Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    22. Lipanj 2020. 10:51

Mashaa

Pozdrav cure,
    nova sam ovdje i priključujem se forumu s istim ciljem kao i vi. :)
    Počela sam koristiti LH trakice ONESTEP zelene.
    Je li potrebno ne mokrit određeno vrijeme prije testiranja ili ne piti tekućine prije?
    Može li se koristiti prvi jutarnji urin ili tijekom dana?
    Kad i kako je nabolje?
    Hvala :)

Imam i ja te zelene, uglavnom pisnem u popodnevnim satima. Prije toga ne pijem puno vode i ne idem na wc bar 2-3h.
    Zenske, mislim da se kod mene blizi ovulacija, trakice pocinju tamniti, a libido i iscjedak se pojacavaju. Sutra idem na uzv, papu i briseve pa cu dobiti i vizualnu potvrdu ima li kakvih folikula. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

22. Lipanj 2020. 10:51

Sara🌻 (Mrljica)

Lilo23

Sara🌻 (Mrljica)

Evo u stadiju smajlića napokon 🙈https://ibb.co/GPWQwk4
    Žene jel se triban brinit šta crta na CB nije tamnija od kontrolne?
    Mi smo jutros, prije nego san testove napravila, pokrili. Kad jos preporucate? 🙈🙈🙈🙈

Ja bi ti rekla da jos veceras pokrijete to prije spavanja i kad obavite ne dizi se nego ravno spavat. Tako je meni bilo dobitno prvo smo ujutro prije testova i onda navecer prije spavanja i odma islia spavat i eto mala mrva se uhvatila tako da probaj jos nocas nista te ne kosta
    Oprostite sto upadam ko padobranac pratim vas svaki dan i svima vam drzim fige za plusice 🥰
    Lilo23 hvala, svaki je savjet dobrodošao 💛🧡❤️ Samo ti upadaj kad god imaš šta za kazat. Nije ovo VIP klub da će te ko izbacit😂

Znaciiii i veceras u napaaaaad hahha jao daj boze , bas navijam za tebee

22. Lipanj 2020. 10:53

Mashaa

Pozdrav cure,
    nova sam ovdje i priključujem se forumu s istim ciljem kao i vi. :)
    Počela sam koristiti LH trakice ONESTEP zelene.
    Je li potrebno ne mokrit određeno vrijeme prije testiranja ili ne piti tekućine prije?
    Može li se koristiti prvi jutarnji urin ili tijekom dana?
    Kad i kako je nabolje?

Evo da kazem sto su mene naucile cure ovdi .
    Trakice se koriste izmedu 10 i 23 sata . Do pika piskis 1 trakicu dnevno a kad pocne tamnit 2 trakice , s time da smanjis unos tekucine par sati prije testa , znaci 3-4 sata prije neg pisnes suzdrzis se od wc i tekucine, odnose dan prije pika, na dan pika i dan poslje . Pik je kada su obe crtice iste ili je testna jace boje od kontrolne . 
    I onda cekas na ne dolazak vjestice 😘

• Masha&medo
    22. Lipanj 2020. 10:57

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 10:58

Lilo23 na zapovijed! Neću se bunit, pogotovo suprug 🙈😂
    Sanjich 💪🏻 hvalaaa.🧡
    Bajo nadam se 🤞🏻💛. Kad je tebi O? Jel bar po isjetku znas ili možeš pretpostavit?
    Tiki92 u akciju i onda izgleda da iščekujemo zajedno. ☺️
    Mashaaa dobrodošla. Sve ti je Tiki napisala. Samo ja tim trakicama nisam bila zadovoljna, doduse, jos sam.manje da ovima koje sad imam. Nema mi do onih rozih. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    22. Lipanj 2020. 11:52

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky, ja svoga doneklr razumin, ima psorijazu pa su ga šopali raznim medovima i kojekakvin splačinama kroz mladost, nebili psorijaza nestala. I bilo mu je uvijek odvratno, i stvarno mu neželim još to uvaljivat. Ako ovaj mjesec ne urodi plodom, kupit ću ekstrakt maca praha, u kapsulama i to će pit. Ne buni se na tablete. Iako pruža malo otpora, kao neće on vodit racuna o tome. I opet razumin, ja san ta koja je luda, ne on. Ovako mi daje do znanja da pretjerujem. 🙈 Svejedno pije.
    Silver, nadan se da nećemo zadugo. 🤞🏻

Da istina je, mi bi sve odjednom natrpale u sebe samo da se sto prije primi 🙈🙈😂😂 oni su malo opusteniji, ali opet eto nama za ljubav malo popuste 🥰
    Btw ja sam popiskila jednu lh eto jer mi je bilo dosadno i nesto sam morala popiskit 😂
    https://ibb.co/bdV20fx
    Postaju tamnije, a nisam cak niti zadrzavala nesto predugo i pila vodu normalno

Napravi jos jedan HcG. Mislim, ako ti ne dolazi…

Pa nije jos dosla, niti imam od jucer vise one grceve kao zadnjih par dana sto sam imala, grudi i dalje napuhnute i smeta mi cak i ona lagana pidzama, a evo nakon 10min trakica jos tamnija, majko mila ubit ce me ovaj ciklus 😵🤪

Lucky, ciklusi sa cistama imaju tamne LH trakice. Zato recimo žene sa PCOS-om se ne mogu puno oslanjati na trakice.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

22. Lipanj 2020. 12:09

Sara🌻 (Mrljica)

Lilo23 na zapovijed! Neću se bunit, pogotovo suprug 🙈😂
    Sanjich 💪🏻 hvalaaa.🧡
    Bajo nadam se 🤞🏻💛. Kad je tebi O? Jel bar po isjetku znas ili možeš pretpostavit?
    Tiki92 u akciju i onda izgleda da iščekujemo zajedno. ☺️
    Mashaaa dobrodošla. Sve ti je Tiki napisala. Samo ja tim trakicama nisam bila zadovoljna, doduse, jos sam.manje da ovima koje sad imam. Nema mi do onih rozih.

Prosli put je bila tocno na sredini ciklusa za sada nemam nesto iscjedka pa ce mo vidit🤞🙏

Sara 🌸
    22. Lipanj 2020. 12:22

https://ibb.co/L60CDZL
    Ja mislim da je menj to sad to ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

22. Lipanj 2020. 12:40

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky, ja svoga doneklr razumin, ima psorijazu pa su ga šopali raznim medovima i kojekakvin splačinama kroz mladost, nebili psorijaza nestala. I bilo mu je uvijek odvratno, i stvarno mu neželim još to uvaljivat. Ako ovaj mjesec ne urodi plodom, kupit ću ekstrakt maca praha, u kapsulama i to će pit. Ne buni se na tablete. Iako pruža malo otpora, kao neće on vodit racuna o tome. I opet razumin, ja san ta koja je luda, ne on. Ovako mi daje do znanja da pretjerujem. 🙈 Svejedno pije.

Da istina je, mi bi sve odjednom natrpale u sebe samo da se sto prije primi 🙈🙈😂😂 oni su malo opusteniji, ali opet eto nama za ljubav malo popuste 🥰
    Btw ja sam popiskila jednu lh eto jer mi je bilo dosadno i nesto sam morala popiskit 😂

Pa nije jos dosla, niti imam od jucer vise one grceve kao zadnjih par dana sto sam imala, grudi i dalje napuhnute i smeta mi cak i ona lagana pidzama, a evo nakon 10min trakica jos tamnija, majko mila ubit ce me ovaj ciklus 😵🤪
    Lucky, ciklusi sa cistama imaju tamne LH trakice. Zato recimo žene sa PCOS-om se ne mogu puno oslanjati na trakice.

Da to znam, nisam zadnjih 6 dana niti testirala nista s trakicama, ali nakon sto sam prije 2 tjedna ulovila pik isla sam svaki drugi dan popiskit lh cisto da vidim jel se nastavlja agonija ili su svijetle, i stvarno su bile jako jako svijetle, jedva vidljiva testna, zato sam se sad zacudila zasto je toliko tamna, ali da, skepticna sam zbog one ciste koja je bila…. 😏

Da nazalost tako je kod mene. I uvijek mi prije M pocne tamniti LH trakica. Imam jednu cistu koja ne merda vec dugo nikam. Zene sa PCOS bi trebale uzimat LH trakice koje nisu jako osjetljive. 

22. Lipanj 2020. 12:50

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

silver

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Da to znam, nisam zadnjih 6 dana niti testirala nista s trakicama, ali nakon sto sam prije 2 tjedna ulovila pik isla sam svaki drugi dan popiskit lh cisto da vidim jel se nastavlja agonija ili su svijetle, i stvarno su bile jako jako svijetle, jedva vidljiva testna, zato sam se sad zacudila zasto je toliko tamna, ali da, skepticna sam zbog one ciste koja je bila…. 😏

Da nazalost tako je kod mene. I uvijek mi prije M pocne tamniti LH trakica. Imam jednu cistu koja ne merda vec dugo nikam. Zene sa PCOS bi trebale uzimat LH trakice koje nisu jako osjetljive.

Meni ovo nije nitko rekao do sad 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.