Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    27. Listopad 2020. 19:17

Točkica kakvi su vam nalazi? Zbog čega idete u postupak? Cca smo iste dobi. Jednako dugo pokušavamo kao i vi, a nalazi su nam uredni. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Lindsay
    27. Listopad 2020. 20:35

Tockice i ja navodinu idem kod nas u Os na potpomognutu. Zelim ti srecu. Jesi li morala na prohodnost jajovoda ici prije postupka?

Lindsay
    27. Listopad 2020. 20:36

Nagodinu*

• Perla123
    27. Listopad 2020. 20:38

Ona sjena od prošlog tjedna ipak nije bila T jer je stigla M.. jel možda koja ima par trakica za prodati? Narucila sam novi paket, al neće stići do ovulacije, a kod kuće imam još samo jednu trakicu. Ako koja ima 4-5 komada viska da mi proda bila bi zahvalna. Hvala unaprijed. 

AuroraB
    27. Listopad 2020. 20:45

Perla123, imam ja i mogu ti ih već sutra poslati besplatno. 10kom ti mogu poslati, ali ne znam kako da mi daš adresu da bude anonimno jer ovdje nema privatnih poruka...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Perla123
    27. Listopad 2020. 20:51

AuroraB

Perla123, imam ja i mogu ti ih već sutra poslati besplatno. 10kom ti mogu poslati, ali ne znam kako da mi daš adresu da bude anonimno jer ovdje nema privatnih poruka…

Jel ti mogu dati mail adresu pa se čujemo tamo? 

jurica.sokol11@gmail.com

AuroraB
    27. Listopad 2020. 21:02

Može, evo pošaljem ti mail...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

3sreca
    27. Listopad 2020. 22:04

Mattan, usla sam samo da vidim kako je danas proslo.
    Uzasno mi je zao. Daj sebi vremena da to izbacis iz sebe. Potpuno je normalno da se osjecas obeshrabreno ali je sreca sto taj osjecaj jako brzo preraste u euforiju i zelju za uspjehom vec naredni ciklus.
    Meni je moja ginekologica sve 3 godine pokusavanja stalno ponavljala "sve dok dolazi M znaci da imas O sto znaci da imas sansu za T".
    P.s. nemoj se plasiti IVF-a. Poznajem parove koji sunkroz to prosli bez ikakvih poteskoca i sada uzivaju u ulozi roditelja.
    🍀❤️

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Lindsay
    27. Listopad 2020. 22:21

točkicaa

Lindsay hvala ti. Ja sam to napravila ali nisam morala, za ivf ti to nije potrebno. 😊

Hvala 👌

Matkiša 😎
    27. Listopad 2020. 22:42

lindsay

Draga Mattan je li im postupak vodio dr. Popović, Šijanović ili dr Abicic? Kod koga si ti bila?

Dr. Šijanović je njima... Ja sam kod Popovića 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.