Bajo, ako se ne varam, ti si sad 18-19 tt? Kad ti je termin točno?
Želim ti da ostatak trudnoće provedeš u miru. Nadan se da ćeš brzo moć sve ovo zaboravit i uistinu uživat u trudnoći. 🧡🎉🥰
18+1 tt a termin 18.3 ili 11 g manje 1 dan od prosle trudnoce♥️
Ja sam jucer imala pregled…samo je vidila gestacijsku i zumanjcanu vrecicu i malo malo ploda…rekla mi je da je plod u maternici, nema nikakvih hematoma i da je sve školski…jos je rano za cuti srce…
🥰🥰🥰 drago mi je. Nekim ženama se do 8tt ne čuje srce, ne razmišljaj o tome do sljedećeg pregleda.
Sad samo strpljenje treniraj. Ionako će ti tribat kad rodiš i ostatak života. Ja san inače veoma nestrpljiva osoba i radim na tome jer ne želim konstantno ispaljivat na dite 😂🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajooo, ma toooo!! Iako je agonija trajala, nema veze, bitno da joj je došao kraj!! Bas bas mi je drago zbog tebe…nekako sam i predosjecala da ce sve biti u redu…imas dvoje zdrave djece ma i ovo mora biti zdravo! Hvala dragom Bogu! 🙏🏻
Ja sam jucer imala pregled…samo je vidila gestacijsku i zumanjcanu vrecicu i malo malo ploda…rekla mi je da je plod u maternici, nema nikakvih hematoma i da je sve školski…jos je rano za cuti srce…
♥️ zelim ti školsku i urednu trudnocu
Bajo, ako se ne varam, ti si sad 18-19 tt? Kad ti je termin točno?
Želim ti da ostatak trudnoće provedeš u miru. Nadan se da ćeš brzo moć sve ovo zaboravit i uistinu uživat u trudnoći. 🧡🎉🥰
18+1 tt a termin 18.3 ili 11 g manje 1 dan od prosle trudnoce♥️
Nismo mi puno daleko, meni je 16.04. 😊 Nadan se da će nam oboma sve bit u redu do kraja. Još jednom, drago mi je da je sve dobro završilo. 🧡 Jesi izgubila 10 god zivota zbog stresa, ali vridi kad čuješ lipe vijesti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Trudnice nase Sara, Bajo i Chian neka do kraja trudnoce bude sve bez stresa, hvala Bogu da je sve u redu 🙏🏼❤️
Hvala! 🧡
Pošaljem ja još testića samo da i ti šta brže uskočiš u ovaj vlak. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Trudnice nase Sara, Bajo i Chian neka do kraja trudnoce bude sve bez stresa, hvala Bogu da je sve u redu 🙏🏼❤️
♥️hvala nadam se brzo tvome➕🙏🏻🤞🙏
Bajooo 🥰🥰🥰🥰 neopisivo sam sretna zbog tebe!;)
Chian nek je sada sve uredu.
Sara, nisam ni ja radila nikakve testove, bit ce kako bude. Mlade smo i bit ce ovaj puta najbolje sto moze🥰🥰❤️
Bajooo 🥰🥰🥰🥰 neopisivo sam sretna zbog tebe!;)
Chian nek je sada sve uredu.
Sara, nisam ni ja radila nikakve testove, bit ce kako bude. Mlade smo i bit ce ovaj puta najbolje sto moze🥰🥰❤️
Meni je baš uvik nekako posebno drago kad se ti javiš. 😊 Aj hvala Bogu sta imam istomisljenicu, doduse ja uvalin sebi neke grozne scenarije u glavi pa se jadan muž mora nosit sa mnon. Srićom da imam tako racionalnu osobu uza se, doduse nekad me i to izbaci iz takta, koliko miran zna bit. 😂🙈 Jadni li su oni sa nama.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Koje testove za trudnocu preporucujete??
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji