Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Listopad 2020. 12:38

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

Ja sam ovaj ciklus iznenadujuce smirena, uopce me nista ne dira, cak toliko i ne razmisljam o svemu, sjetim se o pa mogla bi trakicu popiskit, pa ku popiskim i uopce pretjerano ne analiziram, e sad kad bi tako ostalo do kraja di bi mi bio kraj 😂 laganica sam si napunila kadu do vrha, napravila puuno mirisljave pjenice, upalila si svijecice i zen 💆🏻‍♀️

Ti si na Klomifenu? Neces imat ultrazvuk?

Necu, kad sam zvala prosli put da nije doslo do T rekao mi je da nastavim s klomifenom, pitala sam za uzv rekao je da ne treba, sad ja ne znam zasto, mozda on ima takvu nekakvu politiku kad vidi kako prvi put odreagiras i cjelokupno stanje, pa donese neki svoj zakljucak. Inace je jako dobar ginekolog pa cu mu vjerovati, necu si radit dodatni stres sta ako ovo sta ako ono

Da razumijem te sta zelis reci. I ne bi da ti ja stvaram stres. Ali mi je malo neodgovorno da ti daje Klomifen a da ne provjerava ultrazvukom. Sta ako imas 5 folikula vodeca? Ti ih ne moras osjetiti. Ja sam ih imala 40 pa me nije ni taklo. Sluzi normalno a boli niti malo. To je prvo. Drugo je da mos cekat Ovulaciju do 40 dc ciklus npr. Po meni je trebo uraditi ultrazvuk. Tada stopericu i rec kad da budu odnosi. Sta ovako sad ri radia trakice i cekas kao taj pik. Koji mozda ne ulovis i? Nit znas kad da imas odnose. Al dobro. To je moje misljenje. 

20. Listopad 2020. 12:39

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Oo ženice,nisam uspjela sve pohvatali ali vidim @anitram odlične vijesti sa smrzlićima 🤞
    @maryy29 jedva čekam tvoj potvrdni plus 😊
    @lucky u kojoj su ti fazi sada sa klomifenom?
    @maša25 mislim da neki na njuškalu imaju hitnu dostavu pa ti dođe kroz dan, dva….

Da da 9 🐧 imamo. Jedva cekam 11 mjesec. Ti testiras prije ili cekas betu? 😊🤭

Vjerujem ti, barem ne moraš ponovno na punkciju, i bogme je fin broj ❣️🤞🤞 Čekat ću, zadnji put mi je skroz 13 dpo mislim davalo sjenu pa nema smisla… Jedino što je sad novo, (od jučer) da su cicke veće i pomalo bole ali opet sve to može biti od tableta, pa ne mogu baš ni neke simptome skužit

Da istina. Mislim da smo se osigurali sada 🤭. Ok,  cekamo onda betu s tobom i drzimo 🤞 da se selis na drugu temu 😉

Kaća
    20. Listopad 2020. 13:46

Žene oprostite na pilanju. prema vašem iskustvu jel bi mogao pik, popodne ili kroz sutra jutro?
    https://ibb.co/hZxSb2k

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Matkiša 😎
    20. Listopad 2020. 13:53

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Oo ženice,nisam uspjela sve pohvatali ali vidim @anitram odlične vijesti sa smrzlićima 🤞
    @maryy29 jedva čekam tvoj potvrdni plus 😊
    @lucky u kojoj su ti fazi sada sa klomifenom?
    @maša25 mislim da neki na njuškalu imaju hitnu dostavu pa ti dođe kroz dan, dva….

Da da 9 🐧 imamo. Jedva cekam 11 mjesec. Ti testiras prije ili cekas betu? 😊🤭

Vjerujem ti, barem ne moraš ponovno na punkciju, i bogme je fin broj ❣️🤞🤞 Čekat ću, zadnji put mi je skroz 13 dpo mislim davalo sjenu pa nema smisla… Jedino što je sad novo, (od jučer) da su cicke veće i pomalo bole ali opet sve to može biti od tableta, pa ne mogu baš ni neke simptome skužit

Da istina. Mislim da smo se osigurali sada 🤭. Ok, cekamo onda betu s tobom i drzimo 🤞 da se selis na drugu temu 😉

Hvala 🥰 Također! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    20. Listopad 2020. 13:54

Kaća

Žene oprostite na pilanju. prema vašem iskustvu jel bi mogao pik, popodne ili kroz sutra jutro?

To ti je još dosta svijetlo, ne znam kako ti inače tamni ali ne bi rekla da će ni danas ni sutra... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Jelušićkaa
    20. Listopad 2020. 14:11

Pozz cure
    Danas sam 3DPO toliko sam naduta napuhana ne znam ni sama više šta sam. Stalno me žiga u jajnicima. Nadam se da je to to. Ne mogu dočekati testiranje 😂

Sanjarka88
    20. Listopad 2020. 15:05

Kaća

Može potamnit u jedan dan
    Ovako je kod mene bilo ovaj mjesec 

https://ibb.co/y44GHW4

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    20. Listopad 2020. 15:50

Tek sam počela ovaj ciklus pa dok ja to sve pohvatam. Iskreno očekujem nagli skok s obzirom na školske cikluse, a na 14. sam danu ciklusa. Do sada je bio prazan test tek se zadnja dva dana pojavila crta. Radim školski, min 4 sata između mokrenja, ne na prvi urin, minimalni unos tekućine. Valjda ću ga uhvatit.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    20. Listopad 2020. 15:50

Hvala na odgovorima 😁😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Dreamer97
    20. Listopad 2020. 15:52

I ja naravno ne izdrzim,kupim hcg test.. jos 4 dana do M, ja ga uradim, naravno nigde ni sene od druge crte.. a koliko sam opterecena sinoc sanjam da sam ugledala dve crte, znate koliko sam bila srecna u snu :( ne znam da li necemu da se nadam, svakako imam napetost u stomaku kao da su dobiti svakog trenutka.. pokusavamo od 6/2020, znam da to nije mnogo, da ovde ima zena koje se bore godinama, ali nemam uopste volje ni za cim vise.... evo lezim ceo dan i gledam u plafon.. 

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani