https://ibb.co/Rj1KWrL
Znaci to je to. Juce sam uhvatila pik . Jel to znaci da je juce bila ovulacija ili da ce tek biti? S' obzirom na to da sam imala bolove u jajniku tj ziganje,rekla bih da je bila sinoc bas kad je bila i ta druga linija bas debela. E sad,kad osetimo tako taj bol, jel to znaci da je ovulacija tek pocela,zavrsila .. ? Ufff gomila pitanja,ne zamerite
Pa ko ce to znat ženo. 😂🙈 Uvatila si pik, zabetoniraj jos ako mozete, ostalo ce tvoje tijelo odradit. Bome si školski primjer ovulacije. Na 14. dan. Drzim fige za plusic 😉
😂😂😂😂 hvakaa tii,i nasmeja me 🤣🤣 jos danas da potvrdimo onda . Hahaha 😂 i ja drzim figee 😘🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Jutro, meni ce danas ocito bit los dan, probudila sam se bas tuzna s mislima da zasto se uopce nadam da cu uspjet prirodno… Izjeda me to cekanje.. Naravno jos je prerano za test a ja vec nemam strpljenja
Draga moja kao sto je Martina rekla sve prolazimo isto i zato i jesmo na ovom forumu :). I meni je isti dan kao i tebi. Probudila se tuzna i cijeli dan sam na rubu suza… Nigdje mi se i s nikim ne ide. Ali postoje takvi periodi kad malo padnes samo se treba brzo podignuti i misliti pozitivno. Meni je danas 6 DPO i nemam nikakvih simptoma, cak me grudi manje bole nego prosli mjesec. Tako da sam i ja vec izgubila volju cekati da ne dođe vjestica.
Ovaj ciklus sam pila Femisan A kapi i sad se mislim da mi nije to mozda zbog njih
Meni je 7 dpo ili 8 dpo.. Sise ne osjecam, iscjedak ssmo jucer malo izaslo, nis me ne grci.. Znaci 0 simptoma
Simptomi ništa ne govore. Milijuni zena a i ja sama sam bila ostala trudna a da nisam znala do testa. Ne treba previse osluškivati tijelo i traziti nekakve simptome jer ih tako rano nema. Pa ja skoro svaki mj osjetim kad mi je O, bolove u jajnicima, grčiće, umor itd.. i hrpa žena će napisati baš to kao simptom trudnoće. I kako da razlikuješ? Nikako. Koliko god da znaš svoje tijelo, ono nije mašina i ne funkcionira na isti način svaki mj.
To si u potpunosti u pravu. Svaka zena jw drugacija i svaki ciklus nije isti. Ja sam u prosloj trudnoci pravila test tek nakon 12 dana kasnjenja i to na nagovor prijateljice jer sam htjela zvati gin. za pregled zasto mi kasni pa mi je ona savjetovala da napravim prvo test. Jer tad nismo planirali i dogodilo se a nisam imala bas nikakve simptome i jos sam radila fizicki jer je bio 8 mj...turizam,sezona.samo su me tad sise posteno bolile. Jeli koja od vas probala mjerit temp. u toku dana? Moja svaki dan skoci oko 37.-37.2.a ujutro bude 6+36.7-8
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Žene, ja kao "smireno" pratim trakicama, vidit cete kako je smireno zapravo🤦🏻♀️ neke čak nisan ni očitala. Al danas san dolj baš mokra, i sad se brišem nakon mokrenja, sluz mi počinje bit onako kao od bjelanjka, al opet u njoj malo smeđe sukrvice. Pokušavam se ne nervirat, nekako mislim da san čula da to nije problem, iako mi je prosli misec slično bilo, tad su bilj končići al onako baš crvenkasti. Neka se susrela sa tim možda i da je kao sve bilo ok? Spontani baš sredi tijelo, iako toga nekad ni nismo svjesne.
https://ibb.co/tcmcwT9
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Žene, ja kao "smireno" pratim trakicama, vidit cete kako je smireno zapravo🤦🏻♀️ neke čak nisan ni očitala. Al danas san dolj baš mokra, i sad se brišem nakon mokrenja, sluz mi počinje bit onako kao od bjelanjka, al opet u njoj malo smeđe sukrvice. Pokušavam se ne nervirat, nekako mislim da san čula da to nije problem, iako mi je prosli misec slično bilo, tad su bilj končići al onako baš crvenkasti. Neka se susrela sa tim možda i da je kao sve bilo ok? Spontani baš sredi tijelo, iako toga nekad ni nismo svjesne.
https://ibb.co/tcmcwT9
Nisam se susretala s tim ali sto se tice spontanog to si u pravu. Meni je gin. rekao da nakon spontsnog treba cekati 4 miseca da se tijelo vrati u normalu i izbalansiraju hormoni.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Kod mene trakica i danas ista 🙄 Sve mi se cini da ce biti kao i prosli ciklus ... 10 dana ista nijansa. Izludiiiiit ce meeee 😩
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sara odi na tko planira i radi na bebi. Mislim da ce ti bit sve jasno kad vidis nick 🤦♀️😂
Jutro, meni ce danas ocito bit los dan, probudila sam se bas tuzna s mislima da zasto se uopce nadam da cu uspjet prirodno… Izjeda me to cekanje.. Naravno jos je prerano za test a ja vec nemam strpljenja
Draga moja kao sto je Martina rekla sve prolazimo isto i zato i jesmo na ovom forumu :). I meni je isti dan kao i tebi. Probudila se tuzna i cijeli dan sam na rubu suza… Nigdje mi se i s nikim ne ide. Ali postoje takvi periodi kad malo padnes samo se treba brzo podignuti i misliti pozitivno. Meni je danas 6 DPO i nemam nikakvih simptoma, cak me grudi manje bole nego prosli mjesec. Tako da sam i ja vec izgubila volju cekati da ne dođe vjestica.
Ovaj ciklus sam pila Femisan A kapi i sad se mislim da mi nije to mozda zbog njih
Meni je 7 dpo ili 8 dpo.. Sise ne osjecam, iscjedak ssmo jucer malo izaslo, nis me ne grci.. Znaci 0 simptoma
Simptomi ništa ne govore. Milijuni zena a i ja sama sam bila ostala trudna a da nisam znala do testa. Ne treba previse osluškivati tijelo i traziti nekakve simptome jer ih tako rano nema. Pa ja skoro svaki mj osjetim kad mi je O, bolove u jajnicima, grčiće, umor itd.. i hrpa žena će napisati baš to kao simptom trudnoće. I kako da razlikuješ? Nikako. Koliko god da znaš svoje tijelo, ono nije mašina i ne funkcionira na isti način svaki mj.
To si u potpunosti u pravu. Svaka zena jw drugacija i svaki ciklus nije isti. Ja sam u prosloj trudnoci pravila test tek nakon 12 dana kasnjenja i to na nagovor prijateljice jer sam htjela zvati gin. za pregled zasto mi kasni pa mi je ona savjetovala da napravim prvo test. Jer tad nismo planirali i dogodilo se a nisam imala bas nikakve simptome i jos sam radila fizicki jer je bio 8 mj…turizam,sezona.samo su me tad sise posteno bolile. Jeli koja od vas probala mjerit temp. u toku dana? Moja svaki dan skoci oko 37.-37.2.a ujutro bude 6+36.7-8
Ma znam ja to sve.. Samo eto volila bi znat ili k
Je ili nije bez obzira na ishod.. Ovo cekanje mene satare🤞➕👶
I btw. Imam kojekakve simptome koje ne zelim spominjat jer kad dodje minus cu sama sebi bit uzas pa radje sutin sad nego da neko misli evo vidi je umislja opet... Al evo napisat cu pa sta ko nislio mislio.. Imam neki cudan osjecaj kao da mjehurici prolaze kroz jajnike ili nes.. I boli me al ne grcevi nego neka tupa bol po sredini maternice ne sa strane kao... Zgaravica 3 dana vec ali jedem kruha sta mi inace kao skodi.. Luda luda jbga 🤦♀️
Ajme Sanjich, baš navijam za tebe. Mogu samo zamislit kako se osjećaš i koje ti sve misli prolaze kroz glavu. Saljem ti virtualni najveci zagrljaj, sve će bit u redu. 🧡
Btw, ne bum komentirala ono, nek joj je sritno, kako god se zvala. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajme Sanjich, baš navijam za tebe. Mogu samo zamislit kako se osjećaš i koje ti sve misli prolaze kroz glavu. Saljem ti virtualni najveci zagrljaj, sve će bit u redu. 🧡
Btw, ne bum komentirala ono, nek joj je sritno, kako god se zvala. 🙈
Hvalaa tiii 🖤🖤🖤🤞 ne znam kako druge zene koje jos duze pokusavaju ostanu pribrane.. Ja dns kak sam poludila psihicki odma pomislim eto pms pa budem jos ludja haha sva sreca nisam ostala doma nego s prijom po gradu.. Fasovala je zara i cevapi
😂
Sortiraj odgovore
Najstariji