Ako sam nekoga fulala molim vas ispravite me 🙃

url=https://lilypie.com]
Oprostite na uletu🤣, inače sam na temi potpomognuta vol.3, ali škicnem i tu ponekad pošto se i ja bavim trakicama ponovno, jer je suprugu zadnji nalaz spermiograma dobar-normozoospermia!🤗 Čak sam imala i prije zadnje M, (a nakon što sam tu objavila svoju trakicu na plodni dan) imala dva lagano pozitivna testa, M kasnila 4 dana.. ali onda ipak ništa.
Anitram dobro na kojoj si ti terapiji bila?! Da si sad dobila 40 folikula, a prvi puta samo 4?! 23 oplođene!?🙈🍒🍓🍒
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucky da pijem ujutro i navecer. Odmah sam ja krenula veceras. Cim prije to bolje. 😉
Bas se sad veselim pratiti tvoje trakice i drzim fige da ti upali ovaj put, i da ja samo slijedim tvoj primjer 😉
Ah vidjet cu, jutros sam se probudila s temperaturom laganom, odem na wc vodeni iscjedak, sva sam se poremetila trenutno, jos dan dva se moram rehabilitirat pa krecem jer sam za nista trenutno 🙄
Puj puj prehlada ! Caj, med, vitamini i odmor, nema druge.
Ostale cure Dobro jutro, nadam se da ste bolje nego ovo vrijeme danas!
*
E i zaboravila sam napisati jucer. Pitala sam bas gin za caj od vrkute i sok od cikle. Kaze vrkuta svakako ona ojacava maternicu samo nikako kombinirati vrkutu sa duphastonom ili klomifenom. Znaci pijes vrkutu kad ne pijes tablete. A sok od cikle obavezno, njega mozes stalno. Kaze da klomifen stanjuje stijenku maternice a sok od cikle ju zadebljava. Tako da se idem opskrbiti sa ciklom a vrkutu sam pila mjesec dana ako nije ojacala maternica sad onda ne znam kad ce haha
Jutro cure ja sam se jutros probudila s mucninom i gladnaaa, al ne zelim to pripisivat ikakvim simptomima da se ne razocaram.. A i ima jos 5 dana.. 🙈
Ja ti drzim fige! Neka bude jos jedan veeliki plus! Simptomi su obecavajuci. Rekle smo da se selimo u ljetne
Nista nam ne preostaje draga Lucky nego sok od cikle i udri. A mislim da nam je i Chian rekla da je u dobitnom ciklusu pila sok od cikle!
Cure čestitam svima na plusićima, baš je lijepo pročitati toliko dobrih novosti 🙂
Ajme drzim nam svima 🤞, nekako mi se cini ovaj ciklus pozitivan skroz, pun nekih promjena. Moj m kaze da on samo pravi litnju dicu jer nam je prva curica zaceta u 10.m....

👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
I ja osjecam neku pozitivu i dobre vibracije. Sigurna sam da ce nas jos par ugledati plusice
Oprostite na uletu🤣, inače sam na temi potpomognuta vol.3, ali škicnem i tu ponekad pošto se i ja bavim trakicama ponovno, jer je suprugu zadnji nalaz spermiograma dobar-normozoospermia!🤗 Čak sam imala i prije zadnje M, (a nakon što sam tu objavila svoju trakicu na plodni dan) imala dva lagano pozitivna testa, M kasnila 4 dana.. ali onda ipak ništa.
Anitramdobro na kojoj si ti terapiji bila?! Da si sad dobila 40 folikula, a prvi puta samo 4?! 23 oplođene!?🙈🍒🍓🍒
Joj. Doktor ti je meni reko da je prosli put bilo dosta folikula ali su bili prazni ili u njima nije bilo zrelih js. I da ovaj put zeli dobiti dosta zrelih js. Tako da mislim da je vec u startu ocekivo hiper. I da ce mi uz stopericu dati jos neku duplu dozu necega. A i vidlo se na ultrazvuku zadnjem da ih ima mnogo. A od terapije sam imala ovako.
1 do 4dc - Bemfola 300 ie
5 do 10dc - Bemfola 225 ie + Luveris 75 ie
6 do 10dc - Orgalutran 0.25/0.5
Ovitrelle + 2x Triptofem 0.10mg
Devojke, imam pitanje.. danas mi je 6dpo, hcg test nemam ali zato mi je ostalo jos par lh trakica.. i kad ti djavo ne da mira juce i danas sam pisnula po jednu.. da po zavrsetku O nema uopste druge crte ili se uvek javlja bleda druga crta?
Kao sto rekoh radila sam juce, druga je bila bleda, danas isto bleda ali za nijansu jaca nego juce...

👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji