Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    10. Rujan 2020. 12:34

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Pa daaa, no dobro.. I meni odgovara trenutno ovako, nažalost endometrij samo 4,5 mm jer realno 8 dc je, a to što je O rano nema pomoći 🤷‍♀️ tako barem kaže doco.

@anitram još prošle godine sam ih znala imati 3 vodeća, ah, ostarila sam pa sad imam samo jedan 😂
    Po njemu bi to moglo već sutra ili u sub, tako da ću piškiti test da vidimo…

Ok. Jedi ciklu i pij njen sok i jedi ananas. To to je dobro za endometrij. Curama se znao podebljat u samo dan dva. 👍

Odmah danas idem u šoping, može li ananas iz konzerve?! 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    10. Rujan 2020. 12:35

Mallla

Mattan28 ok je to iako su mrvu zafrkli tajming nek sad bar izvuku iz toga najbolje što mogu. Navijamo za tebe da nan ovaj put prijaviš plus!
    Tina kod tebe je sad najnapetije zadnji blok odbrojavanja… Navijamo!
    Martina, to ona taktika očekujem malo pa kad bude ok bit ću sretna a ako bude kako očekujem neću se razočarat 😁 Ali realno bolje je tako!

U ponedjeljak cu napraviti prvi test, jel je još uvijek prerano...a bas sam uff na iglama hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

iris_iris
    10. Rujan 2020. 14:28

Bok curke, opet ja malo uletavam jer sam bila u gužvi pa nisam stigla pisati par dana. Zanima me kako odredite koja vam je dužina lutealne faze? 
    Kod mene ciklusi variraju 24-29 dana i sad u ovom ciklusu su mi trakice i temperatura pokazale različite dane O, to sam pisala neki dan. I mislila sam ok, ako dobijem M, onda -14 dana ću znati kad je stvarno bila O. Ali sad čitam kod vas da i to varira.  Možda su malo glupa pitanja, ali svaki put kad nešto skužim, nešto novo postane nejasno 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Mallla
    10. Rujan 2020. 14:42

Iris_Iris duljinu skopčaš kroz par ciklusa. Teško je odmah iz prve znat. Moja je imače 13-14 dana a evo ovaj put bila 15.
    Mattan u Milera za 9kn imaš sok od cikle s vitaminom c, ok je za pit, 500ml je mislim. Filaj se sad s tim. A Ananas kupiš npr u Lidla i ostavi ga par dana u kuhinji ko ukras ili na stolu, lad vidiš da je postao fin zlatan nareži očisti i staviš u zdjelicu s poklopcem i u frižider.... Bude ga prava divota pojest iz frižidera, svaki dan kolut, dva, tri 😊

url=https://lilypie.com]

• Mala2323
    10. Rujan 2020. 15:07

Žene moje, imate vjerovatno više iskustva od mene. 
    Znači nakon kašnjenja od 4 dana, i one blijede crte na testu. 
    Danas je 3 dan krvarenja, ali toliko puno krvarim da sam se srušila, temp. Je i dalje 37.4, bol u grudima, i jako su natečene, bol u leđima ( nikad nemam bolove u leđima, a grudi se ispušu kad dobijem).
    Ležim cijeli dan, samo odem na wc promjeniti uložak  

+ 26.12.2020🖤

Matkiša 😎
    10. Rujan 2020. 15:20

Mallla

Iris_Iris duljinu skopčaš kroz par ciklusa. Teško je odmah iz prve znat. Moja je imače 13-14 dana a evo ovaj put bila 15.
    Mattan u Milera za 9kn imaš sok od cikle s vitaminom c, ok je za pit, 500ml je mislim. Filaj se sad s tim. A Ananas kupiš npr u Lidla i ostavi ga par dana u kuhinji ko ukras ili na stolu, lad vidiš da je postao fin zlatan nareži očisti i staviš u zdjelicu s poklopcem i u frižider…. Bude ga prava divota pojest iz frižidera, svaki dan kolut, dva, tri 😊

Nisam baš fan ananasa ali natjerat ću se 😁😁 Hvala 😘

6tt+2 imamo 💗

iris_iris
    10. Rujan 2020. 15:22

Mallla

Mattan u Milera za 9kn imaš sok od cikle s vitaminom c, ok je za pit, 500ml je mislim. Filaj se sad s tim. A Ananas kupiš npr u Lidla i ostavi ga par dana u kuhinji ko ukras ili na stolu, lad vidiš da je postao fin zlatan nareži očisti i staviš u zdjelicu s poklopcem i u frižider…. Bude ga prava divota pojest iz frižidera, svaki dan kolut, dva, tri 😊

Ma znam da treba vremena, tek sad 2 mjeseca pratim i s trakicama i BBT. I prošli mjesec trakice pokazale ranije, temperatura kasnije i M došla 14 dana nakon temperature. Ovaj mjesec temperatura 3 dana ranije, trakice kasnije, sad me zanima hoću po M znati jel koja metoda pogodila ili možda ispadne nešto 3. Kako biti siguran? 
    Mattan meni je super i iz DMa sok od cikle, naranče i banane, ako nisi ljubitelj cikle, ovaj se da izdržat, već su ga spominjale neke cure ovdje na forumu. A ananas, da, iz Lidla  

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Matkiša 😎
    10. Rujan 2020. 15:50

Mala2323

Danas je 3 dan krvarenja, ali toliko puno krvarim da sam se srušila, temp. Je i dalje 37.4, bol u grudima, i jako su natečene, bol u leđima ( nikad nemam bolove u leđima, a grudi se ispušu kad dobijem).

Možeš li kontaktirati svoju liječnicu?  Ne bi trebalo biti baš tako 🙄
    Jer meni je bila takva situacija, gdje je ispao komad nekog tvrdog tkiva i užasni bolovi u leđima.
    Doktorica rekla da je vjerovatno ne uspjela trudnoća i poslala me na test za trombofiliju...

@iris fino zvuči ta kombinacija 😁 Pronašla, sam od mame domaći dok od cikle, ali onaj za razrijediti je, pa, ću kombinirati kupovini i taj 😁

6tt+2 imamo 💗

curly29
    10. Rujan 2020. 16:40

anci00

anci00

curly29

Sanjarka moze li ono standardno po dva paracetamol za bol?
    Ee Clio i mene je juce glava ubijala, ja sam popila 2 paracetamola a danas me ubija lijeva strana donje vilice, imam osjecaj da me svi zubi bole.. ne znam sta je ovo, ja od one gripe nikako da se oporavim.. samo mislim kako cu zubaru ako sam trudna bez anestezije, joooj 🤦🏼‍♀️

da se nadovezem na zube, imam termin iduci tjedan vadit umnjak i sad mene je strah, sto ako sam trudna (bit ce taman nekako mogucnosti kad bi se implantacija trebala dogoditi) jel to moze nesto nastetiti

znam da je pitanje smijesno i glupo al cisto radi znatizelje, moram nekoga pitat

Eee samo da javnem sta je meni doktorica rekla, ubija me neki zub ne znam uopste koji i narucila sam se sutra u 10h i objasnila da sumnjam na trudnocu (ljudiii ovakav iscjedak nikad nisam imala, to je jedini simptom zbog kojeg sumnjam) i uglavnom ona meni kaze nista se ne brini, trudnice ne smiju slikati zube i izlagati se zracenju sve ostalo, ukljucujuci anesteziju moze.. pa eto da znas.. da steti ne bi zena to radila trudnicama, veliko iskustvo ima 🤷🏼‍♀️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Mallla
    10. Rujan 2020. 17:31

Mala2323

Biokemijska gotovo sam sigurna da je.!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.