Točkica kakvi su vam nalazi? Zbog čega idete u postupak? Cca smo iste dobi. Jednako dugo pokušavamo kao i vi, a nalazi su nam uredni.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Tockice i ja navodinu idem kod nas u Os na potpomognutu. Zelim ti srecu. Jesi li morala na prohodnost jajovoda ici prije postupka?
Ona sjena od prošlog tjedna ipak nije bila T jer je stigla M.. jel možda koja ima par trakica za prodati? Narucila sam novi paket, al neće stići do ovulacije, a kod kuće imam još samo jednu trakicu. Ako koja ima 4-5 komada viska da mi proda bila bi zahvalna. Hvala unaprijed.
Perla123, imam ja i mogu ti ih već sutra poslati besplatno. 10kom ti mogu poslati, ali ne znam kako da mi daš adresu da bude anonimno jer ovdje nema privatnih poruka...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Perla123, imam ja i mogu ti ih već sutra poslati besplatno. 10kom ti mogu poslati, ali ne znam kako da mi daš adresu da bude anonimno jer ovdje nema privatnih poruka…
Jel ti mogu dati mail adresu pa se čujemo tamo?
jurica.sokol11@gmail.com
Može, evo pošaljem ti mail...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mattan, usla sam samo da vidim kako je danas proslo.
Uzasno mi je zao. Daj sebi vremena da to izbacis iz sebe. Potpuno je normalno da se osjecas obeshrabreno ali je sreca sto taj osjecaj jako brzo preraste u euforiju i zelju za uspjehom vec naredni ciklus.
Meni je moja ginekologica sve 3 godine pokusavanja stalno ponavljala "sve dok dolazi M znaci da imas O sto znaci da imas sansu za T".
P.s. nemoj se plasiti IVF-a. Poznajem parove koji sunkroz to prosli bez ikakvih poteskoca i sada uzivaju u ulozi roditelja.
🍀❤️
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Lindsay hvala ti. Ja sam to napravila ali nisam morala, za ivf ti to nije potrebno. 😊
Hvala 👌
Draga Mattan je li im postupak vodio dr. Popović, Šijanović ili dr Abicic? Kod koga si ti bila?
Dr. Šijanović je njima... Ja sam kod Popovića 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji