Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2020. 12:24

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Bajoprobaj brusnicu, sok, caj, jedi sušenu isto. I pij puno tekućine. Probaj i Uvin čaj.
    Sanjich strahovi su normalni i sve mi imamo te dane. Razumijem strah, al neće ti pomoć. Stres samo pogoršava situaciju. Nedilja je, otiđi lipo na more il u šetnju onim ogoljenim Marjanom, pa otiđi na mješano meso u Bakre, bit će bolje, neces puno razmišljat o tome 😉😉😉🧡

Nemogu i ne zelim nikud jer ja nemam s kim o ovome pricat..nitko ne razumije, okruzena sam ili zenama koje imaju sad bebicu ili sa zenama koje ih nd zele niti imat.. Danas jednostavno nemms snage za druge price jer me ne zanimaju..

Povrh svega, valjda od ovog stresa i borbe udebljala sam se 10 kila.. Samo trpam i nema sanse se obuzdat… Nisam ni sad debela ali se osjecam ocajno a izgovori za trening su mi da cu si poremetiti ciklus.. ( prosle god bila na dijeti skinula 12 kila i nisam imala O i sjebala sve cikluse)
    Oprostite ako sam unjela dozu negativnosti u temu.. Javim se kad malo dodjem k sebi.

😘🤞

Nisi ti unjela dozu negativnosti nikako. I nemoj tako misliti. Zato sto prolazimo sve isto. I svima su se desili trenuci koje ti osjecas. To je normalno za situaciju u kojoj jesmo. Ali nisi sama. To znaj. Jer i sama vidis ovdje nas ima dosta koje prolazimo isto kao i ti. I sve sto kazes razumijemo. Dajemo savjete kako bi trebalo ali na sebi samimam ne tesko to primijeniti jer lakse je rec nego uciniti. Ti uradi za sebe ono sto tebe veseli i usrecuje. A ovdje mozes reci sve svoje misli i nitko te nece osudivati. ❤

peggy95
    21. Lipanj 2020. 12:28

https://ibb.co/Dw2tc98 evo pisnula sam jedan mullerov.. kao ima neka sjenica ali sam vec dosta puta piskila danas🙈

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

simba
    21. Lipanj 2020. 12:28

Sanjich🤞🤰

Sara🌻 (Mrljica)

Bajoprobaj brusnicu, sok, caj, jedi sušenu isto. I pij puno tekućine. Probaj i Uvin čaj.
    Sanjich strahovi su normalni i sve mi imamo te dane. Razumijem strah, al neće ti pomoć. Stres samo pogoršava situaciju. Nedilja je, otiđi lipo na more il u šetnju onim ogoljenim Marjanom, pa otiđi na mješano meso u Bakre, bit će bolje, neces puno razmišljat o tome 😉😉😉🧡

Nemogu i ne zelim nikud jer ja nemam s kim o ovome pricat..nitko ne razumije, okruzena sam ili zenama koje imaju sad bebicu ili sa zenama koje ih nd zele niti imat.. Danas jednostavno nemms snage za druge price jer me ne zanimaju..

Povrh svega, valjda od ovog stresa i borbe udebljala sam se 10 kila.. Samo trpam i nema sanse se obuzdat… Nisam ni sad debela ali se osjecam ocajno a izgovori za trening su mi da cu si poremetiti ciklus.. ( prosle god bila na dijeti skinula 12 kila i nisam imala O i sjebala sve cikluse)
    Oprostite ako sam unjela dozu negativnosti u temu.. Javim se kad malo dodjem k sebi.

😘🤞

Trči! Slušalice u uši i trči! Dušu dalo za izbijanje negativne energije. Poslje upali neku komediju ili dokumentarac! Čitaj knjige! Šetaj! Jednostavno nema ništa od negative.. I druženje sa curama koje nemaju djecu i trenutno ne planiraju je po meni dobra stvar. Malo o nekim drugim temama pričati pomaže psihi! Uostalom, pitanje je samo vremena kad ćeš ostati T, a do tad se ne izluđuj!😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    21. Lipanj 2020. 12:36

peggy95

https://ibb.co/Dw2tc98 evo pisnula sam jedan mullerov.. kao ima neka sjenica ali sam vec dosta puta piskila danas🙈

Koji ti je dpo? Ja nist ne vidim. Al opet je drugačije uživo! Pričekaj do uto i ponovi! Tad bi trebala bit uočljiva ako je T u pitanju!🤞🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Fancy
    21. Lipanj 2020. 12:39

peggy95

Ja vidim neku sjenicu, a nije ni prvi urin. Zvuci ovecavajuce. Ako imas priliku, kupi clearblue plus, on je meni na 8 dpo pokazao sjenu🤞

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    21. Lipanj 2020. 13:03

peggy95

Peggy, vidim sjenicu. Držim fige da je 👶🏻🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• MJ317
    21. Lipanj 2020. 13:32

Koliko su pouzdane lh trakice umjesto testa? Piskila jucer i prekjucer, blijeda blijeda druga crta, cak ne sjena nego se vidi crta, ali bas blijeda. Ako danas opet napravim provat cu stavit sliku. Poanta je da mi je danas 22 DC, otprilike 9 DPO. Moze li uopce ista pokazat? 

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Lipanj 2020. 13:44

Sanjich🤞🤰

Jutro, meni ce danas ocito bit los dan, probudila sam se bas tuzna s mislima da zasto se uopce nadam da cu uspjet prirodno… Izjeda me to cekanje.. Naravno jos je prerano za test a ja vec nemam strpljenja

Draga moja kao sto je Martina rekla sve prolazimo isto i zato i jesmo na ovom forumu :). I meni je isti dan kao i tebi. Probudila se tuzna i cijeli dan sam na rubu suza... Nigdje mi se i s nikim ne ide. Ali postoje takvi periodi kad malo padnes samo se treba brzo podignuti i misliti pozitivno. Meni je danas 6 DPO i nemam nikakvih simptoma, cak me grudi manje bole nego prosli mjesec. Tako da sam i ja vec izgubila volju cekati da ne dođe vjestica.
    Ovaj ciklus sam pila Femisan A kapi i sad se mislim da mi nije to mozda zbog njih

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Fancy
    21. Lipanj 2020. 14:15

MJ317

Koliko su pouzdane lh trakice umjesto testa? Piskila jucer i prekjucer, blijeda blijeda druga crta, cak ne sjena nego se vidi crta, ali bas blijeda. Ako danas opet napravim provat cu stavit sliku. Poanta je da mi je danas 22 DC, otprilike 9 DPO. Moze li uopce ista pokazat?

Lh test kroz cijeli ciklus i treba da pokazuje manje ili vise blijedu testnu liniju..

Not that fensi, ekšli..

• MJ317
    21. Lipanj 2020. 14:16

Fancy

MJ317

Lh test kroz cijeli ciklus i treba da pokazuje manje ili vise blijedu testnu liniju..

Aha. Ok, hvala :) jos nesto. Znaci li nesto konstantna trodnevna bol u jajniku, ili oko njega? Inace nikad nemam tu bol..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.