Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to…
Sad u ovom stanju nemam uopće više volje.
Sutra će već biti bolje.
Žao mi je... 😔 Odtuguj i onda se nastavi dalje borit. 💛
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mattan28 naša odtuguj danas sutra je novi dan i pripreme za IVF, definitivno više za očekivat nego od inseminacije. Šaljem zagrljaj 😘
url=https://lilypie.com]
ODBROJAVANJE 10/2020
Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
Mallla - 14.10.2020. - ❤️➕
Maryy29 - 21.10.2020. - ➕❤️
Maša - 27.10.2020. - 0 dana ❤️
Sanjarka88 - 29. 10.2020. - 2 dana ❤️
Kiky - 31.10.2020. - 4 dana ❤️
Jelušićka - 31.10.2020. - 4 dana ❤️
ODBROJAVANJE 11/2020
Malala - 2.11.2020.- 6 dana ❤️
LHbaby - 4.11.2020.- 7 dana ❤️
Kaća - 5.11.2020. - 8 dana ❤️
Lucky - 9.11.2020. - 13 dana❤️
Ana0310 - 11.11. 2020. - 15 dana ❤️
Tina25 - 11.11. 2020. - 15 dana ❤️
Dreamer97 - 24.11.2020. - 28 dana❤️
3sreca - 24.11. 2020. - 28 dana❤️
Anitram1982
Mattan28
Hvala, baš je banana osjećaj...
Da @Mallla mislim da je to zadnja inseminacija, bojim se Ivf-a jer su sa mnom u sobi bile cure sa groznim iskustvima, ali što kažeš više mogu očekivati...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to…
Sutra će već biti bolje.
Mattan, vjerujem da si razočarana...imas pravo tugovati...
Ali nemoj gubiti nadu...
Moja prijateljica je isto u Os i bila je na inseminacijama i sada je na IVF-u...njoj nije bilo strasno iskustvo...odradila je sve sto je trebala...
Svako iskustvo je individualno...i bitno je kako se ti osjecas u glavi i koliko si jaka...ako unaprijed vec mislis da ce te nesto boliti ili biti grozno, tako ces si i napraviti...
Nakon godinu ipo pokusavanja i 2 neuspjesne inseminacije, sad su dobili 16js...14ih se oplodilo...da bi na kraju vec 2 dan ih morali zamrznuti jer su svi morali u samoizolaciju i transfer joj se odgađa za sljedeci ciklus...
Ali opet razmislja pozitivno i iscekuje sljedeci ciklus!
Tako i ti...znas da su puno vece sanse sa IVF i da ce to biti to!! 🙏🏻🙏🏻
Sutra će već biti bolje.
Mattan, vjerujem da si razočarana…imas pravo tugovati…
Ali nemoj gubiti nadu…
Moja prijateljica je isto u Os i bila je na inseminacijama i sada je na IVF-u…njoj nije bilo strasno iskustvo…odradila je sve sto je trebala…
Svako iskustvo je individualno…i bitno je kako se ti osjecas u glavi i koliko si jaka…ako unaprijed vec mislis da ce te nesto boliti ili biti grozno, tako ces si i napraviti…
Nakon godinu ipo pokusavanja i 2 neuspjesne inseminacije, sad su dobili 16js…14ih se oplodilo…da bi na kraju vec 2 dan ih morali zamrznuti jer su svi morali u samoizolaciju i transfer joj se odgađa za sljedeci ciklus…
Ali opet razmislja pozitivno i iscekuje sljedeci ciklus!
Tako i ti…znas da su puno vece sanse sa IVF i da ce to biti to!! 🙏🏻🙏🏻
Ma znam, sutra će već sve biti ok... Kako doktori kažu tako ću odraditi...
Ono što me ubija što sa svakom turom tih hormona meni psorijaza podivlja, a godinama sam je držala pod kontrolom.. Pa kad pomislim da ću se bojati svaki dan uff mogu mislit kako će se beštija nahraniti
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan žao mi je jako 😔 mogu razumit tvoj gubitak volje trenutno, Al odtuguj svoje i onda ravno u nove pobjede ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žene
Bila sam danas kod ginekologa nalazi su mi Ok ali njegove riječi da prolaktin zajebaje stvar iako je sada u granici normale ne dozvoljava ovuciju i samim time nema oplodnje. Njegovo mišljenje da se opustim i da pokušamo iza nove godine. Samo mi nije jasno prolaktin je OK zašto izostaje ovulacija. Totalno sam psihički pala mislim da cu se isključiti iz svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji