Sanjarka super za termin, ko bi rekao da ce nas takvi termini uveseljavati
A bas 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene sve super, kasni dan.. Jucer sam imala mucnine i podrigavalo mi se, danas bolje... Nemam neke simptome da ce doc, pa se nadamo da nece... Cekam do sub ako izdrzim🥰
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Sanjarka88 sretno!
Mary koji si dpo? Mislim da test može već pokazat al ako ćeš čekat subotu podržavam i čekamo s tobom.
Lucky jel ono ti preuzimaš odbrojavanje? 4.11 mi je prvi pregled, kad kaže da je sve ok prepuštam listu ❤️
url=https://lilypie.com]
A jucer mi je bio 28 dc kad inace dobivam, al po piku mi je u sub... Pa bi volila pricekat sub ako ne dobijem🙈
👱♀️29
👨🦱30
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Lucky samo preuzmi listu vrijeme ti je
Maryy veselim se tvom testicu i drzim fige.
Malla svakako nas obavijesti tu i tamo kako ste ti i bebica. Ma biti ce savrsen prvi pregled
Mallla pa s obzirom da sve koje su vodile listu su ostale trudne ja bih ju vrlo rado preuzela ako niti jedna druga dama ne želimožda i meni donese sreću…
Maryy ako je subota onda strpljivo ćekamo s tobom i nadamo se plusiću
Citam svaki dan odkad je MAllla dobila ➕ jer čekam ovo da ti preuzmes listu 😘😘😘. Drzim 🤞🤞🤞 najjace da vodis je samo 1 ciklus♥️♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Drage moje ja imam test al me je strah piskit da se ne razocaram, jel netko ima sptome na pocetku mucninu i podrigavanje na hranu
👱♀️29
👨🦱30
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Drage moje ja imam test al me je strah piskit da se ne razocaram, jel netko ima sptome na pocetku mucninu i podrigavanje na hranu
Ajde piskii! hehe
A znam da te je trta ali ja ne bi mogla docekati. Volim znati na cemu sam, pa kakav god bio rezultat!
Drzim fige i javi nam
Pozdrav zenice moje da se i vama javim da vam kazen kako san jucer imala avanturu..
Evo da vam ispricam kako je to ktenilo...
Radila sam do 2 i imala sam dogovori s bivsom kolegicom za kavu i tako odemo mi na kavu prica za pricom cakula trac klasika hahha i pita ona mene da jel joj iman sta rec ja ono sta bi ti imala kazat sve san ti nablebletala sad dok smo pricale kaze ona jesi ti trudna ja zavarila o smija govorin ja da nisan da taman iman stvari da cemu to pitanje… Kaze ona da san joj skroz cudna da je podsjecan na nju kad je bila trudna da blistan nekako da iman drugaciji pogled , ja je gledan blido mislin se jel ona luda ili ja hahha i opet joj kazen da iman stvari i da nema nikakve logike i sanse da san trudna… I sad bacila ona meni isto bubu u uvo a zensko ko zensko tesko meni bilo na putu do kuce kupit test hahah i dodem ja doma skuvan kavu pojedem reko aj oden ga popisat cisto da joj slikam i posaljem da san bila upravu pisnem ja kad ONO TEST ni vise ni manje nego plus ko kuca https://ibb.co/MGgmXZj [ibb.co] stala gledan uvatila me panika sta je sad ovo kako sta a krvarim sta se dogada brze bolje krenila na hitnu u putu zovem gin kaze rade popodne idem kod njega primi me preko reda isprican ja njemu sve prigleda on mene i sad gleda sve se vec vidi kuca srce beba je tu ali se smistila u rog maternice i skeptican je dali ce se to sve dobro završiti ja jos u soku nemogu sebi doc kaze nema hematoma, ali kako imam problema s jajnicima kaze da zbog manjka progesterona krvarim i zbog mjesta di se beba smistila da mi duphaston i kaze da sad moran kuci glumit invalida krevet wc wc krevet…
Pita kao kako nisam znala govorin ja kao da mi je zadnja M 28.9 trajala 3 dana i bila oskudna nista na ulosku samo malo na papiru al to je normalno za mene nekad bude tako nekad bude obilna bas zbog tih jajnika…onda kaze da se vjerovazno tad plod implantira da zato je bilo takvo krvarenje…. Po zadnjoj M sad sam 7+3…
Jos sam u soku nisan ni svjesna sta se izdogadalo jucer….
Ali skepticna sam malo u vezi toga svega….a nije mi ni on bas ulija neku mirnocu… Nadan se da ce se krvarenje zaustaviti i da ce sve bit uredu…. Dragom Bogu u ruke on ce znat najbolje….❤️
Pozdrav zenice moje da se i vama javim da vam kazen kako san jucer imala avanturu..
Evo da vam ispricam kako je to ktenilo…
Radila sam do 2 i imala sam dogovori s bivsom kolegicom za kavu i tako odemo mi na kavu prica za pricom cakula trac klasika hahha i pita ona mene da jel joj iman sta rec ja ono sta bi ti imala kazat sve san ti nablebletala sad dok smo pricale kaze ona jesi ti trudna ja zavarila o smija govorin ja da nisan da taman iman stvari da cemu to pitanje… Kaze ona da san joj skroz cudna da je podsjecan na nju kad je bila trudna da blistan nekako da iman drugaciji pogled , ja je gledan blido mislin se jel ona luda ili ja hahha i opet joj kazen da iman stvari i da nema nikakve logike i sanse da san trudna… I sad bacila ona meni isto bubu u uvo a zensko ko zensko tesko meni bilo na putu do kuce kupit test hahah i dodem ja doma skuvan kavu pojedem reko aj oden ga popisat cisto da joj slikam i posaljem da san bila upravu pisnem ja kad ONO TEST ni vise ni manje nego plus ko kucahttps://ibb.co/MGgmXZj[ibb.co] stala gledan uvatila me panika sta je sad ovo kako sta a krvarim sta se dogada brze bolje krenila na hitnu u putu zovem gin kaze rade popodne idem kod njega primi me preko reda isprican ja njemu sve prigleda on mene i sad gleda sve se vec vidi kuca srce beba je tu ali se smistila u rog maternice i skeptican je dali ce se to sve dobro završiti ja jos u soku nemogu sebi doc kaze nema hematoma, ali kako imam problema s jajnicima kaze da zbog manjka progesterona krvarim i zbog mjesta di se beba smistila da mi duphaston i kaze da sad moran kuci glumit invalida krevet wc wc krevet…
Pita kao kako nisam znala govorin ja kao da mi je zadnja M 28.9 trajala 3 dana i bila oskudna nista na ulosku samo malo na papiru al to je normalno za mene nekad bude tako nekad bude obilna bas zbog tih jajnika…onda kaze da se vjerovazno tad plod implantira da zato je bilo takvo krvarenje…. Po zadnjoj M sad sam 7+3…
Jos sam u soku nisan ni svjesna sta se izdogadalo jucer….
Ali skepticna sam malo u vezi toga svega….a nije mi ni on bas ulija neku mirnocu… Nadan se da ce se krvarenje zaustaviti i da ce sve bit uredu…. Dragom Bogu u ruke on ce znat najbolje….❤️
Aaa super priča, cestitam,ma bit ce sve u redu ♥️♥️
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Sortiraj odgovore
Najstariji