Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    20. Listopad 2020. 10:14

Oo ženice,nisam uspjela sve pohvatali ali vidim @anitram odlične vijesti sa smrzlićima 🤞
    @maryy29 jedva čekam tvoj potvrdni plus 😊
    @lucky u kojoj su ti fazi sada sa klomifenom?
    @maša25 mislim da neki na njuškalu imaju hitnu dostavu pa ti dođe kroz dan, dva.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    20. Listopad 2020. 10:38

Lucky🍀

Hej Mattan pa ja sam popila drugu turu klomifena i sad cekamo O pa cemo vidjet hoce li biti M ili T, ako bude M jos jedna tura klomifena a ako ni nakon toga ne bude T onda moram doktoru pa cemo valjda dalje s nekim pretragama.
    Kako si ti?

Pa bit će T naravno 😁😊 
    Još me peru promjene raspoloženja, 
    oplačem bar jednom dnevno 😂😂 Ali inače sam ok, sinoć nisam mogla spavati i onak me nešto probadalo tako da mislim da je Utrić kriv za sve 😜

6tt+2 imamo 💗

20. Listopad 2020. 10:40

Lucky🍀

Ja sam ovaj ciklus iznenadujuce smirena, uopce me nista ne dira, cak toliko i ne razmisljam o svemu, sjetim se o pa mogla bi trakicu popiskit, pa ku popiskim i uopce pretjerano ne analiziram, e sad kad bi tako ostalo do kraja di bi mi bio kraj 😂 laganica sam si napunila kadu do vrha, napravila puuno mirisljave pjenice, upalila si svijecice i zen 💆🏻‍♀️

Ti si na Klomifenu? Neces imat ultrazvuk? 

20. Listopad 2020. 10:41

Mattan

Oo ženice,nisam uspjela sve pohvatali ali vidim @anitram odlične vijesti sa smrzlićima 🤞
    @maša25 mislim da neki na njuškalu imaju hitnu dostavu pa ti dođe kroz dan, dva….

Da da 9 🐧 imamo. Jedva cekam 11 mjesec. Ti testiras prije ili cekas betu? 😊🤭

Matkiša 😎
    20. Listopad 2020. 10:46

🦋Anitram1982🦋

Mattan

@maša25 mislim da neki na njuškalu imaju hitnu dostavu pa ti dođe kroz dan, dva….

Da da 9 🐧 imamo. Jedva cekam 11 mjesec. Ti testiras prije ili cekas betu? 😊🤭

Vjerujem ti, barem ne moraš ponovno na punkciju, i bogme je fin broj ❣️🤞🤞 Čekat ću, zadnji put mi je skroz 13 dpo mislim davalo sjenu pa nema smisla... Jedino što je sad novo, (od jučer) da su cicke veće i pomalo bole ali opet sve to može biti od tableta, pa ne mogu baš ni neke simptome skužit 

6tt+2 imamo 💗

tina25
    20. Listopad 2020. 10:53

Cure može pomoć...danas sam 8DC, M mi inače traje 4 dana i 5i bude onako samo u tragovima...a ovaj mjesec sam 4 dana prije dobila, i evo danas jos uvijek imam neki roskasto smečkasti iscjedak vidljiv na ulošku. Još da napomenem da nema nikakvog peckanja ili neugodnog mirisa pa mislim da nije neka infekcija. 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Tommyfame
    20. Listopad 2020. 11:57

Traveller

Zvao me doktor, kaže najbolje da idem sutra vadit betu, da to vrlo lako može biti nova trudnoća.

Heeeeej draga..

Pratim te 🤞 tj.pratim sve vas no tebe pogotovo haha

Ja sam isto nažalost imala biokemijsku prije 2tjedna. Bila sam jucer kod gin pa eto veli ovulacija za 2dana..znaci danas/sutra. 
    Ono sto sam primijetila je to da imam ogromnu kolicinu plodne sluzi ☺ 
    Isto tako sam ko ti citala da su zene nakon biokemijske ultra plodne,tako da nadam se da smo obje u tom brodu 🤞🤞

Tako daaaa drzim fige i javljaj sve 😁😁

Anitram jujujujuju! Ovo bas zvuci obecavajuce 🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    20. Listopad 2020. 12:11

Traveller

Tommyfame

Traveller

Zvao me doktor, kaže najbolje da idem sutra vadit betu, da to vrlo lako može biti nova trudnoća.

