Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    26. Listopad 2020. 10:46

Hvala 😘 Sve je moguće, to ste u pravu 💪

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

LHBaby1
    26. Listopad 2020. 12:23

Mattan ja takodjer vidim, prema vrhu je jaca a prema dolje slabija, ali vidim ☺️

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    26. Listopad 2020. 12:27

Lucky na istom smo danu ciklusa, mozemo skupa odbrojavat 😜

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    26. Listopad 2020. 13:41

Lucky ma 2 plusa idu sigurno 😜🤞🏽

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

tina25
    26. Listopad 2020. 15:15

Jel moguće da je jučer bio pik kada sam radila ove trakice u 15h, i da je odmah LH pao...jer su evo danas opet svjetlije https://ibb.co/FYtRNfy
    Mislim čudno mi je da je dan prije jako svjetla pa tamna i onda već navečer opet svjetla...prošla dva ciklusa mi je 2 dana bila tamna trakica pa me to sada zbunjuje 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    26. Listopad 2020. 17:45

Lucky🍀

tina25

Jel moguće da je jučer bio pik kada sam radila ove trakice u 15h, i da je odmah LH pao…jer su evo danas opet svjetlijehttps://ibb.co/FYtRNfy
    Mislim čudno mi je da je dan prije jako svjetla pa tamna i onda već navečer opet svjetla…prošla dva ciklusa mi je 2 dana bila tamna trakica pa me to sada zbunjuje

Ista stvar ti je i kod mene, svijetlo, tamno ali ne kao inacr kad je pik pa opet svijetlo….i uopce nisam pametna sto misliti u takvim situacijama, al volim pomislit da smo fulale pik i da je bio 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jel mjeris tempicu da ti potvrdi?
    Ja evo moram rec da danas cijeli dan imam onaj pritisak koji imam par dana oko O, ujutro sam prvo mislila da umisljam kako mi je FF stavio da je O bila pa reko to moj mozak sad ima neka prividenja, ali sumnjam da mu se privida cijeli dan bas 🙄🤔

Prošla dva ciklusa kad sam počela koristiti trakice odmah sam uhvatila pik bez problema..sada me ovo zbunilo i ne znam Jel bio pik ili ne...tako da mislim da ni ovaj mjesec neće biti nista ali nadam umire posljednja...e ne mjerim temp Jel se nekad dizem vise puta u noći a i nemam toplomjer sa dvije decimale....meni je jučer bilo bas teško onako dolje u stomaku, kao neki grčevi i užasno sam bila napuhnuta

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    26. Listopad 2020. 18:44

Lucky🍀

Tina25 znas sto se meni desilo prosli ciklus, 9 dc su potamnile i opet posvijetlile, i onda su 15dc ponovo naglo potamnile i to je onda bilo bas vidljivo da je pikcina….ne znam sto drugo da ti kazem nego da pokusas mozda jos koji dan piskit pa da vidis kako ce se trakice ponasati i obrati pozornost na ostale simptome koje ti inace upucuju na O pa ces mozda bit pametnija, jer znaju nas nekad zbunit te trakice 😬

Ja pocinjem piskiti kada sam 10DC, prošla dva ciklusa si bile tamne 15 i 16 DC...nastavit cu svakako još 2,3 dana piskiti da vidim kako ce biti..a sto se simptoma tiče ja ih ili nemam ili ne znam prepoznati...dok nisam počela koristiti trakice bila sam uvjerena da imam anovulacijske cikluse...jer niti osjetim probadanje niti egg iscjedak...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Listopad 2020. 18:45

Andela ti si kraljica kakve nema. Citam ja vasu temu redovno 😉
    Ja  prvi put kad sam bila trudna nisam radila test na trudnocu tako rano jer imam neredovite M ali sam lh radila i one su mi stalno pik ili blizu pika pokazivale nakon par dana sam test na T napravila i to kineski i bio je pozitivan. 
    Pa sad ne znam sto da ti kazem. Ako nema jos M ima jos nade! 😊 drzim ti fige 🤞

Jelušićkaa
    26. Listopad 2020. 18:45

Andela111

Inace , da li je iko imao slicno iskustvo kao ja i da li je ikom bio test negativan nakon tri dana izostale m pa pozitivan kasnije? Nemam vise nikakve simptome da cu dobiti i cicke me vise ne bole samo maaalo pod pazuhom.

Hmm.. Zanimljivo. A da ponovo uradis test za par dana imaš li kakvih  drugih simptoma? 

tina25
    26. Listopad 2020. 19:21

Lucky ja imam cesto vodene ciste koje same od sebe puknu...ali da ju sada imam pretpostavljam da bi zrakice stalno bile tamnije, a ne svijetle kao moje od prije 2 dana...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.