Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja09
    11. Rujan 2020. 10:24

Ja sam dobila menstruaciju nakon Duphastona. Ide skroz lagano! Danas izvadila krv za hormonsku analizu, nadam se da ce biti nešto od ovog ciklusa 😊 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

iris_iris
    11. Rujan 2020. 10:37

A ništa, čekam onda da dođe pa da probam naći logiku u svemu! Odnosno, čekam da NE dođe  

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    11. Rujan 2020. 10:42

Mallla

iris_iris

Mallla

Iris_Iris duljinu skopčaš kroz par ciklusa. Teško je odmah iz prve znat. Moja je imače 13-14 dana a evo ovaj put bila 15.
    Mattan u Milera za 9kn imaš sok od cikle s vitaminom c, ok je za pit, 500ml je mislim. Filaj se sad s tim. A Ananas kupiš npr u Lidla i ostavi ga par dana u kuhinji ko ukras ili na stolu, lad vidiš da je postao fin zlatan nareži očisti i staviš u zdjelicu s poklopcem i u frižider…. Bude ga prava divota pojest iz frižidera, svaki dan kolut, dva, tri 😊

Ma znam da treba vremena, tek sad 2 mjeseca pratim i s trakicama i BBT. I prošli mjesec trakice pokazale ranije, temperatura kasnije i M došla 14 dana nakon temperature. Ovaj mjesec temperatura 3 dana ranije, trakice kasnije, sad me zanima hoću po M znati jel koja metoda pogodila ili možda ispadne nešto 3. Kako biti siguran?
    Mattanmeni je super i iz DMa sok od cikle, naranče i banane, ako nisi ljubitelj cikle, ovaj se da izdržat, već su ga spominjale neke cure ovdje na forumu. A ananas, da, iz Lidla

E sad, nije nužno da je O uvijek kad je pad temperatuee nego nekad može bit prvi ili drugi dan porasta.. A bez porasta LH nema Ovulacije pa nekako ide skupa i po logici pozitivna trakica pa porast temperature… Al znalo je tu i kpd mene bit zbrke pa razumim što govoriš… A najčešće u takvim situacijama uzmem neki dan između koji je bio i brojim O tada.

Ovo gore je trebao biti odgovor na ovo :D samo sam uspjela izbrisati... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

11. Rujan 2020. 11:13

Mattan

Lucky🍀

Mattan ti sad samo smireno piski svaka 3 sata i to je to 😂😂😂
    Salu na stranu, ne preostaje ti nista drugo nego stvarno piskit, a mi drzimo fige da se sve uspije obavit kad treba 😘

Morat ću, a najgore što mi se već sad jako piški a moram čekati bar do 12 🤬🤬

A kad si opet kod doktora na ultrazvuku? Ma ne vjerujem da si propustila pik. 

Teja09
    11. Rujan 2020. 11:14

Hopeforyou

Lucky🍀

Hopeforyou

Jutro curke,nadam se da cemo uskoro vidjeti plusic. Evo mene na ravno 14 dana kasnjenja 🤮🙈

14 dana ti kasni? Pa kad si imala O? Jesi radila test? Il sam nesto izmedu propustila u postovima🤭

Bila je ovulacija cini mi se kasnije nego sto je trebala jer sam imala 3-4 dana povisenu temperaturu i ulovila sam pik koji je drugi dan vec skroz izblijedio,ali i po toj kasnijoj ovulaciji kako sam racunala bi mi danas kasnila 6 dana jer sam onda trebala ne dobiti 05.09. A sad vidjet cemo…radila sam test u ponedjeljak i nista nisam vidjela samo sam ga bacila u smece nisam ni cekala 5 minuta jer sam zurila na posao,ali da je T nakon 2 dana kasnjenja bi vjerujem pokazalo odmah nesto unutar minute,tako da se izgleda nesto malo poremetilo 🤦‍♀️ U 7.mj sam imala na 9DPO sjenu laganu ali sasvim vidljivu i onda je kasnila 14 dana pa sam samo dobila izljev i imala sam neke ugruske pa sam mislila da ce se unormaliti ciklus za ovaj mjesec i evo danas sam na broju 42 🤦‍♀️

I ja mislim da bi trebala liječniku... svakako odraditi neke pretrage. Tako sam i ja "lovila" neke sjene i sjencice, da bi na kraju ispalo da nista od toga. 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

11. Rujan 2020. 11:14

Eto mene od doktora. Imam cca.20 folikula 🤭 kaze dokic da je zadovoljan. Idemo dalje sa pikanjem do ponedjeljka. Tada imam ultrazvuk opet a u srijedu ce biti punkcija. 🤞👏

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:23

🦋Anitram1982🦋

Eto mene od doktora. Imam cca.20 folikula 🤭 kaze dokic da je zadovoljan. Idemo dalje sa pikanjem do ponedjeljka. Tada imam ultrazvuk opet a u srijedu ce biti punkcija. 🤞👏

Sretnooooo 🥰🤞🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:23

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️

11. Rujan 2020. 11:31

Sanjarka88 🦋

Cure samo da javim da je moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️

Gle sreca u nesreci. Nazalost ali je tako. Sad je to iza tebe i tamo neka ostane a ti i ides dalje. Znas sta treba. Ne klonuti duhom i punim plucima naprijed. Sad jos vise jer znas da mozes. Bit ce to sve dobro ❤❤

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 11:41

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88 🦋

Gle sreca u nesreci. Nazalost ali je tako. Sad je to iza tebe i tamo neka ostane a ti i ides dalje. Znas sta treba. Ne klonuti duhom i punim plucima naprijed. Sad jos vise jer znas da mozes. Bit ce to sve dobro ❤❤

Bit ce mora biti ❤️ trudit cu se na to gledat kao slucajnost i radit na tome da me strah ne ubije u pojam sljedecu t 🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.