Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Rujan 2020. 09:28

Clio35

Sanjarka pretpostavljam da ti nece trebat kiretaza, ja sam je prošla nažalost, a na pregledu nakon sam imala mali ugrusak koji je sa mjesecnicom izasao sam.
    Mislim da unatoc mom grafu nista od T, ipak bi test bar neku sjenu pokazao, a i eto grudi su me skoro i prestale bolit.

Tebi nije uopce krenulo samo krvarenje ili?
    Ma prezivit cu kiretazu, ali vec sam imala jednu pa bas i ne volim da mi ponovno stružu maternicu 😔
    Ima nade sve dok m ne dođe 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

dinchy
    10. Rujan 2020. 09:33

Cure koliko treba da dođu trakice sa plus minus stranice, i jel se dobije kakva obavijest sms-om ili mailom kad je skoro paket kod mene?

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

Mallla
    10. Rujan 2020. 10:19

Ja sam isto naručivala, dođe mejl kad je poslano i u roku 3 dana dođe. 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    10. Rujan 2020. 10:22

@sanjarka držim fige da je to to 🤞 i da se sada možete oporaviti i ponovno krenuti u novi ciklus... 
    Gdje nam je @sayuri?! 
    Ja došla od dok., bit će ipak inseminacija jer je kasno sad da mi rade Covid test i anesteziolog, lab.pretrage itd... za Ivf.. 
    A ne kužim logiku naruče me 8 dc i onda se čude ko pura dreku jao kako već sutra O, i naravno da je onda kasno za bilo šta 🤬🤬 Tu me malo naljute! 
    Na klomifen nisam reagirala, stoji 1 folikul kao i u prirodnom ciklusu. 
    Tako da ako ne uspije sada za sljedeći put ide FULL paket, jača stimulacija, bocknje svaki dan i onda Ivf, pa šta bude! 😁🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    10. Rujan 2020. 10:44

Trebam dobiti za 6 dana...ali ja ne osjecam nista, cak ni simptome PMS-a, inace me uvijek nekih 10ak dana prije grudi i bradavice uzasno bole, sada nista..jedino jucer me par puta kroz dan onako štrecnulo na lijevoj strani leđa dolje i to je to....

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

10. Rujan 2020. 11:15

Mattan

@sanjarkadržim fige da je to to 🤞 i da se sada možete oporaviti i ponovno krenuti u novi ciklus…
    Gdje nam je @sayuri?!
    Ja došla od dok., bit će ipak inseminacija jer je kasno sad da mi rade Covid test i anesteziolog, lab.pretrage itd… za Ivf..
    A ne kužim logiku naruče me 8 dc i onda se čude ko pura dreku jao kako već sutra O, i naravno da je onda kasno za bilo šta 🤬🤬 Tu me malo naljute!
    Na klomifen nisam reagirala, stoji 1 folikul kao i u prirodnom ciklusu.
    Tako da ako ne uspije sada za sljedeći put ide FULL paket, jača stimulacija, bocknje svaki dan i onda Ivf, pa šta bude! 😁🤞

Aj nek bude sretno onda. 👍Ja sam isto imala sa Klomifenom stalno samo jedan vodeci folikul.🤷‍♀️ Uvijek je bilo i dosta malih. Po 5,6 komada. Nadam se da ce i sad oni narast. Nek ti ova IUI bude dobitna da se ne moras dalje zezat. A test su ti mogli napraviti i odmah na pocetku za Koronu. No dobro. Ja sam sutra na prvom ultrazvuku i bas me zanima koliko ce ih biti kod mene. (Sad kad budem sam par 🤣🤣🤣) drzim ti 🤞

Mallla
    10. Rujan 2020. 11:20

Mattan28 ok je to iako su mrvu zafrkli tajming nek sad bar izvuku iz toga najbolje što mogu. Navijamo za tebe da nan ovaj put prijaviš plus!
    Tina kod tebe je sad najnapetije zadnji blok odbrojavanja... Navijamo!
    Martina, to ona taktika očekujem malo pa kad bude ok bit ću sretna a ako bude kako očekujem neću se razočarat 😁 Ali realno bolje je tako! 

url=https://lilypie.com]

10. Rujan 2020. 11:25

Mallla

Mattan28 ok je to iako su mrvu zafrkli tajming nek sad bar izvuku iz toga najbolje što mogu. Navijamo za tebe da nan ovaj put prijaviš plus!
    Tina kod tebe je sad najnapetije zadnji blok odbrojavanja… Navijamo!
    Martina, to ona taktika očekujem malo pa kad bude ok bit ću sretna a ako bude kako očekujem neću se razočarat 😁 Ali realno bolje je tako!

Bas tako. "Nadaj se najboljem, ocekuj najgore" 😎

Matkiša 😎
    10. Rujan 2020. 12:09

Pa daaa, no dobro.. I meni odgovara trenutno ovako, nažalost endometrij samo 4,5 mm jer realno 8 dc je, a to što je O rano nema pomoći 🤷‍♀️ tako barem kaže doco.

@anitram još prošle godine sam ih znala imati 3 vodeća, ah, ostarila sam pa sad imam samo jedan  😂
    Po njemu bi to moglo već sutra ili u sub, tako da ću piškiti test da vidimo... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Rujan 2020. 12:22

Mattan

Pa daaa, no dobro.. I meni odgovara trenutno ovako, nažalost endometrij samo 4,5 mm jer realno 8 dc je, a to što je O rano nema pomoći 🤷‍♀️ tako barem kaže doco.

@anitram još prošle godine sam ih znala imati 3 vodeća, ah, ostarila sam pa sad imam samo jedan 😂
    Po njemu bi to moglo već sutra ili u sub, tako da ću piškiti test da vidimo…

Ok. Jedi ciklu i pij njen sok i jedi ananas. To to je dobro za endometrij. Curama se znao podebljat u samo dan dva. 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.