Ancy jesi vec pocela pit klomi? Koji si dc? Navijam za dobre rezultate na uzv 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nisam jos na klomi. Imam jos nekoliko duphastona za popiti i onda cekanje vjestice pa krecem sa klomi. Nadam se da ce vjestica brzo doci nakon duphast. zadnji put kad sam ga pila je dosla tek 10 dana poslije zadnje tabl Stvarno je ovo sve test za nase strpljenje. Dok ne krenem sa svim time veselim se pratiti tebe. Taman kad ces ti odbrojavati za ne dobiti ja se nadam da cu Ovulirati. I nadam se da se u 11 mj selimo odavde
Prvo da vama javim ovdi.
NEMA TURNEROV SINDROM♥️♥️♥️ UREDAN ŽENSKI KARIOTIP
6 tjedana agonije.
Hvala cure toliko ste pozitivne😘
Prvo da vama javim ovdi.
6 tjedana agonije.
Bajooo, JA SAN PRESRETNA ZBOG TEBE! Sad bi sve one doktore koji su ti rekli da ako je Nifty pokaza da je 100% onda da ima sindrom lipo nazvala i poslala u p.m. Nek se suzdrže takvih komentara posebice, jer čemu postojanje amniocenteze ako je Nifty točan po njima. 🤦🏻♀️ Drago mi je baš da su pogriješili u tvom slučaju. 🧡🧡🧡🧡🧡🎉🎉🎉🎉🎉
Ja sam se nekidan grizla nakon pregleda, ovdje u Njemačkoj je totalno drukčije. Prvo, odbila sam testove poput Niftya i kombiniranog, no ovdje ne se ne mjeri ni nuhalni nabor na redovitom pregledu kao kod nas nego se i za to ide privatno. I ja to nisan znala.
Rekla mi je kao da taj "kombinirani" ( koji je 300€)nije samo statistika nego i naprave veoma detaljan UZV na nekom vrhunskom aparatu i da se malformacije ako postoje vide vec u 12 tt, dok ona iste može vidjeti tek za par tjedana. Al odbila san. Živi bili pa vidili. Malo me peče savjest, al dobro. Nije vidjela ništa zabrinjavajuće zbog čega bi me poslala na daljnje pretrage sad u srijedu.
Čekamo pregled za 4 tjedna. Drugo, osiguranje pokriva samo tri UZV-a u trudnoći, ostalo sve se plaća. Ja bi se ubila kad bi morala čekat 10 tjedana između pregleda da vidim jel sve ok.
Svašta nešto čudno u ovoj Njemačkoj 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Prvo da vama javim ovdi.
6 tjedana agonije.
Ajmeeee odlicno!!
Prvo da vama javim ovdi.
6 tjedana agonije.
Ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe. Jednostavno ne mogu!
Bajo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sad sam sigurna da necu radit te testove!!!!!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prvo da vama javim ovdi.
6 tjedana agonije.
Hvala cure toliko ste pozitivne😘Bajooo, JA SAN PRESRETNA ZBOG TEBE! Sad bi sve one doktore koji su ti rekli da ako je Nifty pokaza da je 100% onda da ima sindrom lipo nazvala i poslala u p.m. Nek se suzdrže takvih komentara posebice, jer čemu postojanje amniocenteze ako je Nifty točan po njima. 🤦🏻♀️ Drago mi je baš da su pogriješili u tvom slučaju. 🧡🧡🧡🧡🧡🎉🎉🎉🎉🎉
Ja sam se nekidan grizla nakon pregleda, ovdje u Njemačkoj je totalno drukčije. Prvo, odbila sam testove poput Niftya i kombiniranog, no ovdje ne se ne mjeri ni nuhalni nabor na redovitom pregledu kao kod nas nego se i za to ide privatno. I ja to nisan znala.
Rekla mi je kao da taj "kombinirani" ( koji je 300€)nije samo statistika nego i naprave veoma detaljan UZV na nekom vrhunskom aparatu i da se malformacije ako postoje vide vec u 12 tt, dok ona iste može vidjeti tek za par tjedana. Al odbila san. Živi bili pa vidili. Malo me peče savjest, al dobro. Nije vidjela ništa zabrinjavajuće zbog čega bi me poslala na daljnje pretrage sad u srijedu.
Čekamo pregled za 4 tjedna. Drugo, osiguranje pokriva samo tri UZV-a u trudnoći, ostalo sve se plaća. Ja bi se ubila kad bi morala čekat 10 tjedana između pregleda da vidim jel sve ok.
Svašta nešto čudno u ovoj Njemačkoj 🤦🏻♀️
Ma nisam ni ja mislila ici na Nify nego mene je moj dr poslao zbog godina i krvarenja te biokemijske trudnoce (a sto se tice ultrazvuka meni je non stop uredan bez ikakvih odstupanja) e da nazvala sam jedino Sparca al jutros nije radio popodne cu ga poslat u pm bez pardona jer mi je on rekao dobro ga je sakrila (na ultrazvuku).
Hvala Sara♥️♥️♥️
Prvo da vama javim ovdi.
6 tjedana agonije.
Ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe. Jednostavno ne mogu!
Bajo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sad sam sigurna da necu radit te testove!!!!!
Ma ne pitaj 3700 kn baceno u vitar♥️♥️♥️♥️
Bajo, ako se ne varam, ti si sad 18-19 tt? Kad ti je termin točno?
Želim ti da ostatak trudnoće provedeš u miru. Nadan se da ćeš brzo moć sve ovo zaboravit i uistinu uživat u trudnoći. 🧡🎉🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajooo, ma toooo!! Iako je agonija trajala, nema veze, bitno da joj je došao kraj!! Bas bas mi je drago zbog tebe...nekako sam i predosjecala da ce sve biti u redu...imas dvoje zdrave djece ma i ovo mora biti zdravo! Hvala dragom Bogu! 🙏🏻
url=https://lilypie.com]
Ja sam jucer imala pregled...samo je vidila gestacijsku i zumanjcanu vrecicu i malo malo ploda...rekla mi je da je plod u maternici, nema nikakvih hematoma i da je sve školski...jos je rano za cuti srce...
Sortiraj odgovore
Najstariji