Oprostite na uletu🤣, inače sam na temi potpomognuta vol.3, ali škicnem i tu ponekad pošto se i ja bavim trakicama ponovno, jer je suprugu zadnji nalaz spermiograma dobar-normozoospermia!🤗 Čak sam imala i prije zadnje M, (a nakon što sam tu objavila svoju trakicu na plodni dan) imala dva lagano pozitivna testa, M kasnila 4 dana.. ali onda ipak ništa.
Anitram dobro na kojoj si ti terapiji bila?! Da si sad dobila 40 folikula, a prvi puta samo 4?! 23 oplođene!?🙈🍒🍓🍒
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucky da pijem ujutro i navecer. Odmah sam ja krenula veceras. Cim prije to bolje. 😉
Bas se sad veselim pratiti tvoje trakice i drzim fige da ti upali ovaj put, i da ja samo slijedim tvoj primjer 😉
Ah vidjet cu, jutros sam se probudila s temperaturom laganom, odem na wc vodeni iscjedak, sva sam se poremetila trenutno, jos dan dva se moram rehabilitirat pa krecem jer sam za nista trenutno 🙄
Puj puj prehlada ! Caj, med, vitamini i odmor, nema druge.
Ostale cure Dobro jutro, nadam se da ste bolje nego ovo vrijeme danas!
*
E i zaboravila sam napisati jucer. Pitala sam bas gin za caj od vrkute i sok od cikle. Kaze vrkuta svakako ona ojacava maternicu samo nikako kombinirati vrkutu sa duphastonom ili klomifenom. Znaci pijes vrkutu kad ne pijes tablete. A sok od cikle obavezno, njega mozes stalno. Kaze da klomifen stanjuje stijenku maternice a sok od cikle ju zadebljava. Tako da se idem opskrbiti sa ciklom a vrkutu sam pila mjesec dana ako nije ojacala maternica sad onda ne znam kad ce haha
Jutro cure ja sam se jutros probudila s mucninom i gladnaaa, al ne zelim to pripisivat ikakvim simptomima da se ne razocaram.. A i ima jos 5 dana.. 🙈
Ja ti drzim fige! Neka bude jos jedan veeliki plus! Simptomi su obecavajuci. Rekle smo da se selimo u ljetne
Nista nam ne preostaje draga Lucky nego sok od cikle i udri. A mislim da nam je i Chian rekla da je u dobitnom ciklusu pila sok od cikle!
Cure čestitam svima na plusićima, baš je lijepo pročitati toliko dobrih novosti 🙂
Ajme drzim nam svima 🤞, nekako mi se cini ovaj ciklus pozitivan skroz, pun nekih promjena. Moj m kaze da on samo pravi litnju dicu jer nam je prva curica zaceta u 10.m....
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
I ja osjecam neku pozitivu i dobre vibracije. Sigurna sam da ce nas jos par ugledati plusice
Oprostite na uletu🤣, inače sam na temi potpomognuta vol.3, ali škicnem i tu ponekad pošto se i ja bavim trakicama ponovno, jer je suprugu zadnji nalaz spermiograma dobar-normozoospermia!🤗 Čak sam imala i prije zadnje M, (a nakon što sam tu objavila svoju trakicu na plodni dan) imala dva lagano pozitivna testa, M kasnila 4 dana.. ali onda ipak ništa.
Anitramdobro na kojoj si ti terapiji bila?! Da si sad dobila 40 folikula, a prvi puta samo 4?! 23 oplođene!?🙈🍒🍓🍒
Joj. Doktor ti je meni reko da je prosli put bilo dosta folikula ali su bili prazni ili u njima nije bilo zrelih js. I da ovaj put zeli dobiti dosta zrelih js. Tako da mislim da je vec u startu ocekivo hiper. I da ce mi uz stopericu dati jos neku duplu dozu necega. A i vidlo se na ultrazvuku zadnjem da ih ima mnogo. A od terapije sam imala ovako.
1 do 4dc - Bemfola 300 ie
5 do 10dc - Bemfola 225 ie + Luveris 75 ie
6 do 10dc - Orgalutran 0.25/0.5
Ovitrelle + 2x Triptofem 0.10mg
Devojke, imam pitanje.. danas mi je 6dpo, hcg test nemam ali zato mi je ostalo jos par lh trakica.. i kad ti djavo ne da mira juce i danas sam pisnula po jednu.. da po zavrsetku O nema uopste druge crte ili se uvek javlja bleda druga crta?
Kao sto rekoh radila sam juce, druga je bila bleda, danas isto bleda ali za nijansu jaca nego juce...
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Devojke, imam pitanje.. danas mi je 6dpo, hcg test nemam ali zato mi je ostalo jos par lh trakica.. i kad ti djavo ne da mira juce i danas sam pisnula po jednu.. da po zavrsetku O nema uopste druge crte ili se uvek javlja bleda druga crta?
Kao sto rekoh radila sam juce, druga je bila bleda, danas isto bleda ali za nijansu jaca nego juce…
Uvijek bude blijeda crta kod LH trakica.
Sortiraj odgovore
Najstariji