Bajooo pa čestitam što stiže zdrava curica ❤️ Iskreno nisam ni očekivala loše vijesti... Sad se opusti i uživaj!
Sara i u RH su 3 uzv obavezna a sve drugo je dobra volja naših ginekologa ili npr. Ja sam u 1 T svako drugi uzv plaćala. Probir je kod nas obavezan iznad 30te a ranije možeš odbiti. Npr. U toj 1 T sam odbila. Pokušat ću i sad ali imam 31 pa neznam oće li uspit. Drago mi je da je tvoja mrva dobro i da je sve mirnije.
Chian možda već prekosutra bude kucalo jer u prvim danima je praktički i sat vremena od značaja a kamoli dan. Najvažnije je da je sve onako kako treba biti.
Lucky čekamo te... Ima da bljesne pikčina!
url=https://lilypie.com]
Bajooo pa čestitam što stiže zdrava curica ❤️ Iskreno nisam ni očekivala loše vijesti… Sad se opusti i uživaj!
Sara i u RH su 3 uzv obavezna a sve drugo je dobra volja naših ginekologa ili npr. Ja sam u 1 T svako drugi uzv plaćala. Probir je kod nas obavezan iznad 30te a ranije možeš odbiti. Npr. U toj 1 T sam odbila. Pokušat ću i sad ali imam 31 pa neznam oće li uspit. Drago mi je da je tvoja mrva dobro i da je sve mirnije.
Chian možda već prekosutra bude kucalo jer u prvim danima je praktički i sat vremena od značaja a kamoli dan. Najvažnije je da je sve onako kako treba biti.
Lucky čekamo te… Ima da bljesne pikčina!
Ja sam potukla HR rekord po ultrazvucima samo od 12 tt do 16 tt 4 ultrazvuka , prvi s 5+4 drugi s 7+4, treci s 9+ 4 pa onda jos 4 do danas
Hvala na info. Vidiš je sam mislila drukčije. Al dobro, svejedno mi neke stvari ovdje neće bit jasne, al' moram prihvatit. 🤗
Nadan se da si ti dobro. Javi kad ti je zakazani termin jednom kad nazoveš. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure, koje pijete cveklu za podebljanje endometrija, je li je pijete cijeli mjesec ili kad dodje m pa do ovulacije? Meni je dr. prepisala estrofem za podebljanje al pun je estrogena a imam miom pa bih radije cveklu pila.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sara, stalno uletavam tu citat, svaka vijest me zanima. Ipak smo zajedno prosle najgore, a sad prolazimo naljepse. I neka tsko ostane.
Proljetne procitam, al nista ne komentiram,nisu mi prirasle srcu😃
Zeljela bi da se Danchy i Amelie jave kako su.
A svim ostalim curama zelim srecu. Samo smireno i sve ce doci na svoje!;)
Bila na papi danas. Dr da što sam došla. Reko trebat ću na mpo pa da imam nalaz. Ona će napraviti papu, nije problem ali ona bi čekala s mpo, sada je kriza s koronom, nema dr.,pitanje primaju li uopće narudžbe????
Ima li netko svježih informacija u vezi ovog? Vuk Vrhovec točnije.
12dpo, trakice blijede. Ali testna je dosta blijeda pa ne znam. … I jučer bila. Na omotu piše ako je i testna blijeda da je neuspjelo testiranje.
Ako mislis na LH trakice one uvijek (osim kod Pika) pokazuju blijedu liniju. I nema ih smisla koristiti nakon dobivenog pika. A pogotovo ne na 12dpo. Ovo sto je Mallla ucinila je bila intuicija popracena dugogodisnjim iskustvom. A i nije bila sigurna dal je ono bio pravi pik kad je mislila pa je htjela provijeriti.
Šta sam napisala da sam 12dpo??? 🤦🤦🤦
Jučer sam bila 12dc, danas 13 dc. Stavila trakicu maloprije. Osjećam simptome O. Nismo do sad keksali, čekamo pik.
Hahaha zato gledam sta je ovo 🤭. Ovo na slici mi se cini kao da ce pik svaki cas. Mozes ponoviti jos jednu navecer.
Cure, koje pijete cveklu za podebljanje endometrija, je li je pijete cijeli mjesec ili kad dodje m pa do ovulacije? Meni je dr. prepisala estrofem za podebljanje al pun je estrogena a imam miom pa bih radije cveklu pila.
Do Ovulacije 😉 ali ako si dobila estrofem od doktorice onda bi preporucila da ga u koristis. Nije ga dala bez veze. I ja ti imam miom vec godinaaaaaaammaaa i ne mrda nikamo. Nista ga nije povecalo ili sl.
https://ibb.co/KLkWx41
Je li i testna preblijeda??? Suh je sada. Dok je mokar ništa se ne vidi.
Dosta se vidi, ali vidi ujutro da li će tamniti još ili ne...
Evo mojih od jučer/ danas... I stiže ovulacija jer osjećam po jajniku i sluzi...
https://ibb.co/n0W2RcQ
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mikamo ja pijem ciklu svaki dan ali casu od 2 dl
Malala mislim da ce O uskoro prati ti to.
Puno vas ima sad O. Biti ce piskenja jos ovaj mjesec drzim vam svima fige 🤞
Do Ovulacije 😉 ali ako si dobila estrofem od doktorice onda bi preporucila da ga u koristis. Nije ga dala bez veze. I ja ti imam miom vec godinaaaaaaammaaa i ne mrda nikamo. Nista ga nije povecalo ili sl.
Meni se miom povecao od zadnje kontrole i nalazi se na nezgodnom mjestu na putu prema maternici pa je rekla da ce mi mozda predstavljati problem pri zacecu pa se bojim da mi se od estrofema jos vise ne poveca.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji