Žene
Bila sam danas kod ginekologa nalazi su mi Ok ali njegove riječi da prolaktin zajebaje stvar iako je sada u granici normale ne dozvoljava ovuciju i samim time nema oplodnje. Njegovo mišljenje da se opustim i da pokušamo iza nove godine. Samo mi nije jasno prolaktin je OK zašto izostaje ovulacija. Totalno sam psihički pala mislim da cu se isključiti iz svega.
A Zasto on zeza ako je u granicama normale 🤔
Si si pokusala utvrdi o sa trakicama ili bazalnom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I mattan molim te mozes li pojasniti kakva losa iskustva cure su imale iz sobe aa potpomognutom?
I mattan molim te mozes li pojasniti kakva losa iskustva cure su imale iz sobe aa potpomognutom?
Da, ma ne loša u smislu da im je nešto bilo, nego su se žalili na bol i te neke komplikacije. Jedino što ja znam bliski osobu kojoj se iskompliciralo u Os, probili su joj crijevo i završila je u Zg, ugl jedva je preživjela.... Mislim nije taj Ivf sam tak, ima tu dosta toga što može biti
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Žene
Bila sam danas kod ginekologa nalazi su mi Ok ali njegove riječi da prolaktin zajebaje stvar iako je sada u granici normale ne dozvoljava ovuciju i samim time nema oplodnje. Njegovo mišljenje da se opustim i da pokušamo iza nove godine. Samo mi nije jasno prolaktin je OK zašto izostaje ovulacija. Totalno sam psihički pala mislim da cu se isključiti iz svega.
A Zasto on zeza ako je u granicama normale 🤔
Si si pokusala utvrdi o sa trakicama ili bazalnom?
Ovaj mjesec sam uspjela uhvatiti pik na 17DC prošli i pretprošli mjesec nisam. U 15 dana mi je bio skok prolaktina od 450 do 1360. Dva puta sam isla vaditi nalaze pa sam se uvjerila. Prevelik skok vjerovatno mi to zeza stvar.
Mattan šaljem veliki virtualni zagrljaj i potpisujem Chian u potpunosti. Bez obzira o kojem se medicinskom postupku radi svaka osoba ga doživi na svoj način. Nema se čega bojati jer na kraju kiše je duga. Znaš to sve i sama i znaš da će proći ovaj ružan osjećaj, ali imaš potpuno pravo na njega. Odtuguj i dalje u pobjede, jer tamo negi neka bebica baš tebe čeka da joj budeš super mama i Bori se dok joj to ne ostvariš.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Draga Mattan je li im postupak vodio dr. Popović, Šijanović ili dr Abicic? Kod koga si ti bila?
Draga Mattan, imam ti se potrebu obratiti jer vidim da si uplašena nečim čime nebi trebala biti. Svaka, i najobičnija tableta koju čovjek popije ima svoje nuspojeve, a prava istina je da su te nuspojave vrlo rijetke, osim što pomogne čovjeku da ga riješi boli. Tako možeš gledati i na postupak potpomognute oplodnje. Nemoj za sebe misliti da si nesposobna ostvariti trudnoću, jer mi žene smo rođene da budemo majke, samo ponekad trebamo malu pomoć oko toga. 😊
Teško se nositi sa činjenicom da većina naših prijateljica ostanu trudne bez problema, a mi neke smo osuđene boriti se sa time i to je stvarno veliki psihički izazov, a tek onda fizički. Još teže je prihvatiti da se to upravo NAMA događa.
Naši MPO liječnici su vrhunski u svojem poslu, i jedni divni ljudi koji nam pokušavaju pomoći da postanemo majke.
Prošla sam jedan postupak potpomognute oplodnje i da, jedan dio tog procesa stvarno izaziva fizičku bol, ali nekoga to boli manje nekog više. Bol vjerojatno nije ni blizu one koja bude na samom porodu, ma što blizu, miljama je daleko.
Ne znam kakvi su vaši problemi, ali uspješnost u inseminacijama je tek 10% i nemoj gubiti vjeru u svoje tijelo zbog neuspješih inseminacijama koje su zapravo gubitak vremena. Moja topla preporuka je da se prestaneš bojati MPO-a i javiš se u neku kliniku u Zagreb gdje redom sve slove kao vrhunske i jednom kad kreneš u postupak ćeš vidjeti kako je to zapravo vrlo jednostavno i ništa strašno. 🙌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Točkica samo se vi bavite na posao i prati trakice🤗🍒🤗🍒 U svakom slučaju ti se i od ovo malo terapije razvilo više jajnih stanica! Ova sluz ti je sad od hormona, zato ti je važno baš trakice pratiti...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji