Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dreamer97
    30. Rujan 2020. 13:03

Devojke treba mi vas savet 
    Proslog meseca sam isla kod ginekologa preventivno 10dc i rekla mi je da bi ovulacija mogla biti sutra eventualno prekosutra (11dc-12dc), folikul je bio 19mm. Iako smo pokrili te dane, nista se nije desilo 
    Danas mi je 6dc, narucila sam lh trakice, sutra stizu (pakovanje od 5kom), kada da pocnem da ih koristim? Ciklusi uredni na 28-29-30 dana (nikad manje ili vise). 

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

• Dreamer97
    30. Rujan 2020. 13:22

Lucky🍀

Dreamer97

Devojke treba mi vas savet
    Proslog meseca sam isla kod ginekologa preventivno 10dc i rekla mi je da bi ovulacija mogla biti sutra eventualno prekosutra (11dc-12dc), folikul je bio 19mm. Iako smo pokrili te dane, nista se nije desilo
    Danas mi je 6dc, narucila sam lh trakice, sutra stizu (pakovanje od 5kom), kada da pocnem da ih koristim? Ciklusi uredni na 28-29-30 dana (nikad manje ili vise).

Pa po tome bi ti O najkasnije bila 16dc ako ćemo po školski da je lutealna 14 dana, počni možda od 11, 12 dc i naruči si s njuškala trakice, jeftinije su i isplativije, a dođu u roku par dana pa možeš piškit do mile volje

Da li salju za Srbiju? Iz malog sam grada i ove sam jedva nasla i to su morali da naruce.

👱🏼‍♀️ 24
    🧔🏻 24
    ➕ 25.11.

Silver Moon
    30. Rujan 2020. 14:09

https://ibb.co/ZVwWrpq prva od dolje dakle zadnja je od danas u 13h ...2 i 3 od zadnje su od jucer...hoce ovo tamnit sad sta mislite recimo danas oko 18h napravit 1 i sutra u 10 i u 18 tak mi je plan...ja sam iskreno mislila da mi je prosla danas 20 dan ciklusa

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Rujan 2020. 15:30

Leptir ja ti isto koristim te zelene. Ne znam sta da ti kazem ja hvatam taj pik ali jos nista kod mene. Moje zadnje dvije trakice od jucer i prekjucer su nekako tamne kao ova tvoja zadnja. Svejedno mislim da to jos nije to i da bi trebale jos punoo vise potamniti tako da nastavi pratiti dalje. 
    Ja ako nista ne postignem u ovom ciklusu definitivno prelazim na roza trakice jer sam cula da je puno lakse uhvatiti s njima O.  

• Tonka55
    30. Rujan 2020. 16:11

Svaka čast žene, baš se širi pozitivna vibra od svih vas 🙂🙂 I ja sam se pitala par mj, hoću li IPL kupovat ili neću.. Sad sam ga kupila pa šta bude 🙂
    Leptir, najbolje da uzmemo roze i ja sam istu muku mučila. 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

Tonia♥️
    30. Rujan 2020. 17:03

Tommyfame

Tonia

Tommyfame ja te se sjećam od prije dok sam aktivna bila…al bas radi ovakvih situacija volim skicnut kak su cure 😄 cestitam od srca, super lijepa i pozitivna priča 🥰 zelim lijepu, mirnu i urednu trudnoću. Uživaj u svom blaženom stanju 🙏 cestitam još jednom 😍

Heeej draga :) sjecam se i ja tebe.. kako si? Vidim u potpisu da te svasta snaslo ☹

Kaćajoj da sam jednom imala takve misli.. bilo mi je skroooz nepojmljivo da ja budem trudna. Stalno su me u mislila negativne misli kocile. I kad sam ih napokon pustila i promjenila ploču u glavi ulovila se mala mrvica ❤

Takoder nasla sam jedan video meditacije..koji mi je jako pomoglo. Ciklus kad sam zatrudnila nisam nista uzimala (do tad nema sta nisam trpala u sebe 🙈) samo sam izdvojila 20 min dnevno i odslusala tu meditaciju.

Ako koja voli to mogu je poslati.. 🥰

Tommyfame dobro sam ti, evo nakon dvije biokemijske isla na klasičnu operaciju mioma(otvaranje trbuha) jer su se u prvoj T povećali i očito smetali... tak da se sad pazimo barem 6-7mj do idućeg pokusavanja :( al dobro,brzo će to proći 😉
    Al bas mi je drago zbog tebe 🥰 nadam se da će biti sto manje trudničkih "slatkih" muka :)))

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Silver Moon
    30. Rujan 2020. 20:42

https://ibb.co/D49zBpH

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

Silver Moon
    30. Rujan 2020. 20:44

Eto to je to jel to sad to ili su jos sanse da potamni ...prvi mjesec radim trakice pa se informiram znaci 3 trakice zadnje od danas. Ovu zadnju sam u 20 radila cisto da vidim zanimalo me oce bit promjene kakve

💃 25
    🤵29
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    1.postupak IUI 11.9.23.

Mallla
    30. Rujan 2020. 21:13

Leptir2014

https://ibb.co/D49zBpH

Zaista zbunjujuće. Rekla bi da su za tebe definitivno roze trakice. Al ne mogu dokučiti kako je ova jedna ovako potsmnila a onda slijedeće dvije ništa i nema pika... Mislim ta tamna nije pik al je dosta tamna. Čak bi se i odlučila brojat je kao pik.
    A jel možda mjeriš bazalnu temp? 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Rujan 2020. 21:14

Od 3 današnje trakice najtamnija je prva... Pa pretpostavljam da je jučer ili sinoć bio pik.... Mene muž sinoć lovio za akciju a ja odbila... Nema druge nego bečeras da ja zaskočim njega 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.