Evo ja mogu reći da sam imala slučaj da mi je test bio negativan 3 dana nakon što sam morala dobiti, pozitivan 7 nakon. Ali trudnoća nije dobro završila. Tako da se nadam da će kod tebe biti trudnoća sa sretnim ishodom 🙂
Ja koliko znam nikad nisam imala problema sa cistama, ali lh trakice su mi uvijek dosta jake...npr roze trakice od 10mlu su mi uvijek bile jake ali bas jake..🤷♀️..pa sam onda malo vise koristila zelene (one su od 20mlu) pa bi lakse ulovila pik.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mattan sretno danas ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenice!
Ja sam danas bas nekako dobre volje. Sljedeci utorak idem na uzv da vidimo kako sam odreagirala na klomifen i onda lovim pik! Jedva cekam da krenem sa tim svim. Nikad nisam bila uzbudenija Nadam se da ce sve biti ok sa klomifenom, Lucky kako je tebi bilo nisi imala nikakve nuspojave od njega?
Ostale curke nadam se da ste sve ok.
Andela sad ides u nove pobjede drzim fige!
Mattan čekamo s tobom
Sretno ❤️❤️🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky ja bi na tvom mjestu pricekala da NE dode, a ako dode onda se javi gin pa neka on malo to pogleda sa uzvom. Ne vjerujem da je prvi put klomifen odradio svoje a drugi put ne. Nekako mislim da je bila O ali zbog prehlade i temperature nisi mogla tocan dan O popratiti kao prosli mj. Ja se nekako nadam da ce bas ovaj mjesec kod tebe biti dobitan.
Andela ja isto krecem sa klomifenom i ovo mi je prvi ciklus s njim. Meni je gin rekla obavezno prvi put na uzv. Da se vidi jesi odreagirala na klomifen i da ne bi doslo slucajno do hiperstimulacije.
Andela Meni ti ciklusi strasno brljave. M ne dolazi po 2 mj, takoder nema ni O. Dragi i ja smo se odlucili nakon gubitka prve bebe (u 4 mj ove godine) da smo sad u 9 mj spremni pokusati ponovo. I gin mi je rekla odmah duphaston nakon toga klomifen i akcija. Posto sam bila jednom vec trudna i to prirodno bez ikakvih tableta sad polazem velike nade da ce se uz tabletice to nekako posloziti.
Lucky tako i ja kad vec placam onda neka i odrade kako spada, ako treba ja cu otici i na jos jedan uzv ovaj ciklus. Sve samo da dodem do cilja.
Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to...
Sad u ovom stanju nemam uopće više volje.
Sutra će već biti bolje.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to…
Sad u ovom stanju nemam uopće više volje.
Sutra će već biti bolje.
Bas mi je zao 😔...šaljem zagrljaje i veliku podršku...nadam se da ćeš sto prije dobiti svoj plusic 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji