Maša žao mi je!
Anchy jako tužna priča, nezamisliva a na žalost stvarna. I onda još takav odnos doktorice koji je užasan! Svakako bi bilo dobro okrenuti i nebo i zemlju da dobiješ taj nalaz.
Sanjich sretno! Da nam uskoro javiš plusić tu! Znači obradu si napravila? Jesi voljna malo napisati što kako je detektirano kod vas i na koji postupak idete, gdje u tako to 😁 Ima nas tu još na korak do MPO pa da nas malo iz prve ruke obaspeš informacijama!
Hvala svima <3
Ja sam dva puta išla na humanu, prvi put sa spremnom većinom nalaza i odma je rekao icsi jer je muzu ( da udala sam se u medjuvremenu hihi) spermio dosta loš... dao mi je da izvadim jos pokoju glupost cini mi se cisto radi reda da ne bude evo je dosla i odma krece.. ali mi je taj dan rekao da se odem upisat na listu za 10 ili 11 mjesec..
drugi dolazak tamo pogledao te nove hormone i rekao moze sljedeci mjesec napisao protokol i objasnio proceduru..
Ja imam pcos ( ali redovne M i ovulacije) , muz slow swimmerse i manji broj njih po zadnjem nalazu( al to je stres nije mu se radilo to pa odma je nes bezveze izaslo haha)
Realno gledajuci ne vjerujem da bi trebalo biti velikih problema jer je vecinom muski faktor u pitanju .. ali ako i ne uspije nema predaje bitno da smo krenuli :P i doci ce nam svima malo cudo prije ili kasnije
https://ibb.co/3SzGys9
Znaci ovako mi se desilo vec 3 put ovaj mj
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Ali to je nesto kao sjena al samo 3 puta a radim od 5dana ciklusa svaki dan oko 10 i oko 16 do 19 h kako kad. Nez dal cese debljat il je to to ciklusi 26 do 36. Ne forsiramo bebu al zelim uhvatit svoju ovulaciju i pratit ju 3mj konstantno tako d avidim koliko mi traje 1 dio a kolko 2 dio ciklusa.
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Nez do kad da radim trake prvobitno sam mislila radit od zadnjeg dana m sv edo ovulacije cim ona prode prestat ih radit
Pa slj ciklus opet od zadnjeg dana m do ovulacije...d ane koristim bzv iza ovul...al ovo nijednom nije maks potamnila...
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Heeej cure,
neke me tu znaju neke ne..no evo da vam ispričam svoju priču :)
prije par dana sam napokon ugledala svoj + <3 <3
taman smo bili na pretragama za mpo, izvadili sve nalaze i rekli fuck it, ajmo kupiti hrpu alkohola i idemo na more hahah
i večer prije mora meni krenula ogromna sluz..ništ mi nije jasno, gledam kalendar plodni bi trebali biti tek nakon mora. No ajd..
Godišnjica braka, vino i pogled na more.. čista romantika hahha pokrili mi više nego i kada haha
I eto 9dpo, ja ustala ne osječam se dobro. Glavobolja,vrtoglavica, sinusi ubijaju, temparatura..reko jbte skršila me prehlada (ili korona) haha ide muž guglat i veli eee a veli dr.google da kad je implantacija zna pasti imunitet. Ja reko imam imunitet ko u vola nema to veze sa tim..haha
i došao 11dpo ja i dalje bolesna..žvačem grejp, žvače on mene.. i na 12dpo aj ja nešto bolje,napokon mogu hodati bez mantanja, odem na wc piškim i izađe mi plodna služ sa smeđom žilom. Reko jbte jesam možda kakala a da nisam skužila hahha kažem ja mužu jbte opet netko kuha ajvar!! on na to: pa kako ti sa tim začepljenim nosom osjetiš?? i eto za pol sata osjeti i on hhaha
12dpo aj idem test napraviti, idem na djevojačku pa reko hoću se sašit ko haljinica ili neću..i ono odmah se crtica pokazala. Izgleda da neću haha
Otišla i kupila još 5 testova (da nadoknadim sve one negativne) i bome svi pozitivni <3
i tek nakon 12dpo su mi krenuli menga grčevi.
No eto izgleda da je stvarno pad imuniteta bio moj glavni simptom :)
Cure moje, ja vam želim sve do jedne imate što prije ovako blesave priče :) i bolne cice i valunge..hahaha
isprike na podužem postu :D
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hej Leptir ovoliko koliko vidim O još nije na vidiku! Nastavi radit 1 dnevno, kada vidiš da su uzastopno tamnije onda počmi 2 puta dnevno ili ako baš želiš cijelo vrijeme dva puta dnevno nastavi tako. Lad bude blizu pika i pik bit će jasno da je to to. Te zelene trakice su malo brljave al pokažu pik kad je!
url=https://lilypie.com]
Ajde budem jos koji dan na kraju cu cijeli ciklus proc a nece bit nigdje o xD
Slikam onda za 2 3 dana da vidim dal ce doc mozda bude kasnije danas mi je 19 dc...Nez kolko bi bilo oke ak je maks ciklus 36 dana koje bi bill ok razdoblje na papiru od traka pise 36dan da je 18 dan ciklusa to bi trebalo biti jucer al mozda je kasnije dan dva...slikam onda u slucaju da pocnu tamnit.Jer je meni gin rekod a imam cistu na ljevom jajniku al je mala i nije hitna za terapijubil tak nes i to je to nije pricljiv lik...
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Nadam se da cu ju upecat barem d aznam okvirno koje dane mi je xD i uopce dal ju imam. Onda ubacim sliku ako ne pocne tamnit nes ne stima jel trebam onda neke druge trake ili sto onda? Jer ova gospoda ima trakice 20mIU ima 30 to su kao srednje i nisko osjetljive 40mlU.
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Lucky, sretno sutra sa FR!! Simptomi ti ne zvuče loše 🙈
Mallla, šta je sa tempicom? I dalje nisko, ha? Pa nemoš vjerovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji