Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    17. Listopad 2020. 18:15

Ergo11

Da li neka od vas ima iskustva sa trakicama Duchesse? Radila sam paralelno te i neke sa e-baya (zelene) i koristila aplikaciju Premom. Duchesse pokazale pik (potvrdila i aplikacija), e-bay trakice ni blizu (aplikacija kaže low, da ovulacija nije ni blizu). Subjektivno nemam simptome O, ali ja i inače nemam skoro nikakve simptome. Odlučila sam vjerovati ovima koje kažu da je pik, iako bi rađe ovim drugima jer su Duchesse puno skuplje 😂😂

Po meni su sa e baya najbolje to su ove roze kao kod mene što sam poslala sliku. Najjeftinije a najviše ih dođe. Ista sam po pitanju ovulacije nemam apsolutno nikakve simptome. Koristila sam i zelene ali ove roze su vrh bar za sada. 

Mallla
    17. Listopad 2020. 20:23

Jelušićka pik bez greške, navali 🤪
    Maryy vidim sjenu i ti testovi su odlični, oni me nikad nisu lagali 10ml/u su i općenito imaju blijeđu crtu. Držim fige za jutro!
    Ergo dobre su Milerove trakice i ako su pokazale pik bio je. Te zelene nas sve u zadnhe vrime malo zezaju, valjda loš lot ili šta li. Slažem se da su roze s ebaya najbolje. 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    17. Listopad 2020. 20:29

Maryy29

https://ibb.co/gyf1hTz

Nadam se da vidite, nikako uhvatit svijetlo😁

Vidi se sjenica da. Sad jel pouzdano ocitat rezultat nakon toliko sati ne znam 
    Ponavljaj ujutro i obraduj nas pravim plusicem ❤️🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Listopad 2020. 20:30

Jelušićkaa

Pozdrav cure
    Evo me nakon duže pauze dok su se hormoni uredali xD čestitke svima na plusićima. Da vidim vaše mišljenje je li ovo danas pik.?
    https://ibb.co/4srJtPp

Pik 💪 sretno 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    17. Listopad 2020. 20:32

Ergo11

Da li neka od vas ima iskustva sa trakicama Duchesse? Radila sam paralelno te i neke sa e-baya (zelene) i koristila aplikaciju Premom. Duchesse pokazale pik (potvrdila i aplikacija), e-bay trakice ni blizu (aplikacija kaže low, da ovulacija nije ni blizu). Subjektivno nemam simptome O, ali ja i inače nemam skoro nikakve simptome. Odlučila sam vjerovati ovima koje kažu da je pik, iako bi rađe ovim drugima jer su Duchesse puno skuplje 😂😂

Meni su te iz mullera bile grozne, stalno su mi pokazivale jaku crtu pa cak i pik kad to nije bio 🤦‍♀️ Al to je moje iskustvo 

• Maryy29
    17. Listopad 2020. 20:33

Ponovit cu ujutro test pa sta bude... 🙈

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Sanjarka88
    17. Listopad 2020. 20:35

Sanjarka88 🦋

Ergo11

Meni su te iz mullera bile grozne, stalno su mi pokazivale jaku crtu pa cak i pik kad to nije bio 🤦‍♀️ Al to je moje iskustvo

Al zelene zezaju da. Bas nije lako s njima uhvatit pik
    Sad mi je bila pikčina na rozima
    App je pisala 1 i nesto, a kraj njih je pisalo 0.7
    Al u principu kad one dođu bar blizu kontrolne kod njih je to to 

Kaća
    17. Listopad 2020. 22:05

Malla baš sam sretna zbog tebe. Želim ti dosadnu i školsku trudnoću. ❤️❤️ Baci mi malo prašine 🤗🥰
    Bajo to je to!! Baš sam pratila obe grupe da vidim šta ti je s nalazima. Šaljem pozitivu ❤️
    Ja nemam sreće, nikako da vidim dvi crte pa čak ni na lh 🙄 od 7. DC piškim i taj dan je bila blijeda crtica od onda prazni testovi, a sad sam na 11. DC 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Sanjarka88
    18. Listopad 2020. 07:25

Kaća

Malla baš sam sretna zbog tebe. Želim ti dosadnu i školsku trudnoću. ❤️❤️ Baci mi malo prašine 🤗🥰
    Bajo to je to!! Baš sam pratila obe grupe da vidim šta ti je s nalazima. Šaljem pozitivu ❤️
    Ja nemam sreće, nikako da vidim dvi crte pa čak ni na lh 🙄 od 7. DC piškim i taj dan je bila blijeda crtica od onda prazni testovi, a sad sam na 11. DC

A koliko ti traju ciklusi? 

Sanjarka88
    18. Listopad 2020. 07:27

Maryy29

Ponovit cu ujutro test pa sta bude… 🙈

Cekamooooo 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.