Clio35, imaš pravo bit depresivna i tužna i sve ostalo sta dolazi u paketu. To je sve normalno.
Ali, meni ti tvoji simptomi zvuče dobro, nekidan san ti gledala graf i nekako me na moj dobitni ciklus podsjetija:
https://ibb.co/bKff5tk
i svaki dan oko 19.45 sati sam imala naviku mjerit tjelesnu, i od dana O je bila priko 37, cca 37.1-37 2, a zadnjih 5 dana prije neocekivane mi je bila 37.4-37.5, sto je za mene visoka temp.
Ne želim ti davat lažne nade, al nista nije isto kod nijedne žene.
Simptomi koje ima jedna, druga, treca, nece imat cetvrta, a na one sa interneta se ne treba bas oslanjat, jer su po meni skroz nepouzdani i toliko opceniti. Mene su jedino svrbile grudi par dana prije i pratila sam testicima kineskim pa sam dosta rano saznala. I imala sam krvarenje tj smeđarenje 13 dpo, i eto, zasad sve u redu, za dva dana ulazim u 10. tjedan.
Želim ti svu sreću svijeta. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Glupo sam se izrazila. Ne želim ti davat lažnu nadu, al.meni zvuci dobro, cak i ta probadanja jajnika.
Nadalje, ne gledaj kakve je simtpome imala ijedna jer ti mozda nijedan neces imat nego neki dvadeseti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/yRcfFGS
Nadam se da sam uspjela sliku ucitati. Sta mislite da li je ovo pik?
Clio35, imaš pravo bit depresivna i tužna i sve ostalo sta dolazi u paketu. To je sve normalno.
Ali, meni ti tvoji simptomi zvuče dobro, nekidan san ti gledala graf i nekako me na moj dobitni ciklus podsjetija:
https://ibb.co/bKff5tk
i svaki dan oko 19.45 sati sam imala naviku mjerit tjelesnu, i od dana O je bila priko 37, cca 37.1-37 2, a zadnjih 5 dana prije neocekivane mi je bila 37.4-37.5, sto je za mene visoka temp.
Ne želim ti davat lažne nade, al nista nije isto kod nijedne žene.
Simptomi koje ima jedna, druga, treca, nece imat cetvrta, a na one sa interneta se ne treba bas oslanjat, jer su po meni skroz nepouzdani i toliko opceniti. Mene su jedino svrbile grudi par dana prije i pratila sam testicima kineskim pa sam dosta rano saznala. I imala sam krvarenje tj smeđarenje 13 dpo, i eto, zasad sve u redu, za dva dana ulazim u 10. tjedan.
Želim ti svu sreću svijeta. 🧡
Sara hvala ti od ♥️ na ovim riječima. Znam da smo sve razlicite i da je kod svake individualno. Najgore je to sto su simptomi i M i T toliko slicni da jednostavno nemozemo znati. Ali imam neka cudna titranja u predjelu vagine danas kroz cijeli dan. Za test sam se dogovorila sa M da cu radit dan nakon ako bude kasnila. Ali mi na FF pokazuje 12.09.a na premom 14.9.sad neznam koji datum cekat ako gospođica ne dođe u međuvremenu.
Kako si ti? Bas sam neki dan trazila tvoj dobitni graf jer sam se sjetila da si i ti spominjala temp.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jukićka, nije, testna je svijetija od kontrolne. Za pik treba biti ista i jaca crta od kontrolne.
Clio, da, ja sam imala previse slobodnog vremena, pa sam mjerila bazalnu, ali i tu tjelesnu navecer.
I temperatura je, kako sam rekla, bila visoka. Al imaš ti još čekat, ako je 12. onda mozda mozes napravit test, al ako je 14. pričekaj još. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jukićka, nije, testna je svijetija od kontrolne. Za pik treba biti ista i jaca crta od kontrolne.
Clio, da, ja sam imala previse slobodnog vremena, pa sam mjerila bazalnu, ali i tu tjelesnu navecer.
I temperatura je, kako sam rekla, bila visoka. Al imaš ti još čekat, ako je 12. onda mozda mozes napravit test, al ako je 14. pričekaj još. 😊
Eto napravila sam maloprije test, imala sam kod kuce ovul test i nema nista. Sad neznam dali treba s jutarnjim jer M nije jos dosla? A i popila sam prije sat vremena dosta vode. Nista sad mi je cekati samo da M dođe
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ispravak test je first sign, kupila u Bipi.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pa ja tek sad vidim tvoj FF, tebi je 12 DPO, ja sam krivo razumila. Mislila sam da moras nedobit 12.9. ili 14.
A probaj ujutro, to bi bio kao dan prije 14 DPO koji je kao "normalan" broj dana posli O.
Žao mi je na negativnom testu, držim fige da ipak bude plusić. 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa ja tek sad vidim tvoj FF, tebi je 12 DPO, ja sam krivo razumila. Mislila sam da moras nedobit 12.9. ili 14.
A probaj ujutro, to bi bio kao dan prije 14 DPO koji je kao "normalan" broj dana posli O.
Žao mi je na negativnom testu, držim fige da ipak bude plusić. 🤗
Dobro si razumila, 12 DPO, a za ne dobit mi stoji na FF aplikaciji 12.09.a na Premom aplikaciji 14.09💁♀️
https://ibb.co/sg4JRPM
Nadam se posto je kod mene sve to nesto kasnije, da mozda i plusic pokaze kasnije
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio ajde pisni ti ujutro, dobro ti Sara kaze, mozda se s prvim jutarnjim pokaze plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nemam testa više. Ovo mi je ostalo od proslog puta. Ali mislim da bi se vec trebalo pokazati da ima nesto, a moj bijel kao snijeg. Kupit cu sutra nakon posla pa napravim preksutra ako ne dođe M.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji