Tommyfame kako se ne bi sjećali ❤️ Čestitam! Prrdobra priča…. Sačuvaj šivanje za kedno 2 godine 😁😊 jako mi je drago da si nam se javila s tako lijepom pričom. Želim ti dosadnu trudnoću ❤️
Lucky pa dakle očekujem ujutro sliku fanoznog FR pa nek ne zaFRkava 😊 ima da ukaže II.
Chian da da moja temp. Traži naftu 😁😂 anovulatorni ciklus nema šta drugo bit… Šteta silnih trakica.
Leptir, nastavi piškat možda se kroz dan dva ukaže pik a možda ti je ciklus bez ovulacije ovaj put.
Mirjam s popodnevnom temp ne možeš znati gotovo ništa… Ali daj Bože da bude drugačije!
Ma da, inace ne primjecujem nikakve promjene temp na svom tijelu al ovo sam jucer osjetila bas jako, 😄Al moze biti jednostavno da je do hladnijih dana
Mirjam ma može to biti znak i T, svaka od nas je različita i ne bi bilo čudno da je znak ali isto tako ne mora bit.
Dođe meni M jutros s paketićem u ruci, šta nosi trakiceee... Kad sam ja odustala i ne kupila nove stiže ebay i to roze, nakon svega ipak su mi roze naj naj.
I naravno da sam radila ono što nikom ne preporučim i što se ne radi piškila sam je odma.. I vidi nje što se pravi frajerica https://ibb.co/6P8q9RQ
E sad ili će popodne bit pik ili je unazad dan dva bio ostaje za vidjeti!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure!
Amelie da, ni ne idem kod te soc. ginekologice nego idem privatno...ova je stvarno koza. A u tu zgu je tako tesko naci jos soc. gin koji primaju pacijente..vec bi ju promijenila 100 puta. Budem taj test privat otisla napravit i mirna sam.
Lucky jebemu, ali bude idemo dalje u nove pobjede!
Ja jos piskim po trakicama....i dalje nema pika kao malo su tamnile pa sad su tog intenziteta vec par dana...ne znam evo...
i dalje mislim da ima jos nade za pik posto su mi ciklusi nepredvidljivi...vidjeti cemo...
Tommyfame, čestitam! Baš mi je drago da ste uspjeli doma napraviti bebača
Vidim u ranijim postovima, da si ti išla u Betuplus, možeš mi reći kako si bila zadovoljna sa njima? Da li rade i neradnim danima/blagdanima?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Vidim u ranijim postovima, da si ti išla u Betuplus, možeš mi reći kako si bila zadovoljna sa njima? Da li rade i neradnim danima/blagdanima?
Možda to nisi bili ti, nego komentirala nekom drugom :), pardon ako je tako...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Da Lucky kao nešto počelo trzat kod mene. Iako neznam kakva je crtica bila jučer ili prekjučer jer nemam s čim usporedit al be bi bio prvi put da mi O bude na 24dc. A imam jutros i klizavu sluz samo ne mogu je skroz potpisat pod EGg
url=https://lilypie.com]
Malla ma mrak su te roza trakice! Ja sam si narucila sad njih..dok ne dodu koristim zelene.
I drzim figetine da stvarno dode do O i pokazu ti trakice pik. Da mozemo odbrojavati i cekati i tvoj testic
Odmah sam i ja puna nade da ce se i kod mene pokazati nesto na trakicama
Žene mučim se s nekim osjećajima. S obzirom da nikad nisam bila trudna, da je svaki test bio bijel imam osjećaj kao da je to za mene nešto nedodirljivo, nestvarno. Ne mogu to opisat. Kao da se to meni nikad neće dogoditi, da se događa svima osim mene. Nisam odustala, ali mislim da će taj plus za mene bit kao lutrija. Ako i kada... Nisam ni s mužem o tome pričala jer znam da bi me odma izgrdio da moram razmišljati pozitivno, ali teško je
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Možda to nisi bili ti, nego komentirala nekom drugom :), pardon ako je tako…
Heeej,dada nisam tamo isla :)
Mi smo taman krenuli u Vinogradsku kod dr.Bolance koji je preeeeedivaaaan + i zgodan je 🙈😂
Hvala vam cure ❤ jos uvijek nisam nadosla da sam trudna a bome ni muž 😂 jucer mi veli ee seksat ćemo se kad ti prođe menga!! Ja reko fineee by me 😂 no nacekat ces se haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfame ja te se sjećam od prije dok sam aktivna bila...al bas radi ovakvih situacija volim skicnut kak su cure 😄 cestitam od srca, super lijepa i pozitivna priča 🥰 zelim lijepu, mirnu i urednu trudnoću. Uživaj u svom blaženom stanju 🙏 cestitam još jednom 😍
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi