Mene toliko zivcira moj neredoviti ciklus. Bas zavidim vama kojima je koliko toliko redovan. Ja em ne znam kad cu i dal cu dobiti M ne znam ni kad je O.
....
Pijem ovu vrkutu ali citala sam da za te cajeve i biljne pripravke treba minimalno 3 mj proci da bi poceli djelovati.
I eto stvarno ne znam kako sam ja uopce ostala trudna prvi put s obzirom na situaciju. To je bilo stvarno cudo.
Prvi put kad sam ostala trudna O je bila na 41 dc pa sad ti reci...to je sve nenormalno kod mene...
Ja cu jos pricekati i raditi trakice svaki dan. Sumnjam da ce doci M. Ako se nista ne izdogada u narednih tjedan dva idem kod gin. Moram onda smisliti s njom ratni plan. Neka mi da tablete ili nesto za O jer mene ovo cekanje i hoce nece, kad ce i dali ce izluduje pomalo.
....
Pricala sam neki dan s jednom frendicom.. i bas me razljutila. Kaze ona meni pa kako si prvi put ostala trudna pusti te trakice i radi sve kao prosli put.
Da prvi put nisam planirala trudnocu. Sad zelim i planiram. Ako pustim to samo tako proci ce ko zna koliko vremena, a ja sam nestrpljiva i ne zelim cekati.
Zapravo nisam bila ni svjesna koliko zelim dijete dok nisam ostala trudna.
Eto doslo mi je morala sam se ispuhati
Lucky ja cu tvojim stopama!
I mislim kao Sanjarka mozda nije PMS drzim fige
Lucky, tempica ti je dobra. Ne mora ti znacit pms. Pomalo.
Ancy, ja sam nakon spontanog dva i po miseca pila vrkutu, ciklusi nikad duzi. Ne znam da li je vrkuta uzrokovala to, al sigurno je doprinijela tome. Kad san je prestala piti, i počela sa noćurkom koje se piju radi plodne sluzi, samo do O, ostala sam trudna taj ciklus. Ne govorim da je ovo dobitni recept, naravno, ali vrkuta kod dosta zena ima kontraefekt. Nemoj se ljutit na prijateljicu, posebice ako nije prosla ono sto si ti. Ja sam svojjm rodicama rekla da pokusavamo ponovo, a cime san se sve sopala prva tri ciklusa im nisam rekla sve dok im nizan obznanila trudnocu, a 4. ciklus ostala trudna kad san sa svim skoro prestala i poslala u neku stvar, i stvarno rekla sebi da pretjerujen, da cu izludit sebe i supruga, Rekle su mi da san luda kad su cule sve preparate🙈. Al ne shvacaju one, dobile su jedna troje, jedna dvoje dice, bez puno truda, ova druga je cak i kad joj se sve poklopilo i kad su odlucili bas tad ici na bebu, odmah drugi ciklus ostala trudna. Bez trakica bez apsolutno iceg. I normalno je da ne razumiju, zato nisan puno ni govorila.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara slazem se sa tobom. Ne treba se ljutiti nije ona prosla to. Znam da ti svi ljudi oko nas u najboljoj namjeri govore neke stvari, nekad i bez razmisljanja pa svasta kazu. Ali ono u momentu kad mi je to rekla tlak mi se digao
..
Cula sam i procitala bas tu po forumu i za kontra efekte tih cajeva kapi i raznoraznih pripravaka. Sve smo mi razlicite. A covjek vise nije pametan, pa ides probati sve u nadi da ce se nesto pokrenuti.
Meni se cini da ja nemam ni sa ni bez pripravaka O ni M Nisam imala 2 mj O ni M , nakon duphastona sam pocela sa tom vrkutom i pijem prenatalne. Ali nekako ne vjerujem da ce mi sad odjednom caj nakon toliko godina neredovitih M magicno sve to ispraviti. Jos malo cu pustiti a onda idem do gin i radimo ratni plan.
...
Nadam se da ce i mene Malla uskoro staviti na listu
Lucky mi smo na slicnom danu ciklusa (dan razlike).. evo i mog grafa:
https://ibb.co/2nfWp5q
Od simptoma jedino imam otecene grudi i nalete vrucine (neku vecer 38 temp😅). I na skampe (koje inace obozavam) mi se digao zeludac..
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Imam jedno pitanje: Kako spojite link od FF na forum pa da ide direktan prikaz i da se dolje odbrojavaju dani ciklusa? 🤔
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Žao mi je @anitram, ali što kažeš guramo dalje...
Vidim da zelene trakice još zezaju 🙈
Neka nam se malo i trudnice naše jave da čujemo dobre vijesti ❣️
Kod mene smeđarenje uz bolove evo već 4,5 dana u tragovima i svaki dan mislim evo sad će a ona nikako 🙄 Dugo ga nisam imala, ali ovaj ciklus je totalni promašaj pa bolje da sad sve ispucam u njemu 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/BTF7QbY
Koliko dugo treba da dode do ov recimonpocne tamnit ljeva crta u roku kolkiko dana ili satice ona potamnit
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
https://ibb.co/6tbWgcp
19dc je pocela se vidjet ta druga danas mi je 22 /36
I stalno su podjednake osim 20 dc kad je malo tamnija al ne skroz.
Pa me sad to malo buni nakon sto ovul prode dal onda skroz izblijedi ili moze jos koji dan bit ta druda testna il kako se vec ta zove kontrolna je stalno al ova druga nikako da dode pa je to cudno
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Sad nez dal je prosla ovul.ili ce tek doc vec me izmorilo ovo svakid an radim mislilia sam bude oko 10 do 15 dana a tek 19 pocela tamniti i od tad se lagano vide obje znaci 19 20 21 i danas 22 dan 4 dana se vidi kao sjena a radim od 5dana svaki dan id o 19 je bilo skroz bijelo i sad je ta sjena kao i sad mene zanima ako tko moze rec kolko dana ce mi to tak bit ispada da su plodni mi ovi svi dani xD joj
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji