Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Lipanj 2020. 22:55

Sanjich🤞🤰

Sta vi mislite kad bi vi najranije testirale.. Na cb digitalni pise 5dana prije ocekivane m? Haha jaoo smisna sam si

Koji si  dpo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

22. Lipanj 2020. 00:53

ODBROJAVANJA6/2020
    Rita36 - 8.6.2020 - ???
    KDS - 10.6.2020 -♥️➕
    Pixie14 - 10.6.2020 - ???
    Lucky - 21.6.2020 - 1 dan kasni
    Simba - 24.6.2020 - 2 dana
    Sanjich - 25.6.2020 - 3 dana
    Fancy - 30.6.2020 - 8 dana
    ODBROJAVANJE 7/2020
    Jelenajelena - 2.7.2020 - 10 dana
    Anitram - 3.7.2020 - 11 dana
    Siijjj - 4.7.2020. -12 dana
    Mallla - 6.7.2020. - 14 dana
    Mmarie -6.7.2020. -14 dana
    Maki994 - 6.7 2020 - 14 dana
    Bajo - 9.7.2020 - 17 dana
    Miakamo - 9.7.2020 - 17 dana
    Ivkica -9.7.2020 - 17 dana
    TiKi92 - 11.7.2020 - 19 dana
    chiAn6 - 13.7.2020 - 21 dana
    BruNa - ???
    Siskizg - ???

silver
    22. Lipanj 2020. 03:14

Eto i mene, bila danas na dogovorenom UZV. Danas sam CD10, desni jajnik folikul 15.2 mm, endometrij 7 mm. Idem ponovno u srijedu.
    Da li je netko od vas cure ikada pratio ovulaciju UZVom? Meni je ovo prvi mjesec da pratimo, ali već 3 sam saznala koji jajnik će ovulirati jer sam prije 2 bila na brisevima a prošli na vađenju hormona pa su usput i provjerili UZV, i znači sva zadnja 3 mjeseca ovuliram na desnoj strani. Doktor kaže da to nije tako uobičajeno ali misli da nije nikakav problem. Ima netko iskustva sa tim? Znam da ne ovuliraš naizmjenice, koja strana će biti je baš random događaj ali 3mj samo desna strana pa si mislim šta je sa lijevom, zašto je lijena!  

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

22. Lipanj 2020. 06:00

silver

Eto i mene, bila danas na dogovorenom UZV. Danas sam CD10, desni jajnik folikul 15.2 mm, endometrij 7 mm. Idem ponovno u srijedu.
    Da li je netko od vas cure ikada pratio ovulaciju UZVom? Meni je ovo prvi mjesec da pratimo, ali već 3 sam saznala koji jajnik će ovulirati jer sam prije 2 bila na brisevima a prošli na vađenju hormona pa su usput i provjerili UZV, i znači sva zadnja 3 mjeseca ovuliram na desnoj strani. Doktor kaže da to nije tako uobičajeno ali misli da nije nikakav problem. Ima netko iskustva sa tim? Znam da ne ovuliraš naizmjenice, koja strana će biti je baš random događaj ali 3mj samo desna strana pa si mislim šta je sa lijevom, zašto je lijena!

Da nema pravila. No ne moras se oko toga brinuti. Jedino ak nemas jedan jajovod. Onda ni jajasce nema kuda otidi do maternicie odnosno ni ne moze biti oplodeno kad sperma nemre do njega. Zato uzivaj i nebitno di je O glavno da se desava 😉. Za sada meni izgleda sve ok sto se tice velicine folikula i endometrija.  Pij sok od cikle i jedi ananas jos par dana da si malo podebljas endometrij. Al bude se on zadebljo za jos koji dan al nije na odmet. Ja recimo ovuliram na desnoj strani stalno. Al ja imam cistu pa ona popapa sve ostalim folikulama. 

silver
    22. Lipanj 2020. 06:48

🦋Anitram1982🦋

silver

Da nema pravila. No ne moras se oko toga brinuti. Jedino ak nemas jedan jajovod. Onda ni jajasce nema kuda otidi do maternicie odnosno ni ne moze biti oplodeno kad sperma nemre do njega. Zato uzivaj i nebitno di je O glavno da se desava 😉. Za sada meni izgleda sve ok sto se tice velicine folikula i endometrija. Pij sok od cikle i jedi ananas jos par dana da si malo podebljas endometrij. Al bude se on zadebljo za jos koji dan al nije na odmet. Ja recimo ovuliram na desnoj strani stalno. Al ja imam cistu pa ona popapa sve ostalim folikulama.

Hvala ti! Imam oba jajovoda, i kažu oba otvorena  Da, ananas inače jedem svaki ciklus haha, obožavam ga a uz to je koristan! Da te odmah pitam, znam da ti imaš iskustva sa tim, doktor mi je rekao ako u srijedu folikul bude 18-20 mm da bi mi dao hCG injekciju, znači ako ju dobijem ne moram se baviti trakicama jer bit će pozitivne, a isto tako i testovi na trudnoću jel? Trebala bih ga možda pitati koliko hCG-a će mi dati pa o tome ovisi kada će i izaći iz organizma?? To sve znači da sam ovaj ciklus slobodna od bilo kakvih testova haha, samo temperatura... jeeeeee!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

22. Lipanj 2020. 07:07

silver

🦋Anitram1982🦋

silver

Da nema pravila. No ne moras se oko toga brinuti. Jedino ak nemas jedan jajovod. Onda ni jajasce nema kuda otidi do maternicie odnosno ni ne moze biti oplodeno kad sperma nemre do njega. Zato uzivaj i nebitno di je O glavno da se desava 😉. Za sada meni izgleda sve ok sto se tice velicine folikula i endometrija. Pij sok od cikle i jedi ananas jos par dana da si malo podebljas endometrij. Al bude se on zadebljo za jos koji dan al nije na odmet. Ja recimo ovuliram na desnoj strani stalno. Al ja imam cistu pa ona popapa sve ostalim folikulama.

Hvala ti! Imam oba jajovoda, i kažu oba otvorenaDa, ananas inače jedem svaki ciklus haha, obožavam ga a uz to je koristan! Da te odmah pitam, znam da ti imaš iskustva sa tim, doktor mi je rekao ako u srijedu folikul bude 18-20 mm da bi mi dao hCG injekciju, znači ako ju dobijem ne moram se baviti trakicama jer bit će pozitivne, a isto tako i testovi na trudnoću jel? Trebala bih ga možda pitati koliko hCG-a će mi dati pa o tome ovisi kada će i izaći iz organizma?? To sve znači da sam ovaj ciklus slobodna od bilo kakvih testova haha, samo temperatura…jeeeeee!!

Da tako je.  Kad dobijes stopericu taj dan oznacis kao pik. I drugi dan nastupa O. Imajte odnose taj dan i dan poslje i dan iza.Testove nemoj raditi prije 12DPO. Ubiti zavisi koju ces dozu dobiti. Al preporucam bez obzira koja doza bila da prije tog dana ne radis testove. Sretno 🤞🤞

22. Lipanj 2020. 07:24

simba

Sanjich🤞🤰

Sta vi mislite kad bi vi najranije testirale.. Na cb digitalni pise 5dana prije ocekivane m? Haha jaoo smisna sam si

Procitaj si postotke tocnosti na testu. Cini mi se da pise da je za testiranje 5 dana unaprijed samo 55 posto, tako da je velika vjerojatnost da će ti bit minus ako i jesi T. No, gle, ak ti nije skupo, i et ideš probat, mi čekamo na novosti!😅😆

Jutro  ovaj jeftini iz mullera negativan, bijel kao snijeg..cb čuvam do srijede ili četvrtka ....

22. Lipanj 2020. 07:55

Sanjich🤞🤰

simba

Sanjich🤞🤰

Procitaj si postotke tocnosti na testu. Cini mi se da pise da je za testiranje 5 dana unaprijed samo 55 posto, tako da je velika vjerojatnost da će ti bit minus ako i jesi T. No, gle, ak ti nije skupo, i et ideš probat, mi čekamo na novosti!😅😆

Jutro ovaj jeftini iz mullera negativan, bijel kao snijeg..cb čuvam do srijede ili četvrtka ….

ajoj bas mi zao :( ali sacekaj jos malo :) civaj taj drugi testic

• tinchy-_-
    22. Lipanj 2020. 08:07

Curke imam još dva dana do vještice.. Kinez mi nije ništa pokazao..a iz fore sam napravila i trakicu koja je bila pozitivna .zašto to??? :)

22. Lipanj 2020. 08:11

Ma uranila sam ja.. 9dpo mi je  kalendar pokazuje M za 3 dana ali je O kasnila pa ja očekujem M tek u nedjelju a ne u četvrtak... nije mi vrag dao mira pa sam ju popiskila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.