Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:26

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Evo u stadiju smajlića napokon 🙈https://ibb.co/GPWQwk4
    Žene jel se triban brinit šta crta na CB nije tamnija od kontrolne?
    Mi smo jutros, prije nego san testove napravila, pokrili. Kad jos preporucate? 🙈🙈🙈🙈

Još koji dan, za sigurno još naredna 3 dana

Ma to svakako, nego se mislim, ocu li opet veceras ili da pricekam jutro. 😂 Da nadođu vojnici.

Ubacili ste vojnike danas, oni nek cekaju, pa ih ubacite ponovo sutra, bolje da su jaci 💪🏼🤭

Haha hvala na savjetu, tako sam se nekako i mislila. Btw, čitan ti potpis, odvalila san. 😂 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    22. Lipanj 2020. 10:26

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Mi smo jutros, prije nego san testove napravila, pokrili. Kad jos preporucate? 🙈🙈🙈🙈

Ma to svakako, nego se mislim, ocu li opet veceras ili da pricekam jutro. 😂 Da nadođu vojnici.

Pa pričekaj ujutro, ako danas već jesi...to je ok! I ja sam čitala da su vojnici najbolji oko 7 ujutro ahhaha! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:29

Sanjich🤞🤰

Sara večeras ak ponovis garant će bit tamnije.. tako meni na cb.. BTW najbitnije da si pokrila danas.. sad koliko puta dns hahah
    Meni je subota bila takva , navečer tamnije od kontrolne i cijelu nedjelju tamnija od kontrolne..s tim da mi je ginica u ponedjeljak rekla da je već kasno u nedjelju bilo… valjda ona vidi šta na uzv pametnije pa može reći kad je jajasce krenulo put jajovoda

U svakom slučaju dns si već pokrila i imaš i veceras k sutra party u krevetu..pa čitala sam da su spremiti u jutarnjem seksu bolji da se lakše probijaju imaju snagu hahhaa

A da znas da sam planirala sinoc, al kako smo legli, samo sam mu rekla: ma mogu ti tvoji vojnici pričekat do ujutro. Muž zavarija, ja odma zaspala.  Sad mislim da mi je dobra odluka sta san ih ostavila. Živcira me ovo planiranje oko ovih dana. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:30

silver

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Pa pričekaj ujutro, ako danas već jesi…to je ok! I ja sam čitala da su vojnici najbolji oko 7 ujutro ahhaha!

Pa tad nan je i bila ura. U 6:50 bazalna, i onda akcija 😂😂😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    22. Lipanj 2020. 10:37

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Pa pričekaj ujutro, ako danas već jesi…to je ok! I ja sam čitala da su vojnici najbolji oko 7 ujutro ahhaha!

Pa tad nan je i bila ura. U 6:50 bazalna, i onda akcija 😂😂😂😂😂

Savršeno!! haha! Ali ovo što kažeš da te živcira to planiranje, joj eeeeej svaki mjesec mislim ok sve ćemo mi to fino isplanirati nema žurbe niti panike, a svaki put me to toliko istresira i onaj filing da nikad nije dosta...hahah...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Masha&medo
    22. Lipanj 2020. 10:41

Pozdrav cure,
    nova sam ovdje i priključujem se forumu s istim ciljem kao i vi. :)
    Počela sam koristiti LH trakice ONESTEP zelene.
    Je li potrebno ne mokrit određeno vrijeme prije testiranja ili ne piti tekućine prije?
    Može li se koristiti prvi jutarnji urin ili tijekom dana?
    Kad i kako je nabolje?
    Hvala :)

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:45

Lucky, ja svoga doneklr razumin, ima psorijazu pa su ga šopali raznim medovima i kojekakvin splačinama kroz mladost, nebili psorijaza nestala. I bilo mu je uvijek odvratno, i stvarno mu neželim još to uvaljivat. Ako ovaj mjesec ne urodi plodom, kupit ću ekstrakt maca praha, u kapsulama i to će pit. Ne buni se na tablete. Iako pruža malo otpora, kao neće on vodit racuna o tome. I opet razumin, ja san ta koja je luda, ne on. Ovako mi daje do znanja da pretjerujem. 🙈 Svejedno pije. 
    Silver, nadan se da nećemo zadugo. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

22. Lipanj 2020. 10:46

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky, ja svoga doneklr razumin, ima psorijazu pa su ga šopali raznim medovima i kojekakvin splačinama kroz mladost, nebili psorijaza nestala. I bilo mu je uvijek odvratno, i stvarno mu neželim još to uvaljivat. Ako ovaj mjesec ne urodi plodom, kupit ću ekstrakt maca praha, u kapsulama i to će pit. Ne buni se na tablete. Iako pruža malo otpora, kao neće on vodit racuna o tome. I opet razumin, ja san ta koja je luda, ne on. Ovako mi daje do znanja da pretjerujem. 🙈 Svejedno pije.

Nas je sljedeci mjesec garantiram 🤞🤞🤞

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:47

Lilo23

Sara🌻 (Mrljica)

Ja bi ti rekla da jos veceras pokrijete to prije spavanja i kad obavite ne dizi se nego ravno spavat. Tako je meni bilo dobitno prvo smo ujutro prije testova i onda navecer prije spavanja i odma islia spavat i eto mala mrva se uhvatila tako da probaj jos nocas nista te ne kosta
    Oprostite sto upadam ko padobranac pratim vas svaki dan i svima vam drzim fige za plusice 🥰

Lilo23 hvala, svaki je savjet dobrodošao 💛🧡❤️ Samo ti upadaj kad god imaš šta za kazat. Nije ovo VIP klub da će te ko izbacit😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:51

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Da istina je, mi bi sve odjednom natrpale u sebe samo da se sto prije primi 🙈🙈😂😂 oni su malo opusteniji, ali opet eto nama za ljubav malo popuste 🥰
    Btw ja sam popiskila jednu lh eto jer mi je bilo dosadno i nesto sam morala popiskit 😂
    https://ibb.co/bdV20fx
    Postaju tamnije, a nisam cak niti zadrzavala nesto predugo i pila vodu normalno

Napravi jos jedan HcG. Mislim, ako ti ne dolazi...

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.