Heeeeej draga..

Pratim te 🤞 tj.pratim sve vas no tebe pogotovo haha

Ja sam isto nažalost imala biokemijsku prije 2tjedna. Bila sam jucer kod gin pa eto veli ovulacija za 2dana..znaci danas/sutra.
    Ono sto sam primijetila je to da imam ogromnu kolicinu plodne sluzi ☺
    Isto tako sam ko ti citala da su zene nakon biokemijske ultra plodne,tako da nadam se da smo obje u tom brodu 🤞🤞

Tako daaaa drzim fige i javljaj sve 😁😁

Anitramjujujujuju! Ovo bas zvuci obecavajuce 🥰

Hej, javim danas, tek iza posla idem vaditi betu. I ja imam sluzi zadnjih dana, ali LH I danas isti. Hcg trakica kao jučer, sjena je tu. Baš baš neobična situacija, zbunila sam i ginekologa. 😂
    Držim ti fige u novim pokušajima, i ja sam to čitala, ima hrpu iskustava online, iako ja I dalje mislim da kod mene nije trudnoća ali vidjet ćemo. Jednostavno se ne želim ponadati pa da se razočaram, dosta mi je šokova ovaj mjesec.

Moj hcg je bio 7.9 kad sam zavrsila na hitnoj..rekli su mi da kad procurim on pada na 0 
    E sad..nakon menge je i meni LH bio visok pa je onda pao..test nisam radila..
    Koliko su ti dugi ciklusi? Mozda si fkt imala O odmah nakon menge?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Jednogdana
    20. Listopad 2020. 12:17

Eto i mene padobranca, citam vas sve a nikako da ulovim vremena da napisem nesto.
    Tommyfame bas mi je zao da je biokemijska bila, joj znam da je to sve koma ali vi zene koje imate iskustvo sa biokemijskim barem znate da mozete...
    Ja sam izgubila pamcenje koji sam DPO danas...nemam pojma, cini mi se kao da stize menga...:(

20. Listopad 2020. 12:38

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

Ja sam ovaj ciklus iznenadujuce smirena, uopce me nista ne dira, cak toliko i ne razmisljam o svemu, sjetim se o pa mogla bi trakicu popiskit, pa ku popiskim i uopce pretjerano ne analiziram, e sad kad bi tako ostalo do kraja di bi mi bio kraj 😂 laganica sam si napunila kadu do vrha, napravila puuno mirisljave pjenice, upalila si svijecice i zen 💆🏻‍♀️

Ti si na Klomifenu? Neces imat ultrazvuk?

Necu, kad sam zvala prosli put da nije doslo do T rekao mi je da nastavim s klomifenom, pitala sam za uzv rekao je da ne treba, sad ja ne znam zasto, mozda on ima takvu nekakvu politiku kad vidi kako prvi put odreagiras i cjelokupno stanje, pa donese neki svoj zakljucak. Inace je jako dobar ginekolog pa cu mu vjerovati, necu si radit dodatni stres sta ako ovo sta ako ono

Da razumijem te sta zelis reci. I ne bi da ti ja stvaram stres. Ali mi je malo neodgovorno da ti daje Klomifen a da ne provjerava ultrazvukom. Sta ako imas 5 folikula vodeca? Ti ih ne moras osjetiti. Ja sam ih imala 40 pa me nije ni taklo. Sluzi normalno a boli niti malo. To je prvo. Drugo je da mos cekat Ovulaciju do 40 dc ciklus npr. Po meni je trebo uraditi ultrazvuk. Tada stopericu i rec kad da budu odnosi. Sta ovako sad ri radia trakice i cekas kao taj pik. Koji mozda ne ulovis i? Nit znas kad da imas odnose. Al dobro. To je moje misljenje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.