Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2020. 09:42

Jutro cure! jooj 😊 drzim fige da ne dobijete 🤞 ali da dobijete debeli plus 😉

Matkiša 😎
    21. Listopad 2020. 12:12

Lucky🍀

Mattan i Maryy nadam se da vam gospođa neće doći idućih 9 mjeseci 🤞
    Meni se danas tempica baš spustila, obično mi tako bude pred O, e sad vidjet ćemo šta će trakice reć danas….

Nadam se da će ti brzo 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

LHBaby1
    21. Listopad 2020. 13:30

Bok cure :)
    Evo update sto se desava u mojem slucaju. Uglavnom ovo je drugi ciklus da pokusavamo, provjerili smo sve, spolne hormone, spermiograme.. itd. i sve je uredno.

Ovaj ciklus radim i folikulometriju. Sve je uredno, malo na desnom jajniku je policisticno ali nista znacajno kaze dr.
    Na lijevoj strani je folikul koji je narastao na 22mm i endometrij je 9,5mm, i primila sam danas injekciju Pregnyl (17.DC)
    (da napomenem da ne koristim nikakve tablete za stimulaciju i sl.)
    Dr. je rekla ‘baby dance’ 😅 nakon 36h, pa me zanima ima li netko iskustva? Ja si mislim mozda i ranije da bi bilo dobro..  Svaki savjet je dobrodosao :)

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 16:29

LHBaby1

Evo update sto se desava u mojem slucaju. Uglavnom ovo je drugi ciklus da pokusavamo, provjerili smo sve, spolne hormone, spermiograme.. itd. i sve je uredno.

Ovaj ciklus radim i folikulometriju. Sve je uredno, malo na desnom jajniku je policisticno ali nista znacajno kaze dr.
    Na lijevoj strani je folikul koji je narastao na 22mm i endometrij je 9,5mm, i primila sam danas injekciju Pregnyl (17.DC)
    Dr. je rekla ‘baby dance’ 😅 nakon 36h, pa me zanima ima li netko iskustva? Ja si mislim mozda i ranije da bi bilo dobro.. Svaki savjet je dobrodosao :)

Ja isto ne znam nista, Al drzim fige 🤞🤞🤞🤞

Ps. Zasto ste vec radili sve te pretrage i slicno a tek 2. Ciklus pokusaja? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    21. Listopad 2020. 16:54

https://ibb.co/bvx938s
    Žene ja mislim da je ovo pik. Jesam u pravu? 
    Ako usporedimo zadnja dva ciklusa 16. DC je kod mene ovulacija, a druga faza ciklusa mi traje 12 dana. Ja sam bila uvjerena da je kod mene 14. dan o

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 16:57

Kaća

Ako usporedimo zadnja dva ciklusa 16. DC je kod mene ovulacija, a druga faza ciklusa mi traje 12 dana. Ja sam bila uvjerena da je kod mene 14. dan o

Pik je da 🙂 Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Listopad 2020. 16:58

LHBaby1

Dr. je rekla ‘baby dance’ 😅 nakon 36h, pa me zanima ima li netko iskustva? Ja si mislim mozda i ranije da bi bilo dobro.. Svaki savjet je dobrodosao :)

Nakon 36 sati desit ce se da ce ti folikul puknuti i izbaciti jajnu stanicu koja bi se trebala oploditi. Dakle Ovulacija. Tako da ce prekosutra oznaciti na FF da ti je Ovulacija. Mos staviti da imas pozitivan LH.  I poslusaj kad je rekla za "baby dance" s tim da jos koji nakon imate odnose. 

21. Listopad 2020. 16:59

Kaća

Eto vidis. Krivo si mislila. Ali O moze setat dan vise dan manje. Svakako nek krene akcija i sretno. 

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2020. 17:37

Kaća lijepi pik 3, 2 ,1 kreni 🤞😉 sretno

Ergo11
    21. Listopad 2020. 17:59

Kaća

Akcija 🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.