Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    29. Listopad 2020. 14:16

Mallla

Hvala cure!
    Točkica to će mi bit prvi pregled. Nisam htjela ići ranije zbog dugih ciklusa, a onda gin nije mogla pa mi ke to 1pregled.
    E da Lucky ni ja pik nisam ulovila pa evo me 😀 čekam tebe!
    Ana ja vidim sjenu, ali ne boju sjene… Svejedno navijam da to bude to!

sjena je roza :) muka za uslikati, napravila još 3 testa i svi imaju sjene, sad čekam da vidim dal će tamniti :D

2021. M 💗

chiAn
    29. Listopad 2020. 15:36

Lucky🍀

Ana0310 drzimo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 potamne crtice 😁
    Jesu li vjetrovi kojoj od vas bili simptom ovulacije 😂😂😂 mene ubise zadnja 3 dana 🙈🙈🙈

Meni su bili simptomi trudnoće...i jos uvijek su 🙊
    Držim fige da su i tebi!! 🤞🏼

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

MaryClear
    29. Listopad 2020. 16:16

Hallo žene 🙂
    Evo mene prvi put ovdje... 
    Ovako je meni... Jučer 13.dan ciklusa u 15:47 mi je lh trakica bila pozitivna iliti linija testa je bila tamnija od kontrolne linije. U 17h sam imala dogovoren pregled kod gin. Vidio je da je jaje na donjoj strani izgledalo kao da se ce rasprsnuti ili cak vec je, ali mozda.. Zadovoljan bio da je trakica bila pozitivna i dogovorili smo se za tjedan dana pregled da vidi ako je zuto tijelo ostalo. Od ponedjeljka mene dolje boli, prvo sam mislila da sam zacepljena i napuhana... Ali ne, valjda od ove ovulacije me dolje bolilo. Nadalje, jucer kad sam se vratila od gin, ponovila sam test oko 19:50 i nista,samo kontrolna linija se vidjela.. Danas sam ponovila test u 15:40 i u dopodnevnim satima i isto tako se samo kontrolna linija vidi.   I danas me popodne prestalo boliti, nesto jos sitno osjetim bol... Ako prestane boliti jel to što znaci?
    P. S. Ovaj tjedan svaki dan imamo odnose, ali i inace skoro svaki dan imamo odnose. Jučer smo oko 19h imali zadnji, danas jos ne...posao pa se ne stigne 😂
    Sta vi mislite o svemu tome? 😅
    Pila sam duphaston da dode menstruacija, nakon toga klomid i to je vec drugi ciklus tako. Ovaj ciklus sam krenula i s tim trakicama pa da vidimo... 🤞🤞
    Sliku mi nece ucitati, kaze da se sogodila greška. 

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Listopad 2020. 17:50

MaryClear dobro nam dosla!
    Nema sumnje da si imala O. Potvrdile ti trakice i ginekolog. Bol koju opisujes mi izgleda kao ovulacijska bol. Neke zene osjete tako probadanja za vrijeme O. 
    Drzim ti fige za ovaj ciklus 🤞sretno🍀
    Ovo ti je link za uplodat slike https://imgbb.com/

MaryClear
    29. Listopad 2020. 18:43

Ancy_23

MaryCleardobro nam dosla!
    Nema sumnje da si imala O. Potvrdile ti trakice i ginekolog. Bol koju opisujes mi izgleda kao ovulacijska bol. Neke zene osjete tako probadanja za vrijeme O.
    Drzim ti fige za ovaj ciklus 🤞sretno🍀
    Ovo ti je link za uplodat slike https://imgbb.com/

Hvala Anchy_23.🍀🍀🍀 Evo linka 🥰
    https://ibb.co/J3m0wb0

LHBaby1
    29. Listopad 2020. 18:55

MaryClear da da, to je pik! 👌🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

MaryClear
    29. Listopad 2020. 19:06

LHBaby1

Je vas led! 😂😂😂
    Danas prvi put procitam na ovom forumu o piku. Sta on tocno znaci? 🤓🧐

Kiky 🥰
    29. Listopad 2020. 19:27

Evo da se i ja javim. Danas mi je 12dpo. Nemam bas neke posebne simptome, grudi me bole kao i inace a ostalo nista, osim sto mi je potkozni prist izasao na celu. Ne pamtim kad mi je bio. Nisam radila test jer nekako se ne nadam previse ni ovaj ciklus. Ustvari vec sam se nekako pomirila sa cinjenicom da cemo morati u mpo vode..  Vidila sam da ima plusica... Sretno vam zenice 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LHBaby1
    29. Listopad 2020. 19:41

MaryClear

LHBaby1

Je vas led! 😂😂😂

Znaci da ce se u iducih 12-24h desiti ovulacija, tako da se bacite na ‘baby dance’ 😜 Ali provjeri (piski) i novu trakicu kasnije danas i sutra, da vidis da li pocinje svijetliti ili tamniti u odnosu na ovu.

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

MaryClear
    29. Listopad 2020. 19:50

LHBaby1

MaryClear

LHBaby1

Je vas led! 😂😂😂

Znaci da ce se u iducih 12-24h desiti ovulacija, tako da se bacite na ‘baby dance’ 😜 Ali provjeri (piski) i novu trakicu kasnije danas i sutra, da vidis da li pocinje svijetliti ili tamniti u odnosu na ovu.

Znači jučer je bio pik. Ovulacija je onda vec danas bila...Danas su mi trakice negativne. Jucer smo navečer imali i odnos. Danas jos ne, nadam se da cu ovog svog oraspoloziti na to 😂😅 njemu se nikud ne žuri 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.