Nista id onog mog cudnog testa i sjenice. Dobila sam 😡
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Jutro, ni kod mene nekih znacajnih promjena, osim sto mi je izasao prist na bradi velicine mjeseca 😂😂. Ne pamtim kad mi je zadnji put izbio jer inace nemam nikakvih problema s tim niti u PMS i temp je lagano porasla. Ali ima jos vremena, danas sam 7DPO.
https://ibb.co/FwYt9qL
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nista id onog mog cudnog testa i sjenice. Dobila sam 😡
A joj ajmee
Kod mene dva dana do M. Jedno veliko ništa! Nema prištića na bradi ili nosu. Onaj famouzni jedan što bude. Naprotiv, sva sam si lijepa 🤣🤣Ne bole me sise, ne boli me ni stomak, nikakve najave za M. Čim sam se tu počela družit po forumu, ode sve u kuki.🤣
👩33g
👨42g
👦4g
Sta vi mislite kad bi vi najranije testirale.. Na cb digitalni pise 5dana prije ocekivane m? Haha jaoo smisna sam si
Procitaj si postotke tocnosti na testu. Cini mi se da pise da je za testiranje 5 dana unaprijed samo 55 posto, tako da je velika vjerojatnost da će ti bit minus ako i jesi T. No, gle, ak ti nije skupo, i et ideš probat, mi čekamo na novosti!😅😆
Jutro ovaj jeftini iz mullera negativan, bijel kao snijeg..cb čuvam do srijede ili četvrtka ….
Ma ignoriraj ga, kao da ga nisi ni napravila. Stvarno je bilo rano, prerano.😁 zamisli da si kupila samo dva testa.😅
👩33g
👨42g
👦4g
Hvala ti! Imam oba jajovoda, i kažu oba otvorenaDa, ananas inače jedem svaki ciklus haha, obožavam ga a uz to je koristan! Da te odmah pitam, znam da ti imaš iskustva sa tim, doktor mi je rekao ako u srijedu folikul bude 18-20 mm da bi mi dao hCG injekciju, znači ako ju dobijem ne moram se baviti trakicama jer bit će pozitivne, a isto tako i testovi na trudnoću jel? Trebala bih ga možda pitati koliko hCG-a će mi dati pa o tome ovisi kada će i izaći iz organizma?? To sve znači da sam ovaj ciklus slobodna od bilo kakvih testova haha, samo temperatura…
jeeeeee!!
Da tako je. Kad dobijes stopericu taj dan oznacis kao pik. I drugi dan nastupa O. Imajte odnose taj dan i dan poslje i dan iza.Testove nemoj raditi prije 12DPO. Ubiti zavisi koju ces dozu dobiti. Al preporucam bez obzira koja doza bila da prije tog dana ne radis testove. Sretno 🤞🤞
OK, onda ako dobijem hCG u srijedu označavam to kao pik. Hvala ti na info. Inače nisam nikad testirala prije 13dpo, ono dan prije očekivane M, tako da vjerujem da ću se suzdržati. Ako budem luda baš, gnjavit ću vas
(i muža naravno haha)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sta vi mislite kad bi vi najranije testirale.. Na cb digitalni pise 5dana prije ocekivane m? Haha jaoo smisna sam si
Procitaj si postotke tocnosti na testu. Cini mi se da pise da je za testiranje 5 dana unaprijed samo 55 posto, tako da je velika vjerojatnost da će ti bit minus ako i jesi T. No, gle, ak ti nije skupo, i et ideš probat, mi čekamo na novosti!😅😆
Jutro ovaj jeftini iz mullera negativan, bijel kao snijeg..cb čuvam do srijede ili četvrtka ….
Ma ignoriraj ga, kao da ga nisi ni napravila. Stvarno je bilo rano, prerano.😁 zamisli da si kupila samo dva testa.😅
Ma to me samo prizemljilo.. sad ću uspjeti sacekat valjda još koji dan..Al smisno je kako sam ka gledala i naginjem ga a ono nis.
Sortiraj odgovore
Najstariji