Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2020. 05:40

Amelie

Chian drzim fige i sretnoooo!:) Bas lijepe vijesti!!
    Martina i za tebe se nadam da ce se jos pokazati plusic.. drzi se.. i imam jedno pitanje ako nije problem sto ovdje nije ta tema.. vidjela sam da si komentirala kako imas trombofiliju. Smijem pitati koje mutacije i sto su ti dr rekli glede terapije? Ti si u Njemačkoj jelda? Kako tamo gledaju na to.. ovdje koliko vidim se cure moraju trgati da dobe heparin.. ne znam jel to suludo ili je slabo dokazano da djeluje ili koji vrag? Ja sam PAI-I homozigot 4G/4G i MTHFR heterozigot. Mozda je vrijeme da se narucim i kod hematologa?🙄

Evo ovako sad cu ti poslat u slici sta ja imam. Ovo moje je nasljedna trombofilija koja se prenoso sa majke na kcerku. Mene su odmah poslali geneticarki kad sam izgubila malu. Tako smo to i otkrili. Moj tip trombofilije ne predstavlja problem i svakodnevnom zivotu nego kad ostanem trudna. Terapija je nakon ustanovljene trudnoce korisiti Heprain inekcije do kraja trudnoce i 4 tjedna nakon. Ne znam dali ovdje salju odmah sve zene koje imaju pobacaje geneticarima. Al znam da je u Hrvatskoj to koma. 

Mallla
    29. Rujan 2020. 07:20

ODBROJAVANJE 9/2020
    SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
    chiAn - 28. 09. 2020 - ❤️➕ 
    Leoni - 28.09.2020. - kasni ❤️
    Maša25 - 29.09.2020 - 0 dana ❤️
    ODBROJAVANJA 10/2020
    Anitram1982 - 01.10.2020. - 3 dana ❤️
    Malalala - 02.10.2020. - 4 dana ❤️
    LenaEna - 03.10.2020. - 5 dana ❤️
    Kiky - 05.10.2020. - 7 dana ❤️
    LHBaby1 - 05.10.2020. - 7 dana ❤️
    Lucky - 06.10.2020. - 8 dana ❤️
    Mallla - 09.10.2020. - 11 dana ❤️
    Tina25 - 17.10.2020. - 19 dana ❤️
    Maryy29 - 21.10.2020. - 23 dana ❤️
    3sreca - 26.10.2020. - 28 dana ❤️

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 07:23

Lucky🍀

Sanjarka 😘
    Evo tempica mi se vratila na 36.8 juhuuu 🥳

😍🤞🤞🤞
    Kad piskis? Vec si 9dpo 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Rujan 2020. 07:55

Jutro zenske 
    Da se nadovezem na test za trombofiliju! Ja sam dakle izgubila bebu u 30 tt znaci 7 mj trudnoce. Prva trudnoca mi je bila moji svi nalazi tokom cijele trudnoce savrseni. Nikad nisam imala spontani prije niti prekide trudnoce ni nista slicno. Nalazi nakon obdukcije su pokazali da je beba bila zdrava. Znaci nije imao nikakvih problema geneticki zdravo musko dijete tako je pisalo u nalazima obdukcije. E sad....moja gin kod koje sam vodila trudnocu (privatno) je rekla da bi trebala na test na trombofiliju jer to je jedino jos sto je mogao biti uzrok. Otisla sam kod svoje soc gin po uputnicu za test na trombof. i ona me ladno odbila. 
    Zbog korone nisam ni mogla doci do nje nego me sestra ladno na vratima otpilila sa recenicom doktorica kaze da vam ne moze dati uputnicu vase dijete nije umrlo od toga...
    E sad...kako ona zna da nemam trombofiliju ne znam ocito je vidoviti milan. Nista mi drugo preostalo nije nego da odem privatno i platim. Nisam jos to obavila ali moram. Radi svoga mira. Jer ne planiram izgubiti jos jedno dijete zbog doktorice koja me nije htjela poslati na test. 
    To je lijepa nasa Hrvatska. Navodno je pretraga skupa i doktori su teski u davanju uputnica. Vjerovatno je tako i sa terapijom ako se otkrije da imas trombofiliju. Ugl uzas...

Maša🤰🏼
    29. Rujan 2020. 09:37

Evo curke ja procurila i ovaj mjesec :/ 
    Nista sta cemo idemo u lov na sljedeci mjesec 👌❤️🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

29. Rujan 2020. 09:44

Chian drago mi je vidjeti tvoj plusić!!! 
    Ja sam nakon čini mi se sto godina došla Vas malo popratit.. a uopće nije puno prošlo koliko nisam pisala a čini se vječnost.. vidim puno novih lica svima sretno i da se što manje zadržite na ovim temama :)

Ja za 2 tjedna krećem s postupkom :) Veselim se i nadam se da će sve biti uredu..

Saro ljubim te , kako si <3

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 09:56

Sanjich🤞🤰

Ja sam nakon čini mi se sto godina došla Vas malo popratit.. a uopće nije puno prošlo koliko nisam pisala a čini se vječnost.. vidim puno novih lica svima sretno i da se što manje zadržite na ovim temama :)

Ja za 2 tjedna krećem s postupkom :) Veselim se i nadam se da će sve biti uredu..

Saro ljubim te , kako si &lt;3

Sretno! ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    29. Rujan 2020. 10:52

Maša žao mi je!
    Anchy jako tužna priča, nezamisliva a na žalost stvarna. I onda još takav odnos doktorice koji je užasan! Svakako bi bilo dobro okrenuti i nebo i zemlju da dobiješ taj nalaz.
    Sanjich sretno! Da nam uskoro javiš plusić tu! Znači obradu si napravila? Jesi voljna malo napisati što kako je detektirano kod vas i na koji postupak idete, gdje u tako to 😁 Ima nas tu još na korak do MPO pa da nas malo iz prve ruke obaspeš informacijama! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    29. Rujan 2020. 11:00

Sanjich🤞🤰

Saro ljubim te , kako si &lt;3

Pala si mi 1000x na pamet. 🤗 Nek si se javila, napokon! Drago mi je da krećete u postupak, puno sreće vam želim!!!🥰🥰🥰
    Ja sam odlično, čekam sljedeći pregled, hvala na pitanju! 
    Javi se još koji put da znamo da si dobro!  🧡

Lucky, čekamo čekamo taj FR 😂🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    29. Rujan 2020. 11:17

Lucky🍀

Sara i ti nam se javi nakon svog pregleda da se veselimo napretku tvoje mrvice 🧡
    Svi čekaju taj FR, a ja uopće ne znam jel bi išta mogao pokazat, nemam nikakve posebne simptome, samo dosta iscjetka svaki dan bijelog, gustog, i uglavnom me probada stalno dolje, najčešće s lijeve strane, pogotovo kada stojim, može bit svašta, ali isto tako ne mora bit ništa, tako da sam još skroz neutralna oko svega.

Pa to i je najbolji način za nosit se sa iscekivanjem. Svakako držim fige🤞🏻🤞🏻🤞🏻🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.