Da li neka od vas ima iskustva sa trakicama Duchesse? Radila sam paralelno te i neke sa e-baya (zelene) i koristila aplikaciju Premom. Duchesse pokazale pik (potvrdila i aplikacija), e-bay trakice ni blizu (aplikacija kaže low, da ovulacija nije ni blizu). Subjektivno nemam simptome O, ali ja i inače nemam skoro nikakve simptome. Odlučila sam vjerovati ovima koje kažu da je pik, iako bi rađe ovim drugima jer su Duchesse puno skuplje 😂😂
Po meni su sa e baya najbolje to su ove roze kao kod mene što sam poslala sliku. Najjeftinije a najviše ih dođe. Ista sam po pitanju ovulacije nemam apsolutno nikakve simptome. Koristila sam i zelene ali ove roze su vrh bar za sada.
Jelušićka pik bez greške, navali 🤪
Maryy vidim sjenu i ti testovi su odlični, oni me nikad nisu lagali 10ml/u su i općenito imaju blijeđu crtu. Držim fige za jutro!
Ergo dobre su Milerove trakice i ako su pokazale pik bio je. Te zelene nas sve u zadnhe vrime malo zezaju, valjda loš lot ili šta li. Slažem se da su roze s ebaya najbolje.
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/gyf1hTz
Nadam se da vidite, nikako uhvatit svijetlo😁
Vidi se sjenica da. Sad jel pouzdano ocitat rezultat nakon toliko sati ne znam
Ponavljaj ujutro i obraduj nas pravim plusicem ❤️🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure
Evo me nakon duže pauze dok su se hormoni uredali xD čestitke svima na plusićima. Da vidim vaše mišljenje je li ovo danas pik.?
https://ibb.co/4srJtPp
Pik 💪 sretno 🤞🤞🤞
Da li neka od vas ima iskustva sa trakicama Duchesse? Radila sam paralelno te i neke sa e-baya (zelene) i koristila aplikaciju Premom. Duchesse pokazale pik (potvrdila i aplikacija), e-bay trakice ni blizu (aplikacija kaže low, da ovulacija nije ni blizu). Subjektivno nemam simptome O, ali ja i inače nemam skoro nikakve simptome. Odlučila sam vjerovati ovima koje kažu da je pik, iako bi rađe ovim drugima jer su Duchesse puno skuplje 😂😂
Meni su te iz mullera bile grozne, stalno su mi pokazivale jaku crtu pa cak i pik kad to nije bio 🤦♀️ Al to je moje iskustvo
Ponovit cu ujutro test pa sta bude... 🙈
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Meni su te iz mullera bile grozne, stalno su mi pokazivale jaku crtu pa cak i pik kad to nije bio 🤦♀️ Al to je moje iskustvo
Al zelene zezaju da. Bas nije lako s njima uhvatit pik
Sad mi je bila pikčina na rozima
App je pisala 1 i nesto, a kraj njih je pisalo 0.7
Al u principu kad one dođu bar blizu kontrolne kod njih je to to
Malla baš sam sretna zbog tebe. Želim ti dosadnu i školsku trudnoću. ❤️❤️ Baci mi malo prašine 🤗🥰
Bajo to je to!! Baš sam pratila obe grupe da vidim šta ti je s nalazima. Šaljem pozitivu ❤️
Ja nemam sreće, nikako da vidim dvi crte pa čak ni na lh 🙄 od 7. DC piškim i taj dan je bila blijeda crtica od onda prazni testovi, a sad sam na 11. DC
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malla baš sam sretna zbog tebe. Želim ti dosadnu i školsku trudnoću. ❤️❤️ Baci mi malo prašine 🤗🥰
Bajo to je to!! Baš sam pratila obe grupe da vidim šta ti je s nalazima. Šaljem pozitivu ❤️
Ja nemam sreće, nikako da vidim dvi crte pa čak ni na lh 🙄 od 7. DC piškim i taj dan je bila blijeda crtica od onda prazni testovi, a sad sam na 11. DC
A koliko ti traju ciklusi?
Ponovit cu ujutro test pa sta bude… 🙈
Cekamooooo 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji