mj, ali corona malo sve zeznula 😅 Htjela sam imati malog jarca 🐐 ali sad mi svejedno sta je samo da je zdravo 🍀🍀🤞Bit ce i danas akcije 🎉✨🎆
I ja ulazim u 30 te za manje od mjesec dana 🎉🎊
Pa ne pokusavate dugo...ajde biti ce, mozda vec za koji tjedan ugledas plusic 🌟
Vjeruj mi kad ti se dogodi tragedija kao meni nista drugo nije bitno nego da se dijete rodi zivo i zdravo 🙏
Haha ovo Vi je krivo ispalo mislila sam koliko vas dvoje pokusavate.😅
Iz tvojihnusta u Svemir!!! Dace Bog…..❤️🥳…. i ja jedva cekam pregled, ja jos toga dana idem i na prohodnost jajovoda…da i to resim….
🙏🤞 tako je biti ce i sve ce biti u redu ❤
Koliko dugo pokusavate?
I ja ulazim u 30 te za manje od mjesec dana 🎉🎊
Pa ne pokusavate dugo…ajde biti ce, mozda vec za koji tjedan ugledas plusic 🌟
Vjeruj mi kad ti se dogodi tragedija kao meni nista drugo nije bitno nego da se dijete rodi zivo i zdravo 🙏
Haha ovo Vi je krivo ispalo mislila sam koliko vas dvoje pokusavate.😅
Zelim ti svu sreću da sto prije bude + 🥰
Neka svi imamo lijepi poklon za Božić 🎁
Ja sam u 12mj prosle godine prestala piti kontracepciju jer se ispostavilo da nisam ni smjela piti(pila sam 12godina) jer u obitelji s mamine strane imam dva slucaja tumora dojki🙄🙄 tako da sam prestala piti i odlucili se da krenwmo s bebom jer tko zna sta ce biti.. Isto tako jako neredovite mc imam. Znalo mi cak nakon 54dana ciklusa doci menstruacija... Tako da bez duphastona nista... Samo neka se to malo zuto ugnijezdi pa da krene rasti 🍀🤞
MaryClear puno srece sa nama i da ti druzenje sa nama donese srecu…. inace ja imam 33❤️, a pokusavamo od 2 mjeseca …..do sada nista….
I ja se veselim druzenju u ovoj grupi 🤗🤗
Čula sam dosta od svojih kolegica, prijateljica da je prvi put najteže, a kasnije to valjda lakse ide 😇 samo trebamo strpljenja, sreće i što manje stresa 🤤🤪 udri brigu na veselje 🥰♂️♀️🎁🍀🍀🍀
Uh ko ce vas pohvatat, par sati ti se zaguzva, a vi se raspisale 😅
Uglavnom Maryclear pikcina prava, dobro da ste ubacili vojnike na vrijeme 💪🏼 sretno 🍀
Vidim ima nas dosta tu oko tridesete, kako bi moj doktor ohrabrujuce rekao: Taman si za bebu, nit zelena klinka nit stara baba! 😂
Sto se tice ovog da s klomifenima kasni M, eto ja ne znam meni dosla tocna ko svicarski satic prosli put. E sad moze bit da kasni jer klomi zna stanjit endometrij pa se ne stigne na vrijeme zadebljat. Sve u svemu previse analiziramo umjesto da popijemo te tablete i hopsamo do mile volje, mozda bi se bolje primilo kad bi pustile mozak na pasu, al lako je rec… 🤦🏻♀️
"Nit zelena klinka, nit stara baba" predobra izjava 😂😂😂
Samo hopsati i bude to doslo, ali opusteno hopsati i s užitkom! 😂🤞🤞Laku noć 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji