Ja sam danas na, poslu stalno trcala na wc jer sam imala osjecaj da cu procurit svaki tren. Jajnici me bas probadaju. Muzu sam se isplakala na tel. jer ni od ovog ciklusa nista, a i malo sam sad i depresivna, jer sam u ovo vrijeme ostala trudna i izgubila svoju malu mrvicu tocno na svoj rođendan. On md tjesi da nista nije gotovo dok ne dobijem.
Evo isla izmjeriti temp. vaginalno ko sto i inace mjerim i temp. Je 37.6, a ispod pazuha 37.2.znam da je tjelesna i da se ona ne racuna ali mi nije jasno kako je tako visoka.
Jutros je bazalna bila 36.9
To je sve normalno! I stvarno nista nije gotovo dok ne dobiješ, a i kad dobiješ to je samo znak da dalje krenes u nove pobjede. 🤞💪
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Clio35, imaš pravo bit depresivna i tužna i sve ostalo sta dolazi u paketu. To je sve normalno.
Ali, meni ti tvoji simptomi zvuče dobro, nekidan san ti gledala graf i nekako me na moj dobitni ciklus podsjetija:
https://ibb.co/bKff5tk
i svaki dan oko 19.45 sati sam imala naviku mjerit tjelesnu, i od dana O je bila priko 37, cca 37.1-37 2, a zadnjih 5 dana prije neocekivane mi je bila 37.4-37.5, sto je za mene visoka temp.
Ne želim ti davat lažne nade, al nista nije isto kod nijedne žene.
Simptomi koje ima jedna, druga, treca, nece imat cetvrta, a na one sa interneta se ne treba bas oslanjat, jer su po meni skroz nepouzdani i toliko opceniti. Mene su jedino svrbile grudi par dana prije i pratila sam testicima kineskim pa sam dosta rano saznala. I imala sam krvarenje tj smeđarenje 13 dpo, i eto, zasad sve u redu, za dva dana ulazim u 10. tjedan.
Želim ti svu sreću svijeta. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Glupo sam se izrazila. Ne želim ti davat lažnu nadu, al.meni zvuci dobro, cak i ta probadanja jajnika.
Nadalje, ne gledaj kakve je simtpome imala ijedna jer ti mozda nijedan neces imat nego neki dvadeseti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
https://ibb.co/yRcfFGS
Nadam se da sam uspjela sliku ucitati. Sta mislite da li je ovo pik?
Clio35, imaš pravo bit depresivna i tužna i sve ostalo sta dolazi u paketu. To je sve normalno.
Ali, meni ti tvoji simptomi zvuče dobro, nekidan san ti gledala graf i nekako me na moj dobitni ciklus podsjetija:
https://ibb.co/bKff5tk
i svaki dan oko 19.45 sati sam imala naviku mjerit tjelesnu, i od dana O je bila priko 37, cca 37.1-37 2, a zadnjih 5 dana prije neocekivane mi je bila 37.4-37.5, sto je za mene visoka temp.
Ne želim ti davat lažne nade, al nista nije isto kod nijedne žene.
Simptomi koje ima jedna, druga, treca, nece imat cetvrta, a na one sa interneta se ne treba bas oslanjat, jer su po meni skroz nepouzdani i toliko opceniti. Mene su jedino svrbile grudi par dana prije i pratila sam testicima kineskim pa sam dosta rano saznala. I imala sam krvarenje tj smeđarenje 13 dpo, i eto, zasad sve u redu, za dva dana ulazim u 10. tjedan.
Želim ti svu sreću svijeta. 🧡
Sara hvala ti od ♥️ na ovim riječima. Znam da smo sve razlicite i da je kod svake individualno. Najgore je to sto su simptomi i M i T toliko slicni da jednostavno nemozemo znati. Ali imam neka cudna titranja u predjelu vagine danas kroz cijeli dan. Za test sam se dogovorila sa M da cu radit dan nakon ako bude kasnila. Ali mi na FF pokazuje 12.09.a na premom 14.9.sad neznam koji datum cekat ako gospođica ne dođe u međuvremenu.
Kako si ti? Bas sam neki dan trazila tvoj dobitni graf jer sam se sjetila da si i ti spominjala temp.

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Jukićka, nije, testna je svijetija od kontrolne. Za pik treba biti ista i jaca crta od kontrolne.
Clio, da, ja sam imala previse slobodnog vremena, pa sam mjerila bazalnu, ali i tu tjelesnu navecer.
I temperatura je, kako sam rekla, bila visoka. Al imaš ti još čekat, ako je 12. onda mozda mozes napravit test, al ako je 14. pričekaj još. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jukićka, nije, testna je svijetija od kontrolne. Za pik treba biti ista i jaca crta od kontrolne.
Clio, da, ja sam imala previse slobodnog vremena, pa sam mjerila bazalnu, ali i tu tjelesnu navecer.
I temperatura je, kako sam rekla, bila visoka. Al imaš ti još čekat, ako je 12. onda mozda mozes napravit test, al ako je 14. pričekaj još. 😊
Eto napravila sam maloprije test, imala sam kod kuce ovul test i nema nista. Sad neznam dali treba s jutarnjim jer M nije jos dosla? A i popila sam prije sat vremena dosta vode. Nista sad mi je cekati samo da M dođe

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ispravak test je first sign, kupila u Bipi.

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Pa ja tek sad vidim tvoj FF, tebi je 12 DPO, ja sam krivo razumila. Mislila sam da moras nedobit 12.9. ili 14.
A probaj ujutro, to bi bio kao dan prije 14 DPO koji je kao "normalan" broj dana posli O.
Žao mi je na negativnom testu, držim fige da ipak bude plusić. 🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pa ja tek sad vidim tvoj FF, tebi je 12 DPO, ja sam krivo razumila. Mislila sam da moras nedobit 12.9. ili 14.
A probaj ujutro, to bi bio kao dan prije 14 DPO koji je kao "normalan" broj dana posli O.
Žao mi je na negativnom testu, držim fige da ipak bude plusić. 🤗
Dobro si razumila, 12 DPO, a za ne dobit mi stoji na FF aplikaciji 12.09.a na Premom aplikaciji 14.09💁♀️
https://ibb.co/sg4JRPM
Nadam se posto je kod mene sve to nesto kasnije, da mozda i plusic pokaze kasnije

🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji