Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to…
Sad u ovom stanju nemam uopće više volje.
Sutra će već biti bolje.
Bas mi je zao 😔...šaljem zagrljaje i veliku podršku...nadam se da ćeš sto prije dobiti svoj plusic 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure hvala vam za podršku, nalaz je negativan. Mislim da moj je tijelo jednostavno nije sposobno razviti trudnoću i to je to…
Sutra će već biti bolje.
Žao mi je... 😔 Odtuguj i onda se nastavi dalje borit. 💛
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mattan28 naša odtuguj danas sutra je novi dan i pripreme za IVF, definitivno više za očekivat nego od inseminacije. Šaljem zagrljaj 😘

url=https://lilypie.com]
ODBROJAVANJE 10/2020
Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
Mallla - 14.10.2020. - ❤️➕
Maryy29 - 21.10.2020. - ➕❤️
Maša - 27.10.2020. - 0 dana ❤️
Sanjarka88 - 29. 10.2020. - 2 dana ❤️
Kiky - 31.10.2020. - 4 dana ❤️
Jelušićka - 31.10.2020. - 4 dana ❤️
ODBROJAVANJE 11/2020
Malala - 2.11.2020.- 6 dana ❤️
LHbaby - 4.11.2020.- 7 dana ❤️
Kaća - 5.11.2020. - 8 dana ❤️
Lucky - 9.11.2020. - 13 dana❤️
Ana0310 - 11.11. 2020. - 15 dana ❤️
Tina25 - 11.11. 2020. - 15 dana ❤️
Dreamer97 - 24.11.2020. - 28 dana❤️
3sreca - 24.11. 2020. - 28 dana❤️
Anitram1982
Mattan28

Hvala, baš je banana osjećaj...
Da @Mallla mislim da je to zadnja inseminacija, bojim se Ivf-a jer su sa mnom u sobi bile cure sa groznim iskustvima, ali što kažeš više mogu očekivati...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sutra će već biti bolje.
Mattan, vjerujem da si razočarana...imas pravo tugovati...
Ali nemoj gubiti nadu...
Moja prijateljica je isto u Os i bila je na inseminacijama i sada je na IVF-u...njoj nije bilo strasno iskustvo...odradila je sve sto je trebala...
Svako iskustvo je individualno...i bitno je kako se ti osjecas u glavi i koliko si jaka...ako unaprijed vec mislis da ce te nesto boliti ili biti grozno, tako ces si i napraviti...
Nakon godinu ipo pokusavanja i 2 neuspjesne inseminacije, sad su dobili 16js...14ih se oplodilo...da bi na kraju vec 2 dan ih morali zamrznuti jer su svi morali u samoizolaciju i transfer joj se odgađa za sljedeci ciklus...
Ali opet razmislja pozitivno i iscekuje sljedeci ciklus!
Tako i ti...znas da su puno vece sanse sa IVF i da ce to biti to!! 🙏🏻🙏🏻

Sutra će već biti bolje.
Mattan, vjerujem da si razočarana…imas pravo tugovati…
Ali nemoj gubiti nadu…
Moja prijateljica je isto u Os i bila je na inseminacijama i sada je na IVF-u…njoj nije bilo strasno iskustvo…odradila je sve sto je trebala…
Svako iskustvo je individualno…i bitno je kako se ti osjecas u glavi i koliko si jaka…ako unaprijed vec mislis da ce te nesto boliti ili biti grozno, tako ces si i napraviti…
Nakon godinu ipo pokusavanja i 2 neuspjesne inseminacije, sad su dobili 16js…14ih se oplodilo…da bi na kraju vec 2 dan ih morali zamrznuti jer su svi morali u samoizolaciju i transfer joj se odgađa za sljedeci ciklus…
Ali opet razmislja pozitivno i iscekuje sljedeci ciklus!
Tako i ti…znas da su puno vece sanse sa IVF i da ce to biti to!! 🙏🏻🙏🏻
Ma znam, sutra će već sve biti ok... Kako doktori kažu tako ću odraditi...
Ono što me ubija što sa svakom turom tih hormona meni psorijaza podivlja, a godinama sam je držala pod kontrolom.. Pa kad pomislim da ću se bojati svaki dan uff mogu mislit kako će se beštija nahraniti

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan žao mi je jako 😔 mogu razumit tvoj gubitak volje trenutno, Al odtuguj svoje i onda ravno u nove pobjede ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žene
Bila sam danas kod ginekologa nalazi su mi Ok ali njegove riječi da prolaktin zajebaje stvar iako je sada u granici normale ne dozvoljava ovuciju i samim time nema oplodnje. Njegovo mišljenje da se opustim i da pokušamo iza nove godine. Samo mi nije jasno prolaktin je OK zašto izostaje ovulacija. Totalno sam psihički pala mislim da cu se isključiti iz svega.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji