Kad ce vise to vrijeme za testiće, nemogu se skoncentrirat na posa od svega ovog🙈
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Jucer 34 dan oko 17 desni jajnik me ubio haha... onda jos malo tijekom noci ocekivala sam da cu dobit jos jucer.Danas putujem za Hrv vozim se od 7ujutro vj 13h tako da sam pripremljena da ce doc. Proslo pola dana vise nemam nikakve bolove(ulozak prazan skroz i ga imam za svaki slucaj)
Danas mi je 35 dan jos je sansa sutra. Ciljali smo plodne dane ali nez dal smo pogodili jer trakice su imale jako svijetlu liniju tako da nije 100%da je bila ovulacija tako da nez.
Sutra bude 36 ak ne dobim ni sutra nez do kad dacekam xD necu prerano radit za bzv iskoristit.
Vidjet cu xD Bitno da danas ne dobim dok putujem iz Nl za Hrv (i to jos kombijem )
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Moram se požaliti na promjene raspoloženja, očito ova kombinacija tableta ima loš utjecaj na mene... Sad sam u ludilu uništila sliku koju sam izrađivala 5 sati, zbog mrvice ljepila koja se nazirala....
I luda sam od toga 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bila na papi danas. Dr da što sam došla. Reko trebat ću na mpo pa da imam nalaz. Ona će napraviti papu, nije problem ali ona bi čekala s mpo, sada je kriza s koronom, nema dr.,pitanje primaju li uopće narudžbe????
Ima li netko svježih informacija u vezi ovog? Vuk Vrhovec točnije.
12dpo, trakice blijede. Ali testna je dosta blijeda pa ne znam. … I jučer bila. Na omotu piše ako je i testna blijeda da je neuspjelo testiranje.
Ako mislis na LH trakice one uvijek (osim kod Pika) pokazuju blijedu liniju. I nema ih smisla koristiti nakon dobivenog pika. A pogotovo ne na 12dpo. Ovo sto je Mallla ucinila je bila intuicija popracena dugogodisnjim iskustvom. A i nije bila sigurna dal je ono bio pravi pik kad je mislila pa je htjela provijeriti.
Moram se požaliti na promjene raspoloženja, očito ova kombinacija tableta ima loš utjecaj na mene… Sad sam u ludilu uništila sliku koju sam izrađivala 5 sati, zbog mrvice ljepila koja se nazirala….
I luda sam od toga 🤷♀️
Mene ne progesteron ubijao. Od njega sam imala zivcane napadaje. Znojenje, svrbljenje itd.
ODBROJAVANJE 10/2020
Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
Mallla - 14.10.2020. - ❤️➕
Maryy29 - 21.10.2020. - 5 dana ❤️
Dreamer97 - 24.10.2020. - 8 dana❤️
3sreca - 26.10.2020. - 10 dana❤️
Mattan28 - 27.10.2020. - 11 dana❤️
Sanjarka88 - 31. 10.2020. - 15 dana ❤️
Kiky - 31.10.2020. - 15 dana ❤️
ODBROJAVANJE 11/2020
Anitram1982 - 1.11.2020. - 16 dana ❤️
Malala - 2.11.2020.- 17 dana ❤️
LHbaby - 4.11.2020.- 19 dana ❤️
Lucky - 9.11.2020. - 24 dana ❤️
Ana0310 - 11.11. 2020. - 26 dana ❤️
Tina25 - 1 1.11. 2020. - 26 dana ❤️
url=https://lilypie.com]
Moram se požaliti na promjene raspoloženja, očito ova kombinacija tableta ima loš utjecaj na mene… Sad sam u ludilu uništila sliku koju sam izrađivala 5 sati, zbog mrvice ljepila koja se nazirala….
I luda sam od toga 🤷♀️
Mene ne progesteron ubijao. Od njega sam imala zivcane napadaje. Znojenje, svrbljenje itd.
Znači to bi moglo biti, pa jedino su mi Utrići i Estrofem sada novi...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutro zene!
Evo ga petak je! Ima li danas netko da piski, lovci na sjene su tu hehe.
Danas sam bas dobre volje i zelim vam lijep dan.
Imam jedno pitanjce za Lucky , ides li ti na uzv kada popijes klomifen? Meni je gin rekla kad popijem 5 tabletica (piti cu po 1 dnevno 5 dana) da moram onda doci obavezno na uzv da vidimo stanje i kako sam odreagirala na terapiju.
Jutro zene!
Evo ga petak je! Ima li danas netko da piski, lovci na sjene su tu hehe.
Danas sam bas dobre volje i zelim vam lijep dan.
Imam jedno pitanjce za Lucky, ides li ti na uzv kada popijes klomifen? Meni je gin rekla kad popijem 5 tabletica (piti cu po 1 dnevno 5 dana) da moram onda doci obavezno na uzv da vidimo stanje i kako sam odreagirala na terapiju.
Da da, ja sam morala doci 10 do 12 dc da vidi kako sam odreagirala i kad ce O i pogodio je u dan. Makar mi je sad rekao da iduca 2 ciklusa jos koja sam na klomifenu ne moram dolazit da dobro reagiram (makar bi ja voljela ic al valjda zna sta prica) pa ako ne dode do trudnoce da onda opet zovem i dodem
Thx na odg. I meni je drago da idem na uzv i da pogledamo kako sam reagirala na tabletice ! Bojim se samo hiperstimulacije.
Btw Ima li ovdje koja od vas da je radila test na trombofiliju? Dosli su mi nalazi. U ponedjeljak jedan dio i uredan je a danas drugi ovaj bitniji.
PAI 5g/5g
MTHFR 6677T: HOMOZYGOTE
FACTOR V: normal
ima tu jos nekih stvari sve je u referentnim vrijednostima
Naravno poslala sam odmah nalaze gin. Cekam da mi odg. Vise manje mi se cini ok osim ovog MTHFR. Znam da nismo mi strucne za dati misljenje ali ako je koja imala isti nalaz ...
Lucky mozda bas bude uspjesan ciklus. Znas kako kazu kad najmanje mislis i nadas se stigne iznenadenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